Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Hope en Thomas kussen elkaar bijna


Bij Spencer Publications rondt Liam een ​​zakelijk gesprek af als Steffy het kantoor binnenkomt. Liam vertelt haar dat ze zoveel mooier is dan Wyatt. Steffy heeft Kelly’s armband die ze graag draagt ​​bij voetbal. Ze wilde ook inchecken om te zien of hij iets hoorde van Hope en Thomas over hun zakenreis naar San Francisco.

In San Francisco ronden Hope en Thomas hun presentatie aan de dankbare kopers af. Er wordt hen verteld dat ze een ongelooflijk team vormen. Hope was het daar helemaal mee eens.

Meer: Romantiek voor Bill?

Bij Spencer vertelt Liam aan Steffy dat hij niets van Hope heeft gehoord, maar net op dat moment krijgt hij een bericht van hr dat de vergadering is afgerond, goed is verlopen en dat ze naar de jet gaan om naar huis te komen. Steffy is blij om het te horen; ze weet dat het een beetje zorgwekkend voor hem was. Liam is gewoon blij dat ze nu op weg naar huis is.

Meer: Romantiek tussen Deacon en Taylor?

In San Francisco leiden Thomas en Hope de kopers de deur uit en vieren vervolgens de uitbreiding van hun bereik. Ze bedanken elkaar en glimlachen. Hope krijgt een telefoontje van de piloot, die hen vertelt dat de jet mechanische problemen heeft: ‘Misschien komen we er vanavond niet uit. Ik hou je op de hoogte.” Hope verbreekt de verbinding en Thomas zegt dat hij weet dat ze naar huis wil bij Liam: “Ik voel me vreselijk.”
Thomas bed & breakfast

Later gaat Hope tekeer dat de jet mechanische problemen heeft als ze daar is met Thomas: “Liam zal dit geweldig vinden.” Thomas staat in de wacht om haar op een commerciële vlucht te krijgen en ze bedankt hem. Hij herinnert haar eraan dat ze vandaag geweldige dingen voor de lijn hebben gedaan: “Geweldig teamwerk.” Hope lacht dat ze elkaars zinnen aan het afmaken waren. Het telefoontje van Thomas wordt beëindigd en hij vertelt Hope dat de enige vlucht vanavond volgeboekt is. Hope vloekt en weet dat Liam zal verwachten dat ze door de deur loopt, niet daar de nacht doorbrengt met Thomas. “Dit is niet goed.”
Thomas Hoop B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas gelooft dat Baker weet wie Vinny heeft vermoord

Bij Spencer houdt Liam in geen enkele context van Thomas en Hope samen. Steffy herinnert hem eraan dat haar broer is veranderd en dat ze een geweldig team vormen. Liam krijgt een telefoontje van Hope en feliciteert haar met de ontmoeting: “Ik ben trots op je.” Hope stamelt: ‘Uh, bedankt. Helaas is er een klein probleempje. De jet heeft mechanische problemen.” Liam plaagt dat het maar goed is dat ze erachter zijn gekomen terwijl ze nog op de grond ligt. Hij vraagt ​​of ze commercieel wil vliegen. Hope legt uit dat de enige vlucht volgeboekt is. Liam vraagt ​​of ze zegt dat ze de nacht met Thomas in San Francisco zal doorbrengen. Steffy’s ogen worden groot. Hope vertelt hem dat het mogelijk is. Liam gaapt, “Serieus?!” Hope wil hem heel graag zien, maar moet gaan. Ze houdt hem op de hoogte. Liam verbreekt de verbinding en Steffy vraagt: “Hope en Thomas brengen de nacht door in San Francisco?” Liam knikt.
B&B Steffy Liam

In San Francisco vertelt Thomas aan Hope dat hij wat eten voor ze heeft besteld. Hij vraagt ​​of Liam van streek is. Hope zegt dat ze een geweldige dag hebben gehad en dat ze die niet wil verpesten. Ze zal positief denken dat de jet gerepareerd zal worden. Ze lachen en Hope zegt dat het in ieder geval goed gezelschap is. Thomas maakt zich zorgen dat dit niet zo erg voor hem is – ze moet terug naar haar familie. Hope wil het diner eten dat hij heeft besteld en genieten van hun succes. Thomas pakt de telefoon om voor de zekerheid een kamer voor zichzelf te reserveren. Hope kijkt hem nadenkend aan.
Thomas Hoop B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Eric vergeeft Quinn

Meer: Nieuw obstakel voor Katie en Carter?

Bij Spencer aarzelt Liam bij de gedachte dat Hope en Thomas van de ene op de andere dag samen alleen zijn. Steffy flitst naar hen terwijl ze elkaars hand vasthouden op kantoor en trekt een gezicht.
Steffy B&B

Steffy krijgt een telefoontje en bevestigt aan Liam dat Hope en Thomas misschien de nacht buiten de stad moeten doorbrengen. Liam klaagt dat het hotel met zijn geluk bijna volgeboekt zal zijn en dat Thomas ridderlijk genoeg zal zijn om aan te bieden zijn kamer met Hope te delen. Steffy zucht: ‘Liam stop. Je weet dat dat niet gaat gebeuren.” Ze weet dat hij reden heeft om aan haar broer te twijfelen, ze denkt gewoon dat hij Thomas het voordeel van de twijfel moet geven: “Het zou je wat verdriet besparen.” Liam stelt dat Thomas eerder is gestopt en altijd terugkeert naar plannen maken. Hij herinnert zich dat hij Hope smeekte om niet met hem samen te werken, maar de volgende dag nam ze hem in dienst. Liam was ervan overtuigd dat dit het einde was van alle vrede en harmonie in hun huishouden, maar Hope was geweldig. Ze verzekerde hem herhaaldelijk dat als Thomas iets probeert, hij daar weg is. Steffy flitst om Hope te confronteren en vertelt Liam dan dat de gevoelens van haar broer onder controle zijn: “Je hoeft je geen zorgen om hem te maken.”
B&B Steffy Liam

Meer: Steffy heeft een dubbel dilemma

In San Francisco proosten Thomas en Hope tijdens het diner met bruisend water op hun succes. Hope vertelt Thomas dat het geweldig was om de veranderingen in hem te zien, niet alleen op het werk, maar ook voor Douglas. Ze is er trots op hem haar zakenpartner en vriend te noemen. Thomas zegt dat haar hoge lof de wereld betekent. Hij merkt dat ze hem weer ‘die blik’ geeft en vraagt ​​wat dat betekent. Hope zegt: “Je weet dat ik van Liam hou en dat mijn familie alles voor me betekent.” Thomas zegt: “Natuurlijk.” Hope zegt dat ze haar man daar herhaaldelijk van heeft verzekerd. Ze vindt het ironisch dat ze hem moet geruststellen gezien wat hij in het verleden heeft gedaan en ze heeft hem nooit enige reden gegeven om zich zorgen te maken. Thomas vraagt: “Zorgen waarover?” Hope krabt zich achter het hoofd: “Het is niet altijd gemakkelijk geweest om in de schaduw van mijn moeder op te groeien.” Er is veel oordeel geveld over haar moeder, en een deel ervan wordt aan haar doorgegeven. Ze is niet zoals haar moeder, met haar stomme excuus om haar hart te volgen terwijl ze gewoon een spoor van verwoesting achter zich laat. “Ik heb nooit zo willen zijn. Mijn principes en mijn moraal, die zijn belangrijk voor mij.” Thomas verzekert haar dat ze in niets lijkt op haar moeder. Hij heeft haar zijn hele leven in de gaten gehouden. Ze houdt van haar familie en wil altijd bij Liam zijn: “Er komt niets tussen jullie twee.” Hope veegt een traan weg en bedankt hem. Thomas geeft haar een knuffel. Als ze eruit komen, kijkt Hope naar zijn lippen alsof ze elkaar zouden kussen.
Thomas Hoop B&B

Lees ook:  Zijn Steffy en Finn voorbij na de dood van Sheila?

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy houdt een belangrijke waarheid achter voor Liam.

Alles nieuw! Mis de beste locatieshoots van soaps niet in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]