Bold & Beautiful Preview: Sheila arriveert bij Finn en Steffy’s huwelijksreceptie


Iedereen kan maar beter één oog open houden, want Sheila is terug en je weet nooit wanneer ze gaat aanvallen!

Deze week verspreidde het nieuws zich als een lopend vuurtje dat Kimberlin Brown haar populaire rol opnieuw vertolkte in The Bold and the Beautiful als Shelia, maar dat was niet alles … het blijkt dat het oude CBS-personage in feite de biologische moeder van Finn is! Nu de bruiloft van Finn en Steffy morgen begint, staat het grote geheim dat zijn vader Jack duidelijk heeft bewaard op het punt te ontploffen.

Meer: Een enorme who’s the daddy B&B twist

In de nieuwe preview voor de week van 9 tot en met 13 augustus zijn veel mensen die Sheila in de loop der jaren hebben gekruist, verbluft door haar plotselinge aanwezigheid op de huwelijksreceptie van Finn en Steffy in het Forrester-herenhuis. Wacht echter tot ze erachter komen dat ze eigenlijk de moeder van Finn is – en de grootmoeder van Hayes! Gezien de chaos die ze de Forresters in de loop der jaren heeft veroorzaakt, zal dit kleine feit, waar Jack zijn mond over heeft gehouden, zeker wat problemen veroorzaken – om het zachtjes uit te drukken.

Nadat we de blik op ieders gezicht in de promovideo hebben gezien, kunnen we niet wachten om de wendingen en wendingen in deze verhaallijn te bekijken. Tot die tijd, als je een opfriscursus nodig hebt alle duivelse dingen die Shelia heeft gedaan, bekijk onze galerij hieronder vol met foto’s die het leven en de tijden van de schurk zelf benadrukken.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.