Bold & Beautiful Preview: Finn deelt een pre-huwelijksgeheim met Steffy


Ridge ondervraagt ​​Steffy over Finns achtergrond.

In een voorproefje voor The Bold and the Beautiful voor de week van 26 – 30 juli wil Steffy Finns familie graag ontmoeten, maar hij is er nog niet zo klaar voor om ze aan haar voor te stellen. Lees verder voor de primeur!

Vorige week vroeg Finn Steffy ten huwelijk, die voordat ze een huwelijk versnelden voorstelde dat ze eerst zijn familie zou ontmoeten. Finn leek verontrust door het idee, maar ze zei hem zijn ouders naar LA te halen, en dan zou ze overwegen om de bruiloft op te schuiven.
In de laatste promo wijst Ridge erop dat hij niet echt veel weet over Finn of zijn verleden. Steffy heeft geen bedenkingen om met de man te trouwen, maar geeft toe dat ze zijn familie en meer over zijn geschiedenis wil leren kennen. Ze hoeft niet lang te wachten want Ted King doet mee Vet en mooi als Finn’s vader, Jack, en Naomi Matsuda als zijn moeder Li.

Nu Steffy Finn onder druk zet om zijn familie te ontmoeten, zet de dokter Steffy neer en geeft toe dat ze iets moet weten, iets dat hij haar eerder had moeten vertellen. Wat is het precies met zijn ouders dat hem zorgen baart dat Steffy hen ontmoet? Het zijn tenslotte de grootouders van Hayes. Zouden ze op de een of andere manier een geschiedenis kunnen hebben met Steffy’s familie?

Lees de Vet en mooi spoilers aan wat Quinn doet om Brooke te ergeren. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief. En zorg ervoor dat u door de onderstaande fotogalerij van bladert favoriete schoonheidsproducten van actrices voor overdag.

Video: Vet en mooi/Instagram