Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke waarschuwt Taylor om Steffy’s sabotage te stoppen


Bij Brooke’s huis laat ze Ridge een bericht achter op de telefoon dat ze hem gisteravond heeft gemist en dat hij vanmorgen vroeg is vertrokken. Hoop sluipt naar binnen als ze de verbinding verbreekt en vraagt ​​wat er gisteravond is gebeurd. Brooke zegt: “Steffy is gebeurd.” Hope vraagt ​​wat dat betekent. Brooke vertelt dat hij niet op tijd thuiskwam om samen te kunnen zijn. Hij was bij Steffy en zij zorgde ervoor dat hij pas heel, heel laat thuiskwam.

Bij het klifhuis bewondert Steffy het gezamenlijke ontwerp van Thomas en Zende en zegt dat ze het aan Hope moeten laten zien. Ze slaagt erin het gesprek op Taylor en Ridge te richten die zich moeten herenigen als haar moeder de kamer binnenkomt en klaagt: “Steffy!” De groep bespreekt hoe goed het gezin tegenwoordig is. Het enige wat ze nodig hebben, voegt Steffy eraan toe, is dat Ridge Brooke verlaat en thuiskomt bij haar moeder. Taylor kijkt geïrriteerd.

Bij Il Giardino willen Wyatt en Liam weten wat Bill hen heeft ‘opgeroepen’. Hij beweert dat hij gewoon wil lunchen met zijn jongens. “Geef me een kus.” Ze kreunen en kreunen. Liam vraagt: “Laat me dit duidelijk maken … wil je gewoon bijpraten?” Hij vindt dat ze moeten beginnen met het bespreken van het feit dat Ridge Bill en Brooke in elkaars armen betrad. Wyatt leunt gretig naar voren.
Bill Wyatt Liam B&B

Bill klaagt dat dit de manier is waarop geruchten beginnen. Hij houdt vol dat er niets aan de hand was. Ridge kwam net binnen en maakte van niets iets zoals altijd, omdat hij vol onzekerheden zit. Liam vraagt ​​of hij niet had moeten weten dat het een trigger voor hem zou zijn geweest. Bill klaagt dat iedereen tegenwoordig wordt “getriggerd” en klaagt over Brooke: “Waarom ze Poser the Clown tolereert, zal ik nooit begrijpen.” Hij wil de man bij zijn nek grijpen en hem eraan herinneren hoeveel geluk hij heeft dat hij Brooke heeft. Bill voelt dat hij een gespannen huidverspilling is en hij zou graag willen weten wat ze in hem ziet. Liam vertelt zijn vader dat hij de familiemankant van hem niet begrijpt en dat de liefde tussen hem en Brooke van dichtbij onmiskenbaar is. Liam weet echter dat er externe krachten tegen hen werken. “Steffy en Thomas bijvoorbeeld.”

Meer: Kijk wat Scott Clifton uitdeelt

Wyatt en Bill vinden dat volwassen kinderen uit het leven van hun ouders moeten blijven. Liam klaagt dat Hope naar de Forrester-diners gaat waarvoor hij niet is uitgenodigd. Het is klassiek Thomas, maar zo ziet ze het niet. Hij denkt dat hij in haar hoofd kruipt; ze wordt steeds afgeleid door wat ze ziet als ze daarheen gaat, zoals Taylor en Ridge. Hope weet niet hoeveel ze Brooke moet vertellen omdat ze bang is om de oorlog tussen Logan en Forrester weer op te rakelen. Bill denkt niet dat Brooke haar huwelijk door iemand zal laten ondermijnen.

Meer: Open brief aan B&B: Alsjeblieft, nee!

Bij Brooke’s huis vertelt ze Hope hoe Steffy de telefoon van Ridge opnam en weigerde hem te storen. Toen ze haar eraan herinnerde dat ze zijn vrouw was, zei ze eigenlijk: “Niet voor lang.” Hoop is gevloerd. Ze vraagt ​​of haar moeder heeft teruggebeld. Ze zag er het nut niet van in en tegen de tijd dat hij thuiskwam, sliep ze. Hope klaagt dat Steffy niet het recht heeft zich ermee te bemoeien en haar ervan te weerhouden met haar man te praten. Steffy en Taylor zijn te ver gegaan. Brooke gaat akkoord en vindt dat het tijd is om met Taylor te praten. Hope denkt dat ze Steffy zal spreken over haar flagrante campagne om het huwelijk van haar moeder te beëindigen.
Brooke klagen B&B

Bij het klifhuis vertelt Taylor aan Steffy dat de wens om het einde van hun vaders huwelijk te beëindigen nooit uit hun mond mag komen. Zende pakt de schets en gaat naar de heuvels. Taylor vraagt ​​Thomas en Steffy om zich op iets anders dan hun ouders te concentreren, maar Steffy maakt haar zaak opnieuw. Taylor is geïrriteerd, maar houdt nog steeds van ze.
Taylor Steffy B&B

Later vertelt Thomas Taylor enthousiast dat hij Douglas meeneemt naar het skatepark en zoveel tijd met hem doorbrengt. Hij bedankt haar voor het steunen van hem. Ze omhelzen elkaar en hij gaat naar buiten als Brooke arriveert. Thomas zegt: ‘Jullie spelen aardig’ en vertrekt. Brooke vertelt Taylor dat haar dochter de controle kwijt is. “Ik verwacht dat je Steffy een halt toeroept.”

Meer: Ashley Jones gestript door plotselinge dood

Taylor vraagt ​​waarom de blondine achter Steffy aan gaat. Brooke houdt vol dat het andersom is. Het is geweldig dat Finn terug is; het is allemaal heel kostbaar, maar huwelijksgeloften zijn ook kostbaar. Ze probeert haar huwelijk te saboteren. Taylor zegt dat elk kind zijn ouders weer bij elkaar wil. Ze verrast Brooke door te zeggen dat ze Steffy en Thomas net heeft verteld dat ze moeten stoppen met bemoeien. Brooke legt uit wat er gisteravond gebeurde toen Steffy haar telefoontje onderschepte. Taylor krimpt ineen: “Oh God, dat wil ik niet geloven.” Brooke verklaart dat ze de poortwachter speelt. Brooke herinnert Taylor eraan dat haar dochter dit allemaal doet in de hoop dat haar huwelijk zo zal mislukken zij kan instappen.
Taylor geconfronteerd met Brooke B&B

Bij Forrester bespreekt Steffy ontwerpen met Paris wanneer Hope binnenkomt en vraagt ​​om alleen met de CEO te spreken. Paris klaagt aan en Steffy zegt dat het ongepast was om de jonge vrouw te ontslaan. Hope antwoordt: “Een beetje zoals je probeert om het huwelijk van mijn moeder met Ridge te saboteren?” Ze ondervraagt ​​Steffy die de telefoontjes van haar vader screent en klaagt dat hij meer bij haar thuis is dan thuis… en dat is allemaal zo.
Hoop confronteert Steffy B&B

Hope vraagt ​​zich af wat er is gebeurd met het samenbrengen van het gezin en het op de eerste plaats zetten van de kinderen. Steffy zegt dat dit gaat over haar ouders en de toekomst die van hen is gestolen. Haar vader begint in te zien hoe het zou zijn om zonder drama te zijn zonder pijn, alleen maar liefde. Dat is wat haar grootmoeder al die tijd voor hem wilde. Ze is er niet meer om de strijd aan te gaan, maar Steffy wel. Ze verklaart: “Het is tijd voor mijn vader om terug te keren naar zijn echte familie – de Forresters.”
Steffy verklaart B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Li is gecharmeerd van Bill als hij haar uitnodigt voor de lunch en Hope zet Thomas op scherp omdat hij Steffy heeft geholpen om Brooke’s plannen te ruïneren.

Uitchecken Vet en mooie sterren toen en nu in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.