Bold & Beautiful: Ridge dumpt Taylor voor Brooke over CPS-leugen


In plaats van een bruid en bruidegom te verenigen, zal de bruiloft van Taylor en Ridge een hele familie uit elkaar halen.

Wat The Bold and the Beautiful heeft in petto voor de week van 28 november belooft de dynamiek van de Forresters zo sterk te veranderen dat het de nucleaire familie zou kunnen – slok – exploderen. Terwijl het huwelijk van Ridge en Taylor van start gaat, klopt Steffy’s hart in haar borst. Ze hoopt tegen beter weten in dat Thomas naar voren zal treden en zal bekennen dat hij de CPS heeft gebeld die hem inspireerde om Brooke dom te houden. Als dat niet lukt, vertrouwt Steffy op haar moeder om het juiste te doen.

Het gebeurt niet, volgens Soap Opera Samenvatting. Dus wanneer de ceremonie het punt bereikt waarop Carter vraagt ​​of iemand een reden weet waarom het stel niet in het huwelijksbootje zou moeten stappen, moet Steffy naar voren komen. “Ridge heeft iedereen verteld dat hij alleen maar iemand wilde die niet tegen hem zou liegen”, herinnert Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) het tijdschrift. En door de waarheid achter te houden, doet Taylor precies dat.

Steffy Taylor Carter Ridge bruiloft B&B

Wat betreft Thomas… cowabunga! Ridge’s hoofd duizelt door de omvang van het verraad van zijn zoon. “Zijn telefoontje,” verwondert Thorsten Kaye (Ridge), “is het ding dat alles heeft veranderd.”

In de nasleep kunnen we ons niet voorstellen hoe Ridge zelfs maar in dezelfde kamer als Thomas kan zijn. En Ridge’s mening over Taylor zal ook onherstelbaar veranderd moeten zijn. Terwijl je wacht op het vuurwerk, geniet van wat binnenkort misschien het enige is dat overblijft van “Tridge”: het onderstaande fotoalbum van hun hele liefdesverhaal.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Li onthult Finn is Alive en Finn's Freed