Bold & Beautiful Preview: Zal ​​Sheila Steffy & Finn vermoorden tijdens de storm?


Een donkere en stormachtige nacht brengt angst voor hun deur!

Als het aankomt op Vet en mooi’s Sheila Carter, ze is niet bepaald een vrouw die ‘nee’ accepteert als antwoord. Dus ondanks dat iedereen in Los Angeles te horen heeft gekregen dat ze nooit deel zal uitmaken van het leven van Finn en Steffy, doet de voortvluchtige nog een wanhopige poging…

De ellende begint als er maandag een storm opsteekt. Als er één ding is dat soapfans weten, dan is het dat weer nooit gewoon weer overdag is. Als iemand tijdens deze storm in een auto zou stappen, zouden we aannemen dat er een auto-ongeluk op handen was. Maar in dit geval slaat de angst veel dichter bij huis toe. Zoals Sheila’s portrettist, Kimberlin Brown, vertelt Soap Opera Samenvatting“Wanhopige mensen doen wanhopige dingen.”

En in dit geval is de persoon Sheila, en het ding snijdt de stroom naar het huis af, waardoor Finn en Steffy in het donker en kwetsbaar blijven. Dus nadat ze het stel de schrik van hun leven heeft bezorgd, vertelt Sheila hen dat ze alleen maar haar kant van het verhaal wil uitleggen en hen misschien wil overtuigen haar te vergeven.

Ja, natuurlijk, want dat gaat gebeuren!

Om eerlijk te zijn, in Sheila’s hoofd is het allemaal een beetje raar. Ze heeft immers vanaf het begin volgehouden dat ze dat niet deed gemeen om Finn te vermoorden. (Het deel dat ze weglaat? Dat ze zijn vrouw wilde vermoorden, maar dat de knappe dokter de kogel voor haar opving!)

Sheila B&B

“Waarom word ik zo verkeerd begrepen?”

Krediet: CBS-screenshot

Zoals Brown ons vorig jaar vertelde: “Alles wat Sheila doet, doet ze uit liefde. Het mag dan een verwrongen, verwrongen en meestal gevaarlijke liefde zijn, maar voor haar is het logisch.

“Om de een of andere reden,” voegde de actrice er lachend aan toe, “lijkt niemand de dingen op dezelfde manier te zien als Sheila!”

Iets zegt ons dat het deze keer niet anders zal zijn. Maar als dat het geval is, zal Sheila – die altijd op haar gevaarlijkst is als ze in een hoek wordt geduwd – opnieuw iets schokkends doen?

Bekijk onze jaarlijkse Best & Worst-lijst, met alles van onze beste verhaallijn tot het stel dat moet stoppen met dwazen en bij elkaar moet komen, pronto!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 28 maart – 1 april 2022