Bold & Beautiful Preview: Steffy is woedend terwijl Sheila Kerstmis doorbrengt met haar familie


Niet iedereen heeft dit jaar een vrolijk kerstfeest.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 20 – 24 december, families komen samen om Kerstmis te vieren, maar niet iedereen is hulst en vrolijk. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Nadat hun huwelijk bijna niet overleefde, bevinden Quinn en Eric zich op een goede plek aan het einde van het jaar en delen ze zelfs een kus onder de maretak.

Taylor’s terugkeer heeft Brooke absoluut in het verkeerde keelgat geschoten, vooral nadat Ridge haar had verteld dat Taylor misschien voorgoed terug zou zijn. Ondertussen gaf Steffy aan haar moeder toe dat de aanwezigheid van Deacon het huwelijk van Brooke en Ridge onder druk zette, en ze hoopte dat haar moeder met Brooke kon praten. In de preview adviseert Taylor Brooke om haar vrienden en haar vijanden dichterbij te houden.

Deacon bleef dichter naar Hope groeien terwijl hij zijn ogen op de prijs gericht hield, een reünie met Brooke. Toen hij arriveerde om Hope en Brooke karatelessen te geven, verloor Ridge het en beschuldigde Deacon ervan achter zijn vrouw aan te gaan, en vertelde Brooke om wakker te worden en te beseffen dat Deacon haar bespeelde. Terwijl Sheila en Deacon elkaar gezelschap blijven houden tijdens de feestdagen, waarschuwt hij haar dat het smaad is om met haar houding een kous vol kolen te krijgen.

En als de grote dag aanbreekt, probeert Hope te raden wat er in een cadeau zit, en Thomas is opgewonden om cadeaus te openen. Ondertussen moet Steffy haar schoonmonster verdragen terwijl Finn Sheila omhelst. Ze kan niet geloven dat Finn de psychopaat haar kinderen heeft gegeven. Is dit een nachtmerrie, of heeft Sheila een kerstwonder ontvangen?

Lees de Vet en mooi spoilers om erachter te komen hoe de Forresters Kerstmis doorbrengen. En met de feestdagen hier, bekijk onze fotogalerij van zeepachtige kerstfoto’s.

Video: Vet en mooi/Instagram