Bold & Beautiful Samenvatting: Hope merkt Ridge en Taylor Canoodling op tijdens het diner


Bij het klifhuis verontschuldigt Taylor zich als ze Finn en Steffy ziet kussen. Steffy vertelt haar moeder dat ze nog een Forrester-diner nodig hebben. Taylor is het daarmee eens; ze hebben zoveel te vieren. Steffy mijmert: “Ja, inclusief je aanstaande reünie.”

Meer: Courtney Hope praat over fitnessroutine

Ridge arriveert bij Brooke’s huis waar ze hem in een hartstochtelijke kus trekt. Ze klaagt dat hij erover denkt om naar Eric te verhuizen. Ridge dacht dat het haar gerust zou stellen wat Thomas en Douglas betreft. Brooke wil niet dat hij om welke reden dan ook verhuist en mijmert: “Bovendien, hoe lang laat Hope Douglas daar blijven?”

Meer: Chesapeake Shores koppels shake-up

In het Forrester-huis vertelt Eric aan Thomas en Douglas dat Steffy heeft gebeld en nog een familiebijeenkomst wil houden. Thomas wil niets liever. Thomas bedankt zijn opa dat ze mochten blijven en Eric herinnert hen eraan dat het hun thuis is.

In de hut vraagt ​​Liam aan Hope of Thomas enig idee heeft gegeven wanneer hij Douglas naar huis brengt. Ze zegt dat hij dat niet heeft gedaan. Liam klaagt dat dit raar begint te worden en vraagt ​​zich af waarom zijn vrouw Thomas niet zojuist heeft verteld dat de jongen naar huis moet… vandaag!
Liam stelt vragen aan Hope B&B

Hope legt Liam uit dat als ze dacht dat Douglas werd mishandeld, ze erop zou staan ​​dat hij terug zou komen, maar dat is niet het geval – hij heeft een geweldige tijd. Ze moet voorzichtig zijn met hoe ze met Thomas omgaat, omdat ze het kind niet in een voogdijgevecht wil laten komen, wat verschrikkelijk voor hem zou zijn.

Bij het klifhuis herinnert Taylor Steffy eraan dat er geen garantie is dat Ridge hun diner kan bijwonen – Brooke heeft misschien plannen voor hem. Steffy besluit actie te ondernemen en pakt de telefoon om haar vader te bellen.

Meer: Sheila’s duivelse complot om dicht bij Finn en Hayes te komen!

Bij Brooke’s huis beantwoordt Ridge de oproep van Steffy terwijl hij ontwerpen aan zijn vrouw laat zien. Steffy vraagt ​​hem om de familiebijeenkomst bij Eric’s huis bij te wonen en hij zegt dat het geweldig klinkt – hij zal haar daar zien.
Brooke Ridge telefoon B&B

Nadat de verbinding is verbroken, vertelt Ridge aan Brooke dat Steffy hem heeft uitgenodigd voor een familiediner bij Eric’s. Ze knijpt haar ogen tot spleetjes. “Dat betekent Taylor.” Vervolgens vraagt ​​ze: “Ben ik uitgenodigd?” Ridge voelt dat ze familie is, dus ze is welkom. Brooke verduidelijkt dat Steffy alleen hem heeft gevraagd. Ze blijft thuis. Ze kussen elkaar terwijl ze hem liefkozend aanspoort om te genieten en iedereen het beste te geven. Ze kijkt een beetje boos als hij de deur uitloopt.
Brooke smile Ridge B&B

Bij de hut spoort Liam Hope aan om op haar hoede te zijn. Ze verzekert hem dat ze dat altijd is. Op dat moment gaat haar telefoon – het is Thomas. Hope antwoordt en Thomas vertelt haar dat ze op de luidspreker staat. Douglas zegt hallo en ze vragen haar om naar het diner te komen dat ze hebben. Hope verbreekt de verbinding en vertelt Liam dat Eric een familiebijeenkomst heeft en dat Douglas wil dat ze erbij is. Liam merkt op dat hij geen uitnodiging heeft gekregen en vraagt ​​zich af of Thomas’ oude gevoelens voor haar weer zijn aangewakkerd. Hij wil gewoon dat ze veilig is. Hope denkt dat ze geen bescherming van Thomas nodig heeft, en als ze eerlijk is, denkt ze ook niet dat Douglas dat doet. Liam vraagt ​​of ze Douglas na het eten mee naar huis wil nemen. Hope zal zien hoe het gaat. Brooke komt binnen terwijl Hope wegrent. Liam vertelt Brooke dat Hope is uitgenodigd voor het diner. Brooke zegt dat Ridge daar ook onderweg is. “Ik heb het gevoel dat er hier meer aan de hand is.” Liam ook.
Liam Brooke B&B

In het Forrester herenhuis laat Douglas Eric denken dat hij Donna is met behulp van een stemveranderende app. Thomas en Zende verschijnen als Douglas aan Eric vertelt dat zijn moeder ook naar het feest komt. Ridge komt binnen, gevolgd door Taylor, Steffy, Finn en de kinderen. Kelly en Douglas gaan naar boven terwijl de anderen Hayes bewonderen. Ze plagen of het kind een Forrester of een Finnegan is. Finn is niet beledigd en hoopt dat zijn zoon Steffy achterna gaat. Eric houdt een toespraak om hen te bedanken voor hun komst en om zijn huis met liefde te vullen.
Zende Ridge Taylor Steffy Hayes Finn

Terwijl de Forresters hapjes eten en wijn drinken in de woonkamer, kondigt Thomas aan dat Hope onderweg is. Hij weet dat ze een gevreesde Logan is, maar ze is de moeder van Douglas, dus ze is welkom. Steffy hoopt dat ze niet opvoedt waar de jongen wel of niet zou moeten wonen. Ze vraagt ​​of hij op het idee komt dat Douglas bij hem moet zijn. Thomas legt uit dat ze het uitwerken en hij nodigde haar uit om te zien dat dit een geweldige plek is voor hun zoon. Steffy snauwt dat het hem niet zou verbazen als ze erop staat Douglas vanavond mee naar huis te nemen.
Steffy B&B

Hope arriveert bij het Forrester herenhuis en vraagt ​​of Thomas iedereen heeft laten weten dat ze langskwam. Steffy knipt: “Hij heeft ons gewaarschuwd, ja.” Hope schraapt haar keel als Thomas zegt dat hij uitlegt dat ze de moeder van Douglas is, wat haar familie maakt.

Meer: B&B/Y&R cross-over onthuld!

In de hut vertelt Liam aan Brooke dat hij niet kan begrijpen dat Hope niet merkt dat er iets niet klopt. Brooke voelt dat er krachten van buitenaf in het spel zijn. Taylor en Steffy willen maar al te graag profiteren. Steffy en Thomas willen hun ouders weer bij elkaar. Liam wijst erop dat Ridge nog steeds haar man is. Brooke zegt dat het ze niet kan schelen en klaagt erover dat ze hem daarheen lokken om deel uit te maken van hun familie.

Meer: Matt Atkinson vertelt over het liefdesleven van Thomas

In de Forrester-woonkamer bespreekt de groep het wonder van de hereniging van Steffy en Finn. Taylor zegt dat het een dag vol magische momenten was en flitst naar haar kus met Ridge. Thomas en Hope verschijnen weer nadat ze tijd met Douglas hebben gespeeld en Steffy merkt op dat de jongen een geweldige tijd daar heeft. Hope is blij dat hij tijd doorbrengt met zijn vader en overgrootvader. Ridge houdt een toespraak over het huis van de familie Forrester en eert Hope omdat hij er voor Douglas is en hem alles heeft gegeven wat hij nodig had. Hoop zal er altijd voor hem zijn. Ridge weet dat, maar nu hoeft ze het niet alleen te doen omdat Thomas een geweldige vader is… net als Finn. Ridge zegt dat hij en Taylor zo trots op ze zijn. Ridge brengt dan hulde aan Taylor, die van zijn kinderen hield tot wie ze nu zijn. De familie is niet hetzelfde als ze er niet is. Ze hebben de storm doorstaan ​​en zijn sterker dan ooit. Hope kijkt naar Ridge en Taylor terwijl ze allemaal het glas heffen op “de Forresters!”
Ridge Taylor B&B

Meer: Krista Allen denkt na over een radicaal idee!

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy maakt duidelijk dat ze de hereniging van Ridge en Taylor steunt en Liam is verbijsterd door Hope die thuiskomt zonder Douglas.

Terugkijken op Hoop Logan door de jaren heen in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.