Bold & Beautiful Preview: Steffy zweert dat Brooke Deacon heeft gekust


Staat het huwelijk van Brooke en Ridge op een nieuwe breuk?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 31 januari – 4 februari, Thomas en Steffy zouden eindelijk de middelen hebben om hun familie te herenigen. Lees verder voor de primeur en bekijk de teaservideo.

Nadat ze haar moeder had geconfronteerd met Douglas’ verhaal over Brooke die de kerstman kust, vertelde Brooke wat er echt gebeurde op oudejaarsavond. Brooke huilde dat als Ridge ooit de waarheid zou leren kennen, haar huwelijk voorbij zou zijn. Hope moest Liam de waarheid vertellen en waarschuwde haar moeder dat Douglas uiteindelijk zijn verhaal kon gaan zingen voor Steffy, Thomas of Ridge.

Steffy en Thomas bleven ondertussen genieten van het idee dat hun vader Brooke uiteindelijk dumpte en herenigd werd met hun moeder Taylor. En toen het trio alleen was met Douglas, morste de jongen de thee over het zien van Brooke die de kerstman kuste! Voordat hij teveel kon zeggen, slaagde Hope erin de peuter uit de situatie te krijgen. Dat voedde natuurlijk alleen Steffy’s speculatie dat Hope haar moeder beschermde.

In een preview voor deze week waarschuwt Ridge Deacon nogmaals om uit de buurt van zijn vrouw te blijven en blijft Brooke beloven dat er nooit iets tussen hen kan komen. Maar nadat Douglas eindelijk de waarheid aan Thomas vertelde, rent hij regelrecht naar zijn zus om haar te laten weten dat het Deacon was die Brooke op oudejaarsavond kuste. Steffy walgt dat Brooke en Deacon hun vader voor de gek hebben gehouden, en deze informatie zou alles kunnen veranderen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Ridge ondervraagt ​​Douglas over wat hij zag op oudejaarsavond

Denk je dat Ridge Brooke zal vergeven? Of ben je team Steff en Thomas en wil je Brooke en Taylor weer bij elkaar zien? Laat het ons weten in de comments!

Lees tot slot zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wat Hope moet doen met betrekking tot haar moeder. Bekijk voordat je gaat een galerij van iconische klassieke soap-personages van het verleden.

Videos: Vet en mooi/Facebook