Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Bill bedreigt Li’s medische vergunning om Sheila te beschermen


Bij het klifhuis zegt Taylor enthousiast dat het vandaag de grote dag is – ze zullen eindelijk voorgoed van Sheila af zijn. Ze gaat eropuit, maar herinnert Finn en Steffy eraan dat hun getuigenis cruciaal is om haar op te sluiten. “Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar het is noodzakelijk. Justitie zal worden gediend en Sheila zal worden opgesloten waar ze thuishoort.

Thuis, aan de telefoon, vraagt ​​Bill: “Dus, dan zijn we klaar?” Hij luistert naar het antwoord aan de andere kant van de lijn, knikt en antwoordt: “Zeer goed.”

In de gevangenis vraagt ​​Sheila zich af of ze voor de hoorzitting naar een ontmoeting met haar advocaat moet gaan. De bewaker zegt dat het niet haar advocaat is en begeleidt haar naar de bezoekkamer. Sheila grijnst als ze Deacon daar ziet wachten. Hij vertelt haar dat hij net terug is in de stad en dat het hem zo spijt haar weer achter de tralies te zien. Sheila verzekert hem dat het niets met hem te maken had. Hij wist dat ze hier zou eindigen, maar een klein deel van hem hoopte dat ze de kansen zou verslaan. Sheila glimlacht en vertrouwt toe: “Misschien wel.” Deacon vraagt ​​zich af of ze heeft geaccepteerd dat ze lange tijd in de gevangenis zal zitten.
Sheila Deacon gevangenis B&B

Taylor loopt het kantoor van Forrester binnen en begroet Brooke. Ze zijn blij elkaar te zien, elkaar te omhelzen en te praten over hoeveel er is veranderd sinds Taylor is vertrokken. Ze verklaart dat vandaag de dag is waarop gerechtigheid zal geschieden en Sheila zal krijgen wat ze verdient.
Brooke Taylor knuffel B&B

In de gevangenis bedankt Sheila Deacon voor het komen opzoeken van haar – ze weet dat het niet zijn favoriete plek is. Hij bedankt haar dat ze hem niet heeft verraden en vraagt ​​hoe ze haar daarbinnen behandelen. “Ik maak me zorgen om je.” Sheila vindt dat zo lief. Deacon is verrast dat ze niet in de put zit. Sheila vertelt hem dat het geen act is. Deacon vraagt ​​waarom ze naar het huis van Bill Spencer ging. “Je wist dat zodra hij je zag, hij de politie zou bellen.”

Meer: Soap nieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij het klifhuis vertellen Finn en Steffy dat ze vannacht niet veel hebben geslapen dankzij het worstelen met hun dilemma. Steffy kan niet geloven dat Bill iemand als Sheila Carter in zijn leven zou toelaten. Haar moeder is zo enthousiast over haar toekomst, en het zou allemaal weggenomen kunnen worden als ze ermee instemmen om vandaag over Sheila te getuigen.

Bij Forrester bespreken Taylor en Brooke dat Bill degene is die Sheila heeft aangegeven en hem tot held heeft verklaard. Brooke vertelt dat Katie hem ging bezoeken en zei dat hij oprecht verrast leek dat ze er was om hem te bedanken. Taylor heeft geen hechte band met Bill gezien hun geschiedenis, maar ze hoopt dat het goed komt. Het is door hem dat Sheila uit hun leven verdwijnt, vooral als Finn en Steffy getuigen.

Bij het klifhuis legt Steffy aan Finn uit dat ze tegen haar vader had gezegd dat hij vandaag niet moest komen. Hij heeft wat zielsonderzoek gedaan en bovendien haat hij Bill. Finn is het ermee eens dat hij daar niet hoeft te zijn. Ze bespreken Bill die Steffy chanteert en Finn zweert dat hij nooit met iets anders dan minachting naar de man zal kijken, ongeacht wat ze vandaag besluiten te zeggen. Steffy herinnert Finn eraan dat er nog steeds een kans is dat Bill langskomt.

Meer: Het angstaanjagende plan voor Bill

In de gevangenis weet Deacon dat Sheila bang moet zijn om later vandaag de rechter te zien – Finn en Steffy zullen elk vreselijk ding dat ze hun families heeft aangedaan gedetailleerd beschrijven. Hij zweert dat hij haar niet in de steek zal laten zoals iedereen heeft gedaan en haar zal komen bezoeken. Deacon weet dat ze zei dat het beste nog moest komen, maar hij is bang dat dit het einde van de lijn voor haar is. Sheila kan Deacons bezorgdheid zien en horen, en het is lief, maar iedereen heeft haar altijd onderschat. Deacon wil het niet moeilijker maken, daarvoor is hij niet gekomen. ‘Ik moest je zien. Ik moest je zeggen dat ik echt genoten heb van onze tijd samen en dat ik om je geef.” Sheila neemt dit in zich op en antwoordt: “Ik geef ook om jou.” Als de dingen anders waren geweest, hadden ze misschien een kans gehad… De bewaker onderbreekt dat hun tijd om is. Deacon belooft dat hij Sheila nooit de rug zal toekeren als ze de kamer uit wordt geleid. Sheila draait zich om bij de deur en zegt: “Dag.”
Sheila Deacon gevangenis B&B

Meer: Waarom *deze* B&B twist slaat nergens op

In de kamers van de rechter kwelt Steffy Finn. Wat moet ze doen? Als haar moeder wist wat er aan de hand was, zou ze zichzelf opofferen en rechtstreeks naar de politie gaan om zichzelf aan te geven. Bill arriveert en herinnert hen aan hun deal. Finn raast dat zelfs als ze ermee instemden – hoe zit het met zijn moeder? Sheila terroriseerde haar en rende haar van de weg af en probeerde haar te vermoorden! “Ze kan gewoon naar voren komen en…” onderbreekt Bill hem. “Ze moet stil gehouden worden.” Hij wijst erop dat het vervalsen van medische dossiers gevolgen kan hebben voor haar carrière. Finn rookt: “Dus nu bedreig je ook mijn moeder.” Steffy roept uit: “Ben je vergeten dat Sheila uit de gevangenis is ontsnapt? Op de een of andere manier gaat ze de tijd uitzitten. Bill wil vandaag van geen van beiden een woord horen en dringt er bij hen op aan te vertrekken voordat de rechter er is. “Denk eraan, Sheila’s vrijheid voor de vrijheid van je moeder.” Hij loopt naar buiten en Steffy lost op in snikken in Finn’s armen.
Bill Finn Steffy B&B

Bij Forrester klaagt Taylor bij Brooke dat de hoorzitting van Sheila niet openbaar is. Ze willen allebei haar gezicht zien als ze wordt weggesleept. Brooke kan niet geloven dat ze alles hebben overleefd wat ze hun families heeft aangedaan. Taylor verklaart dat Sheila onbehandelbaar is omdat ze denkt dat er niets mis met haar is. Ze is gewoon blij dat ze de rest van haar leven opgesloten zit. “Ze zal veilig bij ons allemaal worden opgeborgen… allemaal vanwege Steffy en Finn.”

Meer: Fotogeschiedenis op Thomas’ B&B-versary

Tijdens de hoorzitting luistert Bill en kijkt hoe Steffy en Finn discussiëren over wat ze moeten doen op een tablet in de volgende kamer. Sheila voegt zich bij hen als ze wordt binnengeleid door de bewaker. Sheila’s advocaat volgt al snel en adviseert zijn cliënt niet te spreken. Sheila hoopt dat ze het juiste doen. Rechter Craig McMullen komt binnen en vertelt Steffy en Finn dat hun getuigenis vandaag belangrijk zal zijn. Hij gaat over Finn, zijnde de biologische zoon van Sheila, en vraagt ​​of hij klaar is om door te gaan met de zaak tegen Sheila. Steffy ziet er ziek uit als Sheila naar de camera kijkt. Bill bekijkt het allemaal op zijn tablet.
Bill rechtbank B&B

Meer: Yellowstone-ster onthult foto’s achter de schermen

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor en Brooke voeren een oorlog van complimenten en schokkend nieuw bewijs komt aan het licht tijdens Sheila’s hoorzitting.

Kijk terug op het leven en de liefdes van Bill Spencer in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Wie heeft Sheila dat geld gegeven? Bold & Beautiful? Zou het kunnen [Spoiler]?
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]