Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Bill werkt samen met Ridge om Sheila voor altijd op te sluiten


Bij het klifhuis zoenen Finn en Steffy op de bank, hij zonder shirt en zij in lingerie. Hij moet naar het ziekenhuis, dus plant ze hem een ​​laatste hartstochtelijke kus. Finn belooft dat ze dit later zullen ophalen. Steffy moet zich ook klaarmaken om te gaan en beurtelings praten met het Forrester-dreamteam dat terug is met Hope en Thomas die samenwerken. Steffy vraagt ​​zich af hoe Liam het nieuws opvatte. Een deel van haar maakt zich zorgen over Hope. Paris vroeg haar of Hope problemen had met de terugkeer van Thomas. “Hoop heeft lang geleden in Parijs toegegeven dat ze dacht dat Thomas hot was.” Ze was het helemaal vergeten en het is niet iets dat ze kan negeren. Op een bepaald niveau voelt Hope zich aangetrokken tot Thomas. Finn realiseert zich dat ze bang is dat het problemen met Liam kan veroorzaken.

Bij Il Giardino hebben Liam en Wyatt een ongelovige Deacon ingelicht over Hope’s beslissing om weer met Thomas samen te werken. Liam klaagt dat ze dit nu niet nodig hebben – ze hebben genoeg op hun bord met de situatie met hun vader. Wyatt zegt tegen zijn broer dat hij zich op Hope moet concentreren, hij zal zich zorgen maken over Bill en zijn nieuwe relatie met Sheila.
Diaken B&B

Liam en Wyatt krabben over Hope die Thomas nog een kans geeft en vergelijken het met Bill die Sheila vertrouwt. Liam vindt het anders en zegt dat er echt iets mis is met zijn vader.

Meer: Zal Douglas een ouderval opzetten?

Bij Bill thuis kussen hij en Sheila elkaar. Ze kan niet geloven dat dit echt is en vat samen dat hij haar held is omdat hij haar heeft gered. Bill verklaart dat ze twee van een soort zijn en dat dit het beste is dat hem ooit is overkomen. “Ik heb dit nodig en ik ben hier voor alles wat je nodig hebt.” Bill vertelt Sheila dat ze over alles met hem kan praten en dat hij haar nooit zal veroordelen. Ze schamen zich over hun verleden en Bill zegt dat ze er open over moeten zijn. Dat is het geschenk dat Sheila hem heeft gegeven. Hij moest de duisternis verbergen voor Katie en Brooke. “Ik heb ook slechte dingen gedaan, Sheila.” Sheila zegt: “Niets zoals ik.” Bill vertelt haar dat hij van haar houdt en dat niets wat ze kan doen of zeggen daar verandering in kan brengen.
Bill Sheila B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope fantaseert over Thomas terwijl ze Liam verleidt

Bij het klifhuis vraagt ​​Finn of Steffy zich zorgen maakt over de aantrekkingskracht van Hope op Thomas. Steffy maakt zich alleen zorgen over het effect op haar van werken met hem. Ze vraagt ​​zich af of het een van de redenen is waarom ze haar broer heeft kunnen vergeven. Steffy wil dat Hope For the Future slaagt, ze weet alleen niet wat dit voor Liam betekent.

Meer: B&B aluin keert terug naar onze schermen

Bij Il Giardino verontschuldigt Deacon zich wanneer Wyatt en Liam naar Sheila verwijzen als een negentenige moorddadige maniak en “grof”. Hij blijft luisteren terwijl Wyatt tekeer gaat over de psychopaat in het huis van hun vader en Liam vraagt ​​zich af: “Hoe kijk je in die ogen en denk je: ‘Oh ja, dit klopt?'”. Deacon flitst naar een intiem moment met Sheila.

Bij Bill thuis bekent hij aan Sheila dat hij Ridge uit een helikopter heeft gedumpt en hem wilde vermoorden – dat heeft hij nog nooit tegen iemand gezegd. Hij blies ook het Spectra-gebouw op met Sally en Liam erin. ‘Ik had mijn eigen zoon kunnen vermoorden. Klinkt dat bekend?” Hij vindt deze openingssessie genezing en spoort Sheila aan om iets te beantwoorden. “Het is oké, je kunt het me vertellen.” Sheila zegt: ‘Ik heb dingen gedaan, Bill. Dingen die je je niet eens kunt voorstellen.”

Bij het klifhuis blijven Steffy en Finn knabbelen terwijl ze zijn shirt dichtknoopt. Ze zou willen dat ze dit de hele dag konden doen. Finn verwondert zich erover hoe het leven zo goed en zo chaotisch tegelijk kan zijn. Hun liefde zal hen door dit volgende hoofdstuk heen helpen – vooral met hun ergste nachtmerrie die er is, bevrijd dankzij Bill.
Finn Steffy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Bill kent Poppy uit het verleden

Bij Bill thuis vertelt hij Sheila dat het moeilijk voor hem is om bij haar zichzelf te kunnen zijn. Hij voelt zich vrij. “Je weet dat je mij ook kunt vertrouwen, toch?” Sheila zegt van wel. Dankzij hem heeft ze haar vrijheid. Bill beweert dat ze niet emotioneel vrij zal zijn zolang ze deze dingen uit haar verleden met zich meedraagt. ‘Vertel me je diepste, donkerste geheimen, Sheila. Ik kan het aan.” Hij weet dat ze geen heilige is en zegt tegen haar: “Ik heb ook mensen vermoord.” Sheila flitst naar beruchte episodes uit haar verleden. Bill weet dat ze wordt achtervolgd en dringt er bij haar op aan: “Praat met me.” De elektriciteit valt uit en onderbreekt het moment. Ze wil gaan eten, maar hij heeft een belangrijke zakelijke afspraak. “We kunnen dit later ophalen.”

Meer: Don Diamont smeekt overijverige fangirl

Bij het klifhuis vindt Finn het moeilijk om Steffy los te laten. Ze kussen elkaar en hij zegt dat hij er een hekel aan heeft om weg te zijn van haar en kinderen met Sheila daar buiten – het is slechts een kwestie van tijd voordat ze voor de deur verschijnt. Steffy kan zich niet voorstellen wat Bill denkt. “Dit slaat allemaal nergens op!”

Bij Bill thuis stuurt Sheila hem weg en belt dan Deacon. Hij herinnert haar eraan dat het gevaarlijk is om te praten en vraagt ​​wat er aan de hand is. Sheila voelt paranoïde dat Bill een vermoeden over hen zou kunnen hebben. “Er is iets raars met hem aan de hand.”

Lees ook:  Bold & Beautiful'De eerste huwelijksdans van Matthew Atkinson met zijn vrouw

Meer: B&B Bombshell: Liam zou Hope’s hart kunnen verbrijzelen

Er wordt een paar herenschoenen getoond die een ruimte binnenlopen die alleen toegankelijk is voor geautoriseerd personeel. Het is een politieactie. Een figuur in een stoel met een paardenstaart zet zijn koptelefoon af en draait zich om als de man binnenkomt. De figuur in de stoel is Ridge. Hij staat op, kijkt de man aan en vraagt: “Hoe gaat het, partner?” Bill rookt: “Hoe houd ik het vol?! Hoe houd ik het vol?‘ Hij roept: ‘Hoe gaat het denken ik hou vol?!? Ik ben klaar. Ik ben Dus klaar om Sheila Carter voor het leven achter de tralies te zetten.”
Ridge B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Bold & Beautiful is vooruitgelopen op NCAA-sportverslaggeving.

Het is zijn jubileum op Vet en mooi! Bekijk foto’s van Matt Atkinson’s run als Thomas Forrester in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]