Bold & Beautiful Recap: Liam Sees Thomas Kissing the Hope Mannequin

In zijn appartement kijkt Thomas naar de doos met de Hope-paspop terwijl Hope uit de andere kamer tevoorschijn komt. Ze sms’t Liam om hem te laten weten dat ze blijft en is blij Thomas te helpen zich minder geïsoleerd te voelen. Hij werpt nog een blik naar de doos. Als Thomas afgeleid is en zijn zicht vervaagt, vraagt ​​Hope of hij in orde is. Hij flapt eruit dat hij gewoon blij is dat ze zo samen kunnen komen en voelt zich daar positief over. “Ik zal altijd om je geven, Hope.” Hope gaat Douglas helpen zijn handen te wassen en Thomas kastijdt zichzelf; hij zal haar wegjagen.
Hoop appartement B&B

Meer: Foto’s; soaps ‘meest sexy mannen ooit

Bij Steffy’s huis gaat Liam door met schreeuwen dat Thomas nog steeds een bedreiging is. Steffy maakt zich geen zorgen. Liam zou willen dat Hope haar op een afstand van hem zou houden. Steffy wil verder, maar hij houdt vol. Hij gelooft niet dat Thomas ooit zal stoppen met zijn obsessie voor Hope. Het gesprek draait om Thomas die meer betrokken is bij Douglas, wat Steffy gunstig vindt en beweert dat hij is veranderd. Plots krijgt Liam Hope’s sms dat zij en Douglas aan het eten zijn in het appartement van Thomas en roept uit: “Hou je me voor de gek ?!” Liam vertelt dat de sms van een tijdje geleden was, maar controleert zijn Hope-tracking-app en ziet dat ze er nog is. Steffy moedigt hem aan om meer vergevingsgezind te zijn, maar Liam rent naar buiten, ervan overtuigd dat Thomas Hope in beweging zal zetten.
Liam rant B&B

Meer: Gerangschikt; de grootste rivaliteit van soaps

Bij Thomas ‘appartement praten hij en Hope na het afhalen. Hij valt weer uit en ze merkt het. Thomas geeft toe dat hij hoofdpijn heeft. Hope herinnert zich dat hij er een had de laatste keer dat ze er was. Thomas herinnert zich dat hij zijn hoofd sloeg toen Liam daar was; hij is misschien even uitgeschakeld. Hope is ontzet. Thomas is blij te weten dat ze erom geeft. Hij werpt een blik op de etalagepoppendoos en vertelt dan hoeveel Douglas van Hope houdt en hoeveel hij haar verschuldigd is. Hope zwijgt en is nog steeds als de pop. Thomas vertelt haar: ‘Dit zou ons gezin kunnen zijn, Hope. Dit zou onze toekomst kunnen zijn. ” Hij keert snel terug, maar Hope zegt dat ze moet gaan. Later, alleen en zonder shirt, worstelt Thomas omdat hij het met Hope heeft opgeblazen. Hij grijpt zijn hoofd terwijl de pijn opkomt. De mannequin verschijnt en zegt hem dat hij moet stoppen met zeuren en dat hij Hope nooit en nooit moet opgeven. ‘Ga achter Hope aan’, klinkt Hope Too. Thomas snauwt ernaar om te stoppen en bedriegt dat hij probeert een betere man te zijn. Hope Too taunts: “Wees geen lafaard, Thomas.” Ze spoort hem aan om het haar te laten zien, om haar te vertellen hoe hij zich voelt. “Doe het. Vanavond!” Er wordt op de deur geklopt. Het is hoop. Douglas speelt bij Camden en ze vergat haar tas. Ze haalt het uit de slaapkamer, waarna Thomas zich verontschuldigt voor het slecht aflopen van de nacht. Hope stelt hem gerust. Thomas komt dichterbij en vertelt haar hoe geweldig ze is, want buiten komt Liam aan de deur. Hij hoort Thomas Hope vertellen dat dit een avond is die ze nooit zullen vergeten, duwt de deur open… en ziet Thomas de mannequin kussen.
Thomas, Hope pop B&B

Meer: Zal Liam uit het diepe gaan?

Volgende De kale en de knappe, Thomas springt terug naar de realiteit als Finn arriveert.

Kijk terug op het liefdesverhaal van Liam en Steffy in de fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.