Bold & Beautiful Samenvatting: Liam ontdekt dat Hope en Thomas geliefden zijn


In de hut bedankt Hope Brooke voor de kaarsen en haar moeder neemt de romantische opstelling over en vraagt ​​of dit de reden is waarom ze Katie heeft gevraagd om op de kinderen te passen. Ze snauwt: ‘Wil je dat ik ook wat lingerie voor je meebreng?’ Hope gaapt: ‘Mam!’

Brooke knijpt haar ogen tot spleetjes en herinnert Hope eraan dat ze weet hoe ze over haar relatie met Thomas denkt. Ze begrijpt dat ze wil proberen verder te gaan met haar leven en misschien wat plezier wil hebben: ‘Maar waarom moet het dan met Thomas zijn?’ Hope zegt dat ze een band hebben. Ze kennen elkaar, ze vertrouwen elkaar, en ze hoeft niet om zijn onverdeelde aandacht te smeken. Brooke herinnert haar dochter eraan dat aandacht ooit ongewenst en obsessief was. Hope zegt dat het niet meer zo is: “Alles is in orde!”
Brooke Hoop B&B

In het ontwerpbureau laat Luna RJ weten hoe zenuwachtig ze is om zijn zus Steffy, een icoon, te ontmoeten. RJ is het ermee eens dat Steffy een groot probleem is, maar hij is er zeker van dat Luna dat ooit ook zal zijn. Hij hoort dat de nieuwste ontwerper bij Forrester haar erg leuk vindt… en dat zijn grote zus haar net zo mooi en charmant zal vinden als hij. Zij zoenen.
RJ Luna B&B

In het klifhuis kalmeert Finn Steffy, die boos is over de dood van haar grootvader. Hij stelt voor dat ze vanavond een nieuwe afspraak maken. Steffy wil dat niet doen. Ze heeft de kinderen al met haar moeder weggestuurd en kijkt ernaar uit om de jonge vrouw te ontmoeten die zoveel tijd met haar broer doorbrengt. Finn vindt het vreemd dat zijn neef bij Forrester werkt, het is nogal toeval. Steffy zegt dat RJ haar grootste fan is. Hij verdient een lieve vrouw. Finn vertelt haar dat zijn moeder altijd hetzelfde over hem zei: “En kijk eens hoe dat afliep.” Zij zoenen.
Steffy B&B

Bij de hut wordt er op de deur geklopt. Hope roept: ‘Thomas, je bent vroeg!’ Ze doet de deur open in zwarte lingerie. Liam is er en kijkt met grote ogen achter zich aan om de romantische sfeer in zich op te nemen.
Hoop Liam B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge en Eric delen een close moment tijdens de modeshow

Hope vraagt ​​Liam wat hij daar doet. Hij realiseert zich dat Beth er niet is en vraagt ​​wat ze doet: “Verwacht je Thomas?” Ze probeert de deur voor hem dicht te doen, maar hij wil praten over de schaars geklede olifant in de kamer. Hij heeft haar nooit gevraagd hoe ver het met haar en Thomas was gegaan, omdat hij dacht dat hij het niet wilde weten, maar nu… Hope piept: ‘Nu weet je het.’

Meer: B&B-ster plaatst fans in een onmogelijke positie

Bij het klifhuis begroet Finn Luna en RJ, die wijn hebben meegebracht. Steffy vertelt Luna hoe leuk het is haar te ontmoeten. Luna vertelt haar neef dat ze nog steeds niet kan geloven dat ze in LA is, het is surrealistisch. RJ vertelt hoe behulpzaam ze was met opa’s verzameling. Steffy verbaast zich erover dat Luna zich niet liet intimideren door aan Erics grootste collectie ooit te werken. Luna antwoordt dat het fascinerend en inspirerend was hoe Eric er vreugde in vond, ondanks alles wat er met hem gebeurde. Steffy probeert het nog steeds te verwerken. De gedachte hem te verliezen is ondenkbaar. RJ en Luna leggen uit dat het ontwerpen van de collectie leuk was. RJ en Luna vullen elkaar aan. Steffy bedankt Luna voor haar aanwezigheid voor RJ en haar grootvader. “Je liet ze genieten van hun tijd samen en ik kon niet dankbaarder zijn.”

Luna Rj Finn Steffy B&B

Jacqueline MacInnes Wood, Tanner Novlan, Joshua Hoffman, Lisa Yamada
“The Bold and the Beautiful” Set
CBS Televisiestad
Los Angeles, CA.
13-10-23
© Howard Wise/jpistudios.com
310-657-9661
Aflevering #9150
VSluchtdatum 16/11/23

Krediet: Howard Wise/jpistudios.com

Finn zegt dat het eten is opgewarmd en klaar om te eten, en dan struikelen hij en Steffy over zichzelf heen om uit te leggen waarom ze bestelden in plaats van te koken: ‘We hebben het druk gehad.’ Luna kan niet wachten om het te proberen en Finn merkt dat ze net zo gevoelig en zorgzaam klinkt als altijd. Steffy vertelt over de beveiliging en hoe opgewonden ze is om terug te zijn, om met RJ te werken en Luna beter te leren kennen. Ze proosten op de toekomst.
B&B Luna Steffy

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas en Hope zien Vinny Dead in the Morgue

In het ontwerpbureau rondt Thomas een werkgesprek af en verschijnt Brooke: ‘O goed, Thomas. Je bent er nog steeds.” Hij moet gaan, hij heeft plannen voor een etentje. Brooke wil graag met hem praten voordat hij Hope gaat opzoeken. Thomas wil niet te laat komen. Brooke zegt dat het een emotionele dag was en stelt voor dat hij in plaats daarvan tijd doorbrengt met zijn zus of zijn vader. Thomas mijmert: ‘Iedereen behalve je dochter. Kijk, ik begrijp het, Brooke, je hebt nog steeds twijfels. Hij zegt dat hij zijn gedrag heeft veranderd en zij heeft hem verteld dat hij de verandering in hem heeft gezien. Dat geldt ook voor zijn hele familie en haar dochter, die nu echt in hem gelooft.

Meer: B&B-muziek nu beschikbaar

Thomas laat niet toe dat Brooke’s emoties de zijne beïnvloeden. Brooke maakt zich ook zorgen om hem: “Ik wil ook niet dat jij gewond raakt in deze situatie.” Thomas zegt dat niemand gewond zal raken en hij en Hope hebben haar dat verteld. Brooke kan dit niet begrijpen, aangezien hij voortdurend omringd is door mooie vrouwen. Thomas zegt dat hij alleen bij Hope wil zijn. Brooke zegt dat Hope niet hetzelfde voelt: ‘Ze houdt niet zo van je, Thomas.’ Thomas zegt dat Hope verbrand is en op dit moment niet eens in liefde gelooft. Brooke heeft het gevoel dat er geen ontkomen aan is aan hun geschiedenis. Thomas is het ermee eens dat het ingewikkeld is, maar de momenten die ze de afgelopen maanden hebben gehad waren ongelooflijk. Brooke waarschuwt dat wanneer Hope de weg terug naar zichzelf vindt, hij zal worden afgesneden.

Meer: Heeft B&B Liam zojuist tot een slechterik gemaakt?!

In de hut wil Hope geen drama met Liam, ze wil gewoon ontspannen met Thomas. Hij spot met: ‘Met Thomas. Hoor je jezelf wel?’ Hope heeft zijn goedkeuring niet nodig. Liam herinnert haar eraan dat als Thomas zijn zin kreeg, ze Beth nog steeds zouden rouwen. Hij gaat tekeer tegen haar dat ze zich een leven zonder hun dochter moet voorstellen en vertelt hem vervolgens hoe ze ‘tot rust wil komen met Thomas’.
Hoop Liam B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Een nieuwe Ridge/Brooke/Bill/Taylor-driehoek opzetten?

Hope roept dat Thomas veranderd is: ‘Hoe heb je dat niet gezien? En ik ook!” Haar wereld stond op zijn kop toen hun huwelijk implodeerde. Dat hij haar geen greintje begrip bood… ‘Ik dacht dat ik je kende. Nu zie ik de wereld op een geheel nieuwe manier, en vooral jij hoeft daar niet te staan ​​en mij te beoordelen. Liam is bang voor haar: “Ga verder als je wilt, maar niet met Thomas.” Hope spot met: “O, je bedoelt een man die mij voorrang geeft, die geen oog heeft voor andere vrouwen, die van mij houdt.” Ze laat Liam weten dat hij haar niet mag vertellen wat ze moet doen, terwijl hij naar Steffy rende. Liam heeft er spijt van dat hij haar pijn heeft gedaan: ‘Maar jij en ik zijn voor de rest van ons leven met elkaar verbonden dankzij onze dochter.’ Hij maakt zich zorgen om de kinderen en om haar: ‘En verdomd als ik niet nog steeds van je hou. Zal altijd.”

Meer: B&B maakt het speelveld gelijk voor Thomas en [Spoiler]

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas staat hartstochtelijk tegenover Brooke wat betreft Hope, en Steffy ondervraagt ​​Luna over haar gevoelens voor RJ.

Kijk terug op Eric’s leven en liefdes in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.