Bold & Beautiful Samenvatting Bill arriveert bij Cliff House, Sheila/Steffy/Finn


De romantische avond van Finn en Steffy wordt onderbroken wanneer de deur naar het klifhuis open vliegt – en ze zijn geschokt als ze Shelia in de ingang van hun huis zien staan. “Oh mijn god, Sheila!” Steffy schreeuwt het uit. Het geluid van de donder knalt om hen heen terwijl de bliksem door de kamer flitst. Finn springt op en fouilleert Sheila voor wapens, terwijl Steffy merkt dat de stroom is uitgevallen. Sheila herinnert zich dat ze het had uitgezet, maar geeft de storm de schuld en weigert te vertrekken. Ze wil haar dierbare familie terug. Finn schreeuwt: ‘Jullie zijn onze familie niet! Je gaat de rest van je leven de gevangenis in!”

finn schreeuwt sheila bb

Meer: Primetime terugkeer van Soap Icon aangekondigd

Finn grijpt Sheila terwijl Steffy hem naar achteren trekt en roept: “Nee!” Ze willen Sheila achter de tralies en waarschuwen dat ze weg had moeten gaan nu ze de kans had. Over praten over haar teen noemt Steffy haar ziek, maar Shelia zou alles doen, hoeveel pijn het haar ook zou doen, voor haar familie. Finn somt al haar misdaden op, grijpt haar weer vast en beveelt: “Je gaat met mij mee.” Tijdens het proces valt Shelia op de bank en smeekt hen om naar haar te luisteren – ook al is het voor de laatste keer. Weggaan was geen optie voor haar, ze wil gewoon dat ze het begrijpen.

shelia steffy pull finn bb

Shelia staat op van de bank en Finn beveelt haar terug, terwijl ze smeekt: “Het was niet mijn bedoeling om je neer te schieten, het was niet mijn bedoeling om iemand neer te schieten.” Ze geeft Steffy de schuld dat ze probeert ze uit elkaar te houden en belijdt vervolgens haar liefde voor Finn. Ze is zijn moeder en de grootmoeder van Hayes en niets kan dat veranderen. ‘Geef me een kans,’ smeekt Shelia, die met hen verder wil. Finn belooft dat ze zal boeten voor haar misdaden. Er is niets dat ze kan zeggen dat hen van gedachten zal doen veranderen. ‘Je gaat naar de gevangenis’, zegt Finn. “Vanavond.” Sheila herinnert zich degenen die haar hebben onderschat en waarschuwt dat het nog niet voorbij is – ze zal niet terug naar de gevangenis gaan. Ze vindt altijd wel een uitweg. Finn en Steffy halen uit naar haar, maar Sheila belooft een vrije vrouw te blijven. Steffy geeft Finn wat touw en bindt haar vast. Finn waarschuwt dat het eindelijk voorbij is. Plots verschijnt Bill in de deuropening, terwijl Sheila grijnst en Steffy roept: “Bill!”

finn steffy shock sheila bb

Meer: Tijd om Sheila’s terreurbewind te beëindigen

Taylor vindt Brooke in het hoofdkantoor van Forrester en vraagt ​​zich af waarom ze haar wilde zien. Brooke laat Taylor weten dat Thomas vanavond uit Forrester Creations is weggestemd. Taylor is stomverbaasd dat de stemming unaniem was. Brooke dacht dat Ridge het haar misschien had verteld, maar Taylor weet dat haar familie veel doormaakt. Thomas moet er kapot van zijn. Brooke verzekert dat het het beste was voor het bedrijf – het is niet alsof ze hem probeerden terug te pakken. Taylor begrijpt het, ze probeert het toch, en merkt op dat er een tijd was dat zoiets een enorme strijd tussen Logan en Forrester zou hebben veroorzaakt. Beiden zijn het erover eens: “Niet meer.”

taylor brooke praten thomas bb

Taylor verontschuldigt zich voor wat Thomas haar heeft aangedaan – ze neemt het Brooke niet kwalijk dat ze Thomas daar niet elke dag wil zien. Ze raken het verleden aan en kijken dan weer uit naar hun toekomst als vrienden. Taylor is gelukkig en voelt zich nu vervuld – er is niets dat dat voor haar kan verpesten behalve Sheila, die een enorme bedreiging vormt voor hun beide families. Ze praten over Sheila en hoe niemand weet waar ze is. Plots schrikken een bliksemflits en een donderslag de vrouwen af. Ze moeten allemaal op hun hoede blijven. Brooke denkt dat Finn en Steffy misschien de stad uit moeten gaan, maar Taylor zegt dat ze stand willen houden. Ze denkt dat Sheila achter Hayes aan zou kunnen gaan en vraagt ​​zich af wat ze nu gaat doen.

carter katie regen datum bb

Meer: Een verhaal dat door Taylor is gemaakt om te choqueren

Carter en Katie komen het ontwerpbureau binnen, doorweekt van de regen, nadat ze van het avondeten terug naar Forrester zijn gelopen. Nadat ze grapjes hebben gemaakt dat Moeder Natuur andere ideeën heeft voor hun date, besluiten ze de natte kleren uit te trekken. Carter trekt zijn shirt en broek uit en geeft ze aan Katie, die het “mooie” uitzicht in zich opneemt, en gaat dan op pad om ze in de droger te stoppen. Als Katie terugkomt, gekleed in een badjas, vindt ze Carter wijn inschenken. Hij trekt het gewaad aan dat ze hem overhandigt en proost op Katie’s gratie, gezondheid en schoonheid. Ze kussen hartstochtelijk.

Volgende The Bold and the Beautifulzijn Finn en Steffy stomverbaasd door Sheila’s verzoek.

Terwijl we het jaar afsluiten, neem een ​​kijkje in onze Vet en mooi jaaroverzicht in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Steffy en Liam hebben officieel een naam voor hun baby! Wat denk je er van? ...