Bold & Beautiful Preview: Steffy confronteert Sheila over het drinken van Brooke’s drankje


Mensen zoals Sheila zullen nooit beter worden of veranderen.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 28 maart – 1 april, het is Steffy’s beurt om Sheila het te laten hebben. Lees erover, en bekijk de preview.

Terwijl Brooke zich bleef afvragen wat de reden was dat ze op oudejaarsavond dronk en haar huwelijk met Ridge weggooide, maakte Thomas zich zorgen over het geheim houden van wat Sheila deed, vooral omdat het zijn ouders weer bij elkaar bracht.

Steffy betrapte later haar broer aan de telefoon terwijl hij naar Sheila sist en vervolgens in een intense ontmoeting met de vixen in een steegje achter Il Giardino. Sheila bleef Thomas bevelen zijn val dicht te houden en de held van zijn ouders te zijn. Steffy vertrouwde Finn later toe over de ontmoeting waarvan ze getuige was, maar ze had het nog niet helemaal door.
Deze week komen alle stukjes samen voor Steffy. Bij Il Giardino confronteert ze Sheila en weet ze wat ze deed. Sheila vertelt haar schoondochter dat ze hiermee klaar is, maar Steffy laat haar weten dat ze nog niet klaar met haar is!

De dingen worden verhit als Steffy Sheila vertelt dat er geen hoop voor haar is, ze zal nooit beter worden en iedereen zal weten wat ze deed. Dit is geen goed nieuws voor Sheila, die voet aan de grond heeft gekregen met Steffy’s moeder Taylor, evenals haar eigen zoon Finn en haar kleinzoon Hayes.

Net als bij haar broer Thomas, zegt Sheila tegen haar dat ze haar mond moet houden. Steffy waarschuwt Sheila om geen stap dichter bij haar te komen, maar Sheila zet die stap wel! Zou deze intense ontmoeting de vonken kunnen zijn? de spelveranderende twist dat de show voor altijd zal veranderen?

Laat het ons weten als je denkt zoals Thomas, Steffy zal worden overtuigd om het geheim te bewaren dat heeft geholpen om haar ouders te herenigen? Of zal ze het risico nemen om ze uit elkaar te halen om Finn te laten zien hoe slecht zijn moeder is?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen waar Ridge Taylor voor waarschuwt.

Voordat je gaat, kijk nog eens terug op Brooke’s leven en liefdes in de fotogalerij hieronder.

Video: CBS/YouTube