Bold & Beautiful Preview: Steffy & Finn’s bruiloft getroffen door een bom


Zullen Steffy en Finn als man en vrouw worden uitgesproken?

In een voorproefje voor The Bold and the Beautiful voor de week van 2 – 6 augustus breekt de vreugdevolle dag van Steffy en Finn aan, maar deze kan in een ramp eindigen. Lees verder voor de primeur!

Vorige week realiseerde Steffy zich dat er geen reden was om met Finn te trouwen, hoewel ze eerst zijn ouders wilde ontmoeten. Ze hoefde niet lang te wachten toen Finns vader Jack arriveerde en beloofde dat zijn moeder snel zou volgen. Finn bekende eindelijk een geheim dat hij Steffy niet had verteld, en dat was dat hij geadopteerd was! Hij gaf toe dat hij nooit naar zijn biologische ouders had gezocht, en zijn moeder gaf hem op nadat hij geboren was. En hoewel het geheim van Finn Steffy’s vertrouwen in hem niet leek te wankelen, maakte zijn vader Jack zich zorgen over een stukje informatie dat hij niet wilde onthullen. Zou Finns biologische moeder iemand kunnen zijn die we al kennen? Iemand die alles kan veranderen?

In een voorproefje van wat komen gaat, verzekert Ridge Steffy dat niets deze dag zal verpesten. Het kan natuurlijk zijn dat hij de gebeurtenis zojuist heeft vervloekt. Zoals elke soapfan weet, zijn bruiloften berucht omdat ze niet zonder problemen verlopen.

Terwijl Finn en Steffy zich voorbereiden om hun liefde te verklaren in het bijzijn van familie en vrienden, vraagt ​​de pastoor of iemand een reden heeft waarom deze twee niet zouden moeten trouwen. De camera draait naar Liam in het publiek, die deze keer waarschijnlijk geen bezwaar zal maken. Iemand misschien, want de promo belooft dat er een bom zal vallen op de bruiloft.

Laat ons in de reacties weten wat je denkt dat er onthuld gaat worden, en of het Steffy en Finn ervan weerhoudt te trouwen?

Lees de Vet en mooi spoilers om meer te weten te komen over een mysterieuze gast die opduikt op de bruiloft. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief. En zorg ervoor dat u door de onderstaande foto bladert: galerij van soapsterren en hun kinderen.

Video: Vet en mooi/Instagram