Bold & Beautiful Preview: LI houdt een comateuze Fin in leven


Finn leeft, maar in welke toestand is hij eigenlijk?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 23 – 27 mei, Steffy vermoedt dat Li om de een of andere reden muren met haar optrekt. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Nadat ze zich eindelijk herinnerde dat het Shiela was die zowel haar als Finn had neergeschoten, lokte ze haar schoonmonster in een val met Sheila’s kleinzoon Hayes als lokaas. Sheila vond de Forresters die wachtten om haar te confronteren, alleen voor hen om nog meer van Sheila’s gruwelijke geheimen te leren. De waarheid dat Shiela Brooke’s champagne op oudejaarsavond had geprikt, kwam naar buiten voordat Sheila uiteindelijk werd gearresteerd. Ze waarschuwde echter dat dit niet de laatste keer was dat ze haar zouden zien.

Deze week kijkt Steffy naar foto’s van haar en Finn en moet ze het feit onder ogen zien dat haar man weg is en nooit meer terugkomt. Ze vertelt Li dat het tijd is om zijn herdenking te plannen, en een zeer defensieve Li verzekert Steffy dat ze voor alles zal zorgen als het om haar zoon gaat.
Steffy vertrouwt Liam toe dat ze begrijpt dat Li in rouw is, maar niet begrijpt waarom ze deze muren bij haar ophangt. Ze heeft het gevoel dat het is alsof Li iets voor haar achterhoudt.

Oh wat heeft Steffy gelijk, maar zelfs zij zou waarschijnlijk niet vermoeden wat het geheim is. In de promo wordt Li getoond in een kamer vol medische apparatuur en een mannenhand vasthoudend, die Finn blijkt te zijn! Finn is aangesloten op zuurstof en andere machines om hem in leven te houden, en ze smeekt haar zoon om bij hen terug te komen.

De echte vraag is natuurlijk, hoe slecht is Finn af? Hoewel we niet verwachten dat de soap hem opnieuw zal doden, zijn er zeker complicaties. Laat ons in de reacties weten wat je denkt dat ze kunnen zijn. Verlamd? Geheugenverlies? Of herinnert hij zich zijn leven met Steffy gewoon helemaal niet meer? En waar laat dit Sheila in dit alles achter?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen met wie Thomas inbreekt over zijn betrokkenheid bij Shiela.

Herbeleef de magie van Het liefdesverhaal van Steffy en Finn in de fotogalerij hieronder.

Video: CBS/YouTube