Bold & Beautiful Samenvatting: Katie smeekt Bill om Sheila te dumpen


Sterren en regenbogen schieten bijna uit Sheila’s ogen terwijl ze geniet van het feit dat Bill zijn liefde voor haar heeft verklaard. Dit, zegt ze, is alles wat ze ooit wilde. Om een ​​man als Bill te hebben, die die avond op het strand niet voor haar terugdeinsde. Terwijl ze vanaf de zijlijn toekijken, zijn Taylor en Steffy stomverbaasd, stomverbaasd en walgend tegelijk.

Sheila smeekt Steffy en Taylor en stelt voor dat ze allemaal een manier moeten vinden om in harmonie te leven. “Hou je mond!” roept Steffy, maar Sheila natuurlijk niet. In plaats daarvan beweert ze niet te willen dat Taylor naar de gevangenis gaat. Ze wil dat ze weer besties worden. “Kun je je leven voorstellen zonder je kleinkinderen,” vraagt ​​Sheila, terwijl ze een stap te ver gaat door over Thomas te zeggen, “naar wat ik begrijp, kan hij de begeleiding van zijn moeder op dit moment echt gebruiken.” Taylor wordt boos en beschuldigt Sheila ervan Thomas en zijn problemen te gebruiken. En wanneer Bill’s nieuwe liefdesvrouw suggereert dat ze niet dezelfde vrouw is waar ze allemaal bang voor waren, snauwt Taylor dat ze het allemaal hebben gehoord Dat een voor! Bill slaat zijn arm om Sheila heen en zegt dat zijn vriendin voor geen van hen een bedreiging zal vormen, en zij is het daarmee eens. ‘Omdat ik alles heb wat ik nooit heb gewild. Om gewaardeerd, gewaardeerd en vooral geliefd te worden.” Ze kussen elkaar, terwijl Taylor en Steffy met afgrijzen reageren.

Gewaagde mooie taylor Steffy geschokt

Carter en Katie zijn bij het strandhuis en proberen te begrijpen hoe Sheila mogelijk is vrijgelaten. Het slaat nergens op voor hen… totdat Finn toegeeft dat hij en Steffy worden gechanteerd door Bill. Carter en Katie vinden het onmogelijk te geloven dat Finn en zijn vrouw mogelijk iets hebben dat Bill boven hun hoofd kan houden. “Steffy is de moeder van Bill’s kleindochter”, zegt Carter. (Weet je… het kind waarvan ze een tijdje dacht dat het misschien door Bill was verwekt?) ‘Om een ​​mes op haar keel te zetten…’ Finn zegt dat hij niet kan ingaan op wat Bill hen te bieden heeft, maar belooft dat het laakbaar is. Katie is geschokt en vraagt ​​wat haar ex zou kunnen denken. “Blijkbaar hebben Bill en Sheila een relatie”, vertelt Finn hen … waardoor het nieuwe stel komisch gelijktijdig verklaart: “Wat!?!?”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Deacon en Sheila Miss Hope en Finn op Thanksgiving

gedurfde mooie Katie Carter geschokt

Terug bij het strandhuis blijft Sheila suggereren dat ze allemaal in perfecte harmonie kunnen leven als iedereen zich maar terugtrekt. Maar Taylor heeft een beter idee: ze zal bekennen bij de politie. Ze zal ze vertellen over de schietpartij lang geleden, als dat nodig is om Sheila van de straat en uit hun leven te houden. Is het niet ironisch, zegt Taylor, dat ze Bill neerschoot om Steffy te beschermen… en nu is ze bereid om dezelfde reden te bekennen.

Steffy en Taylor keren terug naar het strandhuis, waar Katie nog steeds twijfelt aan Bill’s betrokkenheid bij Sheila. Zodra ze het nieuws van deze nieuwe relatie heeft bevestigd, verzamelt Katie haar spullen en zegt dat ze met Bill moet gaan praten. En als Sheila er is? “Ik zal haar behandelen!”

Gewaagd mooi finn carter katie strandhuis

Alleen, Bill en Sheila bespreken de avond dat hij werd neergeschoten door Taylor. “Godzijdank heb je het overleefd”, verklaart ze. “Ik betwijfel of veel mensen het met je eens zijn, vooral nu”, geeft hij toe. Ze vraagt ​​of hij zich zorgen maakt over wat mensen denken, en ze zegt van niet. Nou ja, behalve toen ze terugkwam voor Finns bruiloft, omdat ze wist dat de Forresters tegen haar zouden zijn en dat ze zichzelf tegenover hen zou moeten bewijzen. Maar de Logans en Forresters weigerden het ‘nieuwe en verbeterde’ haar te zien. Maar nu heeft ze Bill gevonden, “de man waar ik al die jaren naar op zoek was.” Gelukkig kruipt ze in zijn armen voor nog meer griezelig geknuffel.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Zoe: Slechtste exit ooit? Plus, Hope redt Thomas/Liam en arresteert Justin

gedurfde mooie sheila bill-chat

Taylor blijft klagen dat haar acties uit het verleden hen in hun huidige positie hebben gebracht. Maar Steffy zegt dat haar moeder moet ophouden zichzelf de schuld te geven, aangezien Bill duidelijk zijn ballen kwijt is als hij rondgaat om zijn liefde voor Sheila te verklaren. “Wacht schat?” vraagt ​​Finn, wat hen ertoe aanzet om de icky PDA te delen die ze bij Bill thuis moesten bijwonen. “Bill is verloren voor Sheila,” houdt Steffy vol, “en zijn liefde voor haar zal hem vernietigen!”

Eindelijk, bij Bill thuis, flitst Bill terug naar het feit dat hij zijn liefde aan Sheila heeft verklaard. Op dat moment komt Katie binnen en geeft toe dat ze niet kan begrijpen wat er aan de hand is. “Je doet niets zonder reden. Steffy en Finn zeggen dat je ze chanteert, en ik weet niet waarom en ik wil de details niet weten, omdat ze er niet toe doen. Ik hoop alleen dat ik je kan bereiken!”

gedurfde mooie katie smeekt Bill

Ze wijst erop dat Bill zelf heeft gezegd dat Katie hem beter kent dan wie dan ook. Met tranen in haar ogen vraagt ​​Katie hoe Bill Sheila kan verdedigen. ‘Haar slechte aanwezigheid bedreigt ons allemaal! Denk aan Wil! Denk aan onze zoon! Hoe ga je dit uitleggen?” Net als Steffy eerder, vermeldt Katie dat Bill de laatste tijd “niet zichzelf is geweest”. (Misschien meer aanwijzingen geven over wat er echt aan de hand is?)

gedurfde mooie bill katie

Bill lijkt Katie niet in de ogen te kunnen kijken, en een fractie van een seconde lijkt het alsof ze hem misschien echt bereikt. Katie smeekt Bill en zegt dat ze weet dat hij gekwetst en eenzaam is en dat ze hem zal helpen… passeerde. Nu is Sheila aan de beurt. Ze verklaart dat ze de liefde van Bills leven is, en de blik op Katie’s gezicht is ongelovig, alsof ze niet zeker weet of ze moet lachen, huilen of overgeven. Alsof ze voor de laatste keer smeekt, smeekt Katie Bill, zeggend dat Sheila niet in staat is tot liefde, ze vernietigt. “Ze zal alles nemen waar je van houdt en waar je om geeft en het breken.” Alsjeblieft, vraagt ​​Katie, stuur Sheila terug naar de gevangenis, waar ze thuishoort…

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas eist dat Vinny toegang heeft tot de computer van het laboratorium

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam krijgt slecht nieuws over zijn vader..

Het kan ingewikkeld worden als het gaat om wie met wie uitgaat – of uitgaat Gedurfd en mooi, maar we hebben alle details in de onderstaande galerij!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.