Bold & Beautiful Samenvatting: Liam ziet hoop in de armen van Thomas backstage


Achter de schermen voor de modeshow werkt Zende met de modellen en Ridge neemt contact op met Eric, die zegt dat het goed met hem gaat. Een model vertelt Thomas dat hij en Hope het goed hebben gedaan. Thomas vraagt ​​Zende of hij iets kan doen en hij zegt dat het allemaal onder controle is. Ridge en Eric voegen zich bij hen en bespreken de showstopper. Thomas zegt dat hij het speciaal voor Hope heeft ontworpen en hij kan niet wachten om haar erin te zien lopen.

Meer: Verrassend einde komt naar Brooke/Ridge/Taylor

Bij de landingsbaan bedankt Steffy Carter en Katie voor al het harde werk dat ze hebben gedaan. Carter kraait dat Katie de juiste vrouw voor de baan was. Katie glimlacht. Het voelde niet als werk. Steffy herinnert hen eraan dat er vandaag veel op het spel staat – dit moet een overwinning zijn voor Hope.
Carter Steffy Katie B&B

Op kantoor vraagt ​​Brooke aan Hope hoe vaak ze die toespraak gaat doornemen. Hope herinnert haar eraan dat dit de grootste preview is die Hope For the Future ooit heeft gehad. Brooke belooft dat het een enorm succes zal worden en is zo trots op al haar harde werk. Liam verschijnt en zegt dat hij dat ook is. Ze omhelzen.

Bij de landingsbaan vertelt Justin aan Steffy dat sommige van deze persmensen woest kunnen zijn. Ze antwoordt grimmig: “Je vertelt het me.” Hij kent er nog een aantal en biedt aan om het in een woord te zeggen. Hij zinspeelt op het hebben van vuil op sommige van hen. Steffy grijnst. Het is verleidelijk, maar ze weigert. Justin loopt weg en Katie vraagt ​​Steffy om met haar de stoelindeling door te nemen. Ze vertrouwt erop dat ze het doet. Katie wendt zich tot Carter en glimlacht, “Ik denk dat ik goed ben!” Carter is het ermee eens dat ze dat zeker is. Steffy voegt zich bij een of andere pers, die dacht dat Hope For the Future in de zonsondergang vervaagde. Een andere verslaggever zegt dat ze met Thomas heeft gesproken, die erg toegewijd lijkt aan Hope en de lijn. Steffy was het daar niet meer mee eens.
Justin Steffy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Wyatt & Liam betrappen Sheila op vreemdgaan met Bill met Deacon?

Achter de schermen bespreken Zende, Eric, Thomas en Ridge de laatste details met de modellen. Thomas voelt dat hij iets mist en vraagt: “Wacht, waar is Hope?”

Op kantoor is Hope blij om Liam te zien. Hij is opgewonden voor haar, hij is gewoon… ‘Laat maar.’ Brooke weet dat hij aan Thomas denkt en vertelt haar dochter dat ze zich buitengewoon ongemakkelijk voelen bij de hoeveelheid tijd die ze met Thomas doorbrengt. Hoop weet dat. Liam voelt zich hypocriet om de man te vieren. Hope informeert hem dat hij er nog steeds kan zijn om haar te steunen en vraagt: “Je zult er zijn, toch?”

Op de catwalk beëindigt Katie een interview met twee gewaardeerde modereporters en vertelt hen dat Hope For the Future vandaag haar plaats in de modewereld zal heroveren. Ze waarschuwt hen om het onverwachte te verwachten.
Katie Big Brother gast sterren B&B

Daarna stapt ze opzij met Carter, die zich erover verbaast dat ze erin geslaagd is om enkele van de meest invloedrijke mensen in de modewereld daar vandaag te krijgen. Hij anticipeert op het komende feest. In de tussentijd… plant Carter een kus op Katie. Steffy verschijnt weer en vertelt dat er veel werk is gestoken in de fashion preview. Nu is het aan Thomas en Hope om het voor elkaar te krijgen.
Carter Katie kus B&B

Achter de schermen geeft Thomas zijn peptalk aan de modellen en crew. Eric denkt niet dat de lijn kan missen. Thomas bedankt Zende en zegt dat het een lust voor het oog is om zijn talent te zien groeien. Als de groep uit elkaar gaat, realiseert Thomas zich dat hij Hope nog steeds niet heeft gezien. Charlie vertelt hem dat hij Liam net het kantoor van de “Grand Fromage” zag binnengaan, ook wel de Big Cheese genoemd. Thomas kan niet geloven dat hij besloot hen te vereren met zijn aanwezigheid.

Meer: ‘Thomas’ en ‘Brooke’ achter de schermen

Op het hoofdkantoor laat Brooke Liam en Hope praten. Ze vraagt ​​nog een keer of hij naar de show komt. Liam vertelt haar dat ze een visionair is en hij gelooft dat haar lijn op het punt staat succesvoller te worden dan het is geweest. Hij had gemengde gevoelens om hierheen te komen en hij wil haar steunen, maar Thomas niet. Hope vraagt ​​wat hij zegt. Liam herhaalt dat hij hem niet vertrouwt en het idee om ze als team toe te juichen… Hope wil geen ruzie maken. Het is een grote dag voor haar en ze vraagt ​​hem: “Zeg me alsjeblieft dat je er voor me zult zijn.” Liam vraagt ​​haar om hem door te nemen wat er gaat gebeuren en opmerkingen over het deel waar Hope Thomas roept op de landingsbaan en ze zullen elkaars hand vasthouden. Hij zal haar waarschijnlijk vragen om na te blijven en te zeggen dat dit hun dag is. Hoe moet hij Thomas in haar ogen zien staren en zijn fantasie beleven, wetende wat hij met hen heeft gedaan? Hoop tranen. Waarom kan hij er niet gewoon zijn om haar te steunen. Hij kan morgen weer Thomas haten, maar zij heeft hem vandaag nodig. Liam veegt tranen weg als Douglas binnenkomt. De jongen rent naar haar toe en omhelst haar middel. “Ik ben zo opgewonden voor jou en papa!” Hope kijkt door de kamer naar Liam.
Liam Douglas Hope B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulScott Clifton reflecteert op het leven van Tyler Christopher

Bij de landingsbaan verzamelen Brooke, Katie, Carter en Steffy zich in afwachting. Steffy zegt dat Thomas en Zende het echt hebben gebracht, maar het is niet te zeggen hoe de modepers het zal ontvangen, aangezien het anders is dan in het verleden. Brooke vertelt Katie dat er vandaag veel op het spel staat voor Hope.
Brooke Katie Carter modeshow B&B

Achter de schermen vertelt Hope aan Ridge en Eric dat Liam er was, maar dat hij niet blijft. Thomas flapt eruit: “Vanwege mij.” De groep breekt ongemakkelijk uit elkaar terwijl Thomas tegen Hope zegt: “Je lijkt nerveus.” Ze antwoordt: “En jij niet.” Thomas weet dat ze op het punt staan ​​een van de meest triomfantelijke momenten van hun leven te beleven. Hoop grijnst. “Daar lijk je vrij zeker van.” Thomas antwoordt: “Dat ben ik. Je zult het zien.”

Meer: HFTF-show kan een paar beëindigen, een ander lanceren

Hope verzamelt iedereen backstage om hen te bedanken voor hun deelname aan Hope For the Future en voor hun geloof in de rij. Thomas bewondert haar terwijl ze tegen iedereen zegt dat ze naar buiten moeten gaan en het absoluut verpletteren!

Hope betreedt de catwalk en verwelkomt het publiek voor hun komst. Brooke en Katie stralen als ze haar toespraak houdt over de leidende principes die haar lijn altijd zullen bepalen. Ze geloven stoutmoedig dat er Hoop voor de Toekomst is. “Geniet van de voorstelling.” Daarmee beginnen de modellen op de catwalk te verschijnen, te beginnen met een metalen mini-jurk.
Hope modeshow B&B

Backstage vertelt Thomas aan Hope dat ze zich in de showstopper moet kleden. Liam verschijnt achter een gordijn en duikt terug als hij Hope met Thomas ziet. Hope vertelt Thomas dat ze hem iets wilde zeggen. Hij is een en al oor. Hope gelooft in de lijn en de boodschap, ze gelooft in het team van mensen die het tot leven hebben gebracht. “Ik ben je heel dankbaar, want zonder jou had ik het niet gekund.” Thomas zegt: “Ik ben het niet, maar wij.” In de gordijnen fronst Liam terwijl hij naar Thomas kijkt en naar een stralende omhelzing van Hope.
Thomas Hope B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Diamond White (Parijs) introduceert nieuwe look: gevlochten haarextensies

Daarna kijkt Hope naar het publiek en lijkt ze verdrietig.

Meer: Steffy onthulling kan leiden tot een Liam shocker

Volgende The Bold and the Beautiful: De Hope For the Future preview is een groot succes met Hope in de showstopper van Thomas, en Wyatt en Bill proberen Liam ervan te overtuigen het juiste te doen.

Bekijk meer foto’s van de Hoop voor de toekomst modeshow in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.