Bold & Beautiful: Ridge vertelt Brooke dat Thomas Douglas zou moeten hebben


Bij het klifhuis vertelt Steffy Taylor dat het niet eerlijk is dat Brooke erop staat dat Ridge Deacon weer toestaat in hun leven. Ze zucht als ze besluit dat ze geen tijd aan Brooke moet verspillen. Taylor begrijpt dat ze zich gewoon zorgen maakt over haar vader en zijn huwelijk – zij is ook een beetje bezorgd. Wat Brooke vraagt, is helemaal niet eerlijk. Steffy vindt het verontrustend om Ridge dit te zien doormaken. Ze vraagt ​​zich af of Taylor met Brooke zou praten en haar een beetje verstand zou geven. Taylor wil de blondine niet zien. Steffy vraagt ​​wie ze wel wil zien. Taylor kan niet wachten om Eric een flinke kneep te geven, vooral nadat hij alles heeft gehoord wat hij heeft meegemaakt. Stephanie was zo speciaal voor haar; voor Eric om van haar naar Quinn te gaan. Ze schudt haar hoofd. Steffy weet niet wat erger is; haar opa verdraagt ​​het met zijn vrouw of Ridge die met Brooke te maken heeft.
Taylor, Steffy chat B&B

Meer: Krista Allen onthult angst voor kanker

Taylor denkt na over wat een geweldig ondersteuningssysteem Stephanie voor haar was; ze zag Brooke voor wie ze was en probeerde haar weg te houden. “Ik mis haar.” Steffy ook. Taylor vertelt haar dochter dat haar grootmoeder zo trots op haar zou zijn geweest. Steffy wenst dat Kelly en Hayes haar hadden kunnen kennen. Taylor deinst terug en geeft toe dat ze niet zeker weet of ze het waard is om een ​​baby naar haar vernoemd te krijgen. Steffy verzekert haar dat ze dat is. Taylor is zo blij om Steffy vervuld te zien met Finn en een prachtig gezin. “Niets tegen Liam, maar ik ben zo blij dat je uit die situatie bent weggelopen.” Taylor is zo trots op haar sterke, getalenteerde dochter. Ze gutst: “Kijk naar jou!” Steffy is dankbaar; nog meer nu haar moeder er is. Taylor wil blijven.
Taylor grijns armen B&B

Bij Brooke beschuldigt Ridge Deacon ervan een relatie met zijn vrouw te willen. Brooke komt tussenbeide dat hij overdreven reageert. Ridge eist te weten waar hij woont. Als hij op het onderwerp wordt gedrukt, geeft Deacon toe dat hij in een opslagruimte in een bar verblijft. “Ze hebben me ingehuurd om schoon te maken. Ik drink niet, ik werk.” Hij gaat niet meer met Sheila om – hij slaapt met een dweil! Ridge grijnst naar Brooke. Hij gelooft niet dat Deacon niet drinkt en tekeergaat totdat Brooke tussenbeide komt om te zeggen dat Deacon niets hoeft uit te leggen over zijn werk. Deacon wil niet dat het nog meer verhit raakt en kondigt aan dat hij naar de hut gaat. Brooke bedankt hem. Ridge bespot dit en vraagt ​​zijn vrouw waarom ze niet kan zien wat hij ziet. “Hij bespeelt je!”
Ridge waarschuwt Deacon B&B

In de hut omhelzen Hope en Deacon elkaar en hij vraagt ​​of ze klaar is om karate te doen. Ze stelt voor om naar buiten te gaan. Hij stemt toe, maar waarschuwt dat Ridge bij het huis is en dat de zaken gespannen zijn.

Meer: Is Yellowstone klaar om te doden? [Spoiler]?

Buiten beginnen Deacon en Hope, maar ze luisteren af ​​als Brooke Ridge onder druk zet om Hope’s vader een kans te geven. Ze vergelijkt de situatie met Taylor die terugkomt, wat volgens Ridge onvergelijkbaar is. Brooke is het daar niet mee eens en merkt op dat Taylor voor langere tijd weggaat en hen achterlaat om haar kinderen door hun crises heen te helpen. Ridge verdedigt haar en wijst erop dat Thomas nu in orde is – Douglas zou terug bij hem moeten zijn. Brooke hapt naar adem en beschuldigt hem ervan te zijn gehersenspoeld door Taylor. Ridge werpt tegen dat de enige hersenspoeling die daar gaande is, door Deacon is … en het maakt hem veel zorgen!

Meer: Lawrence Saint Victor plaagt problemen voor Eric

Bij het klifhuis praten Steffy en Taylor over de Logan-vrouwen die hun mannen stelen. Steffy is erg tevreden met Finn en is oprecht blij voor Liam en Hope. Taylor vraagt ​​zich af of ze echt blij voor ze is. Steffy vindt het jammer dat Liam zowel met Deacon als met Ridge te maken heeft. Taylor denkt dat Ridge de prijs betaalt voor het kiezen van Brooke.

Meer: Sean Kanan verdedigt zijn alter ego, Deacon

Buiten Brooke’s huis luisteren Deacon en Hope terwijl Brooke Deacon verdedigt tegen Ridge – hij probeert zijn leven te veranderen. “Ik denk dat hij ongevaarlijk is.” Ridge kan niet doorgronden hoe hij haar en Hope moet beschermen. Hij zegt dat Deacon er niet kan zijn; hij kan er niet mee omgaan. Brooke houdt vol dat ze een manier moeten vinden om hier als gezin doorheen te komen. Ridge kan dat niet doen omdat ze niet meer naar hem wil luisteren. Hij vertelt haar dat hij op het punt staat weer naar buiten te lopen, en dat doet hij ook. Terwijl de deur dichtslaat, wisselen een radeloze Hope en Deacon een blik.
Deacon, Hope afluisteren B&B

Ze wagen zich binnen om de geschokte Brooke te controleren, die zegt dat ze er een hekel aan heeft om op deze manier met Ridge in discussie te gaan. Hope heeft spijt. Brooke gaat naar boven en Deacon mijmert dat hij het vreselijk vindt om haar zo te zien… hij is het probleem en zou moeten gaan. Hoop stelt hem gerust. Ze moet er vertrouwen in hebben dat hun liefde hen hier doorheen zal helpen. Boven kijkt Brooke uit het raam terwijl ze Ridge probeert te bellen en het gaat meteen naar de voicemail. Ze zit en kijkt naar een foto van hen samen en denkt terug aan gelukkiger tijden.

Meer: De aanstaande Sheila-twist waarvan we dachten dat het een grap was!

Bij het klifhuis denkt Steffy dat haar vader hun hulp nodig heeft en suggereert dat Taylor nog steeds gevoelens voor hem heeft. Taylor geeft toe dat hij de liefde van haar leven is en dat altijd zal blijven. Eenmaal alleen, denkt Taylor aan Ridge en haar kinderen en glimlacht. Plots komt Ridge binnen.

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor doet een bekentenis aan Ridge terwijl hij zich ontlast over Brooke.

Opwarmen voor de feestdagen met onze zeepachtige kerstgalerij vol met foto’s hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.