Bold & Beautiful Preview: Sheila wordt gearresteerd voor de moord op Finn


Sheila is misschien down, maar is ze eruit?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 16 – 20 mei, Steffy lacht het laatst, of niet? Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Nadat Sheila zich een weg naar Steffy’s huis probeerde te banen om Hayes te zien, herinnerde Steffy zich eindelijk dat het Sheila was die zowel haar als Finn had neergeschoten en haar eigen zoon vermoordde. Een woedende Steffy zwoer om Sheila te laten boeten voor niet alleen het afnemen van Finn van haar en Hayes, maar voor al het andere dat ze heeft gedaan, inclusief het jarenlang weghouden van haar eigen moeder.

Steffy zette een val voor Sheila, die Deacon had verteld dat ze van plan was de stad te verlaten omdat er niets voor haar over was omdat Steffy haar Hayes niet zou laten zien. Steffy besloot te doen alsof ze aardig speelde en nodigde Sheila uit om Hayes te bezoeken en Finns nagedachtenis te eren. Sheila accepteerde het, ze had geen idee wat haar te wachten stond.
Nadat ze was aangekomen, beschuldigde Steffy Sheila ervan haar te hebben neergeschoten en Finn te hebben vermoord. Daar bleef het echter niet bij, aangezien Steffy zich herinnerde waarom ze Sheila in de eerste plaats confronteerde. De waarheid over Sheila die Brooke’s alcoholvrije champagne verwisselde op oudejaarsavond kwam naar buiten. Sheila was niet van plan om alleen naar beneden te gaan en onthulde dat Thomas haar kende en haar geheim hield.

In een voorproefje van wat komen gaat, schreeuwt Ridge tegen Sheila: “Je hebt je eigen zoon vermoord en probeerde mijn dochter te vermoorden, je gaat dood in de gevangenis.” Terwijl twee agenten haar arresteren, heeft Sheila het moeilijk. Steffy vertelt haar voormalige schoonmonster, “Vaarwel Sheila,” en zegt tegen de politie, “Breng haar weg!” Terwijl ze wordt afgevoerd, belooft Sheila dat ze het laatste van haar niet hebben gezien.

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie Brooke bezoekt in de slam.

Denk, voordat je gaat, na over de “killer” climax waarvan we vermoeden dat die is in de maak voor Sheila’s verhaallijn hier – en overweeg de verdachten in een “Wie heeft Sheila vermoord?” mysterie in de onderstaande fotogalerij.

Video: CBS/YouTube