Bold & Beautiful Samenvatting: Douglas vertelt Steffy Thomas belde CPS en deed alsof hij Brooke was


Boven in het Forrester-herenhuis gutst Steffy over hoe mooi Taylor eruitziet en verwondert zich erover dat het eindelijk gaat gebeuren – zij en vader worden weer man en vrouw! Taylor giechelt van opwinding.

Beneden vertelt Ridge aan Thomas dat hij en Taylor zonder hem en Steffy nooit op dit punt zouden zijn gekomen. Thomas denkt van wel, maar als hij een kleine rol speelde, is hij blij dat hij het kon doen. Thomas zou er alles aan doen om ze weer samen en gelukkig te zien.

Bij Brooke thuis luistert Carter af terwijl Bill Brooke vertelt dat dit is wie Ridge is en wie hij altijd is geweest. “Hij gaat steeds maar rond en waar hij stopt, weet niemand.” Hij vraagt ​​zich af of Brooke echt deel wil uitmaken van deze zielige draaimolen. “Genoeg”, roept hij uit. “Je moet bij een man zijn die alleen van jou houdt, en dat ben ik.” Brooke vraagt: “Hoe zit het met Katie?”

Bill vertelt Brooke dat Katie erg belangrijk voor hem is. Hij zal altijd van haar houden en de familie waarderen die ze deelden, maar zij is niet de vrouw die hij wil. ‘Hoe kon ze zijn na wat jij en ik deelden? Je bent de liefde van mijn leven.” Bill staat erop dat hij haar kan geven wat Ridge niet kan: toewijding. Brooke moet gewoon accepteren dat hij nu Taylor’s probleem is en hem nooit meer naar haar laten kruipen. Carter dampt buiten.
Carter luister B&B

Boven bij het Forrester-herenhuis komt Thomas zijn moeder tegen en is enthousiast dat de trouwjurk indrukwekkend is. Zijn vader zal versteld staan.

Meer: B&B-baas spreekt controverse aan

Beneden meldt Steffy zich bij Eric en Ridge, die zeggen dat Douglas naar zijn kamer ging en zei dat hij zich niet zo lekker voelde. Ze gaat naar hem toe om te kijken hoe het met hem gaat en Eric brengt het telefoontje naar CPS naar Ridge ter sprake. Hij weet hoe zijn zoon over Taylor denkt, maar hij weet ook hoe hij over Brooke denkt. “Weet je zeker dat je vandaag door wilt gaan met deze bruiloft?”
Eric Ridge bed & breakfast

Lees ook:  Bold & Beautiful 's Don Diamont: Waarom sliep Bill met Sheila?

Bij Brooke thuis vertelt ze Bill dat Ridge zeker zal beseffen dat dit een vergissing is. Bill kan het niet geloven dat ze wil wachten tot hij naar haar terugkaatst. Brooke zegt dat Ridge de man voor haar is, en hoewel het heel magisch was toen ze bij Bill was, zal het nooit meer gebeuren. Ze loopt weg.

Meer: Zeepnieuwsoverzicht en samenvattingen

Op het terras verstopt Carter zich als hij Katie het huis hoort binnenkomen. Ze ziet Bill en realiseert zich dat hij er is om Brooke te verslaan, omdat hij vandaag over de bruiloft heeft gehoord. Bill mijmert: ‘Mijn zet doen tegen Brooke? De vrouw die ik al zo lang probeer te bewegen, kwam net binnen. Ik ben blij je te zien, mijn mooie Katie.’ Buiten fronst Carter zijn wenkbrauwen.
Bill Katie B&B

Boven in het Forrester-herenhuis denkt Taylor dat het bijna is zoals Thomas en Steffy deze dag hebben gewild. Thomas mijmert: “Het is een beetje gek wat positief denken kan doen.”

In zijn kamer maakt Douglas zich zorgen over zijn vader die de CPS belt en doet alsof hij Brooke is. Steffy komt binnen en vraagt ​​of hij een dokter nodig heeft. Hij zegt dat hij niet ziek is. Steffy vraagt: “Ben je van streek? Wat het ook is, Douglas, je kunt het me vertellen.’

Op het terras van Brooke luistert Carter mee terwijl Kate Bill eraan herinnert: “Ik ben Brooke niet.” Bill zegt dat het lot van haar zus op dit moment bij iemand anders ligt. Hij wist dat ze zou komen opdagen om haar zus te steunen en het geeft hem de kans om met haar erover te praten. “Waarom zouden Ridge en Taylor de enigen zijn die hun weg terug naar elkaar kunnen vinden.” Bill staat erop dat ze dit kunnen oplossen en vraagt ​​Katie vandaag bij hem terug te komen. Carter knijpt zijn ogen tot spleetjes en schudt zijn hoofd.
Katie Bill B&B

In het landhuis van Forrester moet Eric aan Ridge toegeven dat hij het heerlijk vindt om de glimlach op zijn gezicht en het geluk van Steffy en Thomas te zien. Ridge is trots op zijn kinderen en wie ze zijn in deze wereld. Het maakt hem echt heel erg blij.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks: Amber Brown Preview — Butt Photos

Boven bedankt Taylor Thomas voor zijn positieve manier van denken. Hij weigerde te geloven dat dit het einde was voor zijn vader en haar en hij had gelijk. “Dank je, dankjewel,” zegt ze enthousiast en slaat haar armen om hem heen voor een knuffel. Thomas mijmert: “Er had zoveel mis kunnen gaan”, wat haar even doet nadenken, maar hij legt uit dat hij niets zou doen om haar droom waar te maken.

In de kamer van Douglas vertelt Steffy de jongen dat het verontrustend is om hem zo overstuur te zien op een dag dat ze feest zouden moeten vieren. Douglas weet hoe zijn grootouders over elkaar denken, maar hoe zit het met oma Brooke? Steffy legt uit dat hij om haar geeft, maar zijn leven niet met haar wil doorbrengen. ‘Waarom breng je Brooke ter sprake? Heeft ze iets tegen je gezegd? Douglas antwoordt: “Niet zij, nee”, en Steffy vraagt: “Wie dan?” De jongen flitst naar zijn vader en waarschuwt hem niets over de app te zeggen en zegt tegen zijn tante: “Het is mijn vader.”

Meer: Zal Douglas de bruiloft stoppen?!?

In haar kamer flitst Brooke haar romance met Ridge door en zucht.

In het Forrester landhuis vertelt Ridge aan Eric dat het belangrijk is om jezelf te omringen met de mensen die je het beste van jezelf maken. “Ik trouw vandaag met Taylor.”

Meer: B&B vakantie vooruitblik

Boven verzekert Thomas Taylor dat Brooke deze keer niet zal komen om haar bruiloft te crashen: “Niet op een paard, niet op een eland, niet op een koe, niet op een gans!” Taylor lacht en knuffelt haar zoon.

Meer: Galerij! Papa’s huis: Stephen’s terugkeer

In de kamer van Douglas vertelt hij Steffy dat zijn vader de reden is dat hij van streek is. Het is iets waar hij achter is gekomen en zijn vader wil niet dat iemand anders het weet. Steffy komt erachter dat Thomas de jongen een geheim heeft laten bewaren en dringt er bij hem op aan het haar te vertellen. Zij regelt zijn vader. ‘Je kunt me vertrouwen’, smeekt ze. Douglas vertelt haar over de app op zijn telefoon die je stem laat klinken als iemand anders. Zijn vader is boos over een opname die hij heeft gemaakt en die hij wil dat hij vergeet. Steffy vraagt ​​om ze te horen. Douglas speelt de CPS-oproepopname af die klinkt als Brooke. Steffy vraagt ​​waarom hij Brooke’s telefoontje naar CPS op zijn telefoon heeft staan. Douglas zegt dat het niet haar telefoontje was. Steffy begrijpt dat hij de oproep probeert te zeggen die klinkt als Brooke, niet Brooke is. Douglas speelt vervolgens een opname af waarin Thomas dezelfde woorden zegt: “Hallo, ik wil graag een kind in gevaar melden …” Het besef dringt door en ze fluistert: “Nee, hij zou niet …” Douglas zegt dat zijn vader de app gebruikte om laat zijn stem klinken als oma Brooke. Steffy snuift: “Dus dat telefoontje naar de kinderbescherming, het is niet Brooke, maar Thomas?” Douglas knikt. ‘Je vader heeft zelf de politie gebeld.’ Douglas antwoordt: “Om opa boos te maken.” Steffy voegt eraan toe: “Om Brooke te verlaten.” Douglas eindigt: “En trouw met oma Taylor.” Steffy’s ogen worden groot bij de implicaties en ze snakt naar adem: “Oh mijn God!”
Steffy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge maakt opnieuw contact met Taylor terwijl Brooke zich zorgen maakt over hun huwelijk

Meer: Holy crap… zal Steffy de bruiloft stoppen?

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter schiet Brooke neer na hem te hebben gehoord met Brooke en daarna met Katie.

Flits terug door De ups en downs van Ridge en Brooke in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.