Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge loopt naar Brooke en gelooft dat ze loog over CPS


In het Forrester herenhuis zegt Ridge tegen Thomas: “Brooke zou dit niet doen!” Thomas herinnert hem eraan dat ze allebei de opname hoorden – er was geen twijfel dat zij het was. Hij zegt vermoeid dat de enige verklaring is dat Brooke hem altijd gehaat heeft. Ridge ontkent dat dat waar is. Thomas beweert dat het waar is – ze probeert zijn zoon van hem af te pakken omdat hij een appel met een mes in stukken heeft gesneden. Ridge flapt eruit: ‘Ze zei dat ze niet gebeld had! Ze vertelde me! Ze zou hier niet tegen mij over liegen.” Hij gaat haar in haar gezicht vragen. Thomas vat samen dat Brooke haar naam op de opname zei en vervolgens tegen hem loog toen hij haar ernaar vroeg. Ridge waarschuwt hem om geen woord te zeggen en staat erop dat hij haar een kans moet geven om zich te verantwoorden. “Ik ga daarheen en ik ga naar mijn vrouw.”

Meer: Soap-nieuwsoverzicht en samenvattingen

Thuis stuurt Brooke een sms naar Ridge om te vragen wanneer hij thuiskomt. Hope komt binnen. Ze heeft net met Liam gepraat en vraagt: “Wat is dit met Douglas en CPS?!?” Brooke verzekert Hope dat het goed met hem gaat. Hope vraagt ​​haar moeder om haar dan voor te lichten, omdat ze niet begrijpt waarom CPS op Thomas is geroepen. Brooke weet niet waarom, maar het baart haar echt zorgen. Iemand voelde zich sterk genoeg om te bellen en te klagen. Ze denkt dat Hope dit kan gebruiken om Douglas te krijgen waar hij thuishoort. Hope is beledigd namens Thomas – ze kan zich niet voorstellen hoe het moet zijn om die mensen te zien verschijnen en je ouderschap in twijfel te trekken. Brooke knijpt haar ogen tot spleetjes, “Misschien had hij dan niet met een mes om zijn zoon heen moeten gaan.” Hoop niveaus, “Oh mam!” Brooke verdubbelt. Wat gaat er gebeuren als Douglas rondrent en bovenop het mes valt? Hope houdt vol dat Thomas voorzichtig is. Brooke voelt dat haar dochter weer gemanipuleerd wordt door Thomas nu ze zoveel tijd met hem doorbrengt. Hoop rookt dat ze niet naïef is – als ze Thomas verdedigt, is dat omdat hij het verdient. Wat betreft haar tijd doorbrengen daar, als haar zoon bij Thomas is, dan is dat waar ze zal zijn. Brooke vraagt ​​zich af of dat echt een goed idee is. Hope vertelt haar dat ze net als Liam klinkt.
Hoop ruzie B&B

Hope krijgt een telefoontje van een man genaamd Edgar met wie ze samenwerkt en vertelt hem dat de hoofdontwerper, Thomas, contact met haar zal opnemen. Nadat ze de verbinding verbroken heeft, spoort Hope haar moeder aan om te zeggen wat ze denkt, omdat ze een “blik” op haar gezicht heeft. Brooke mijmert dat ze, toen ze zojuist naar haar luisterde, besefte hoe verweven haar leven is met Thomas’. Hij heeft zich een weg gebaand naar haar werk en privéleven. Hope vraagt ​​zich af of ze suggereert dat ze niet weet hoe hun relatie werkt? “Ik wou dat je me wat meer krediet zou geven dan dat.” Ze kent de goede en slechte kanten van Thomas en ziet al heel lang alleen de goede kant. Brooke herinnert haar dochter eraan dat hij Douglas in het verleden heeft gebruikt om haar te manipuleren. Hope houdt vol dat hij dat nu niet doet. Thomas is eindelijk op de goede weg en verdiende niet wat er met CPS gebeurde. Brooke’s telefoon gaat af. Ze hoopte dat het Ridge was, maar dat was niet zo. Hope gaat naar het kantoor om een ​​gesprek met Thomas te hebben en gaat naar buiten.

Meer: Zie hoe de kleindochter van Katherine Kelly Lang achter haar aan gaat

Bij het klifhuis wil Steffy dat Taylor teruggaat met Ridge en klaagt dat Brooke de aandacht die ze haar geeft niet verdient. Taylor betoogt dat je mensen niet zo slecht behandelt als ze zijn, je behandelt ze zo goed als je bent… als ze terugkomt uit Aspen wil ze helemaal van Ridge af.

Meer: Kelly Reilly van Yellowstone zegt ‘mooi afscheid’

Nadat Steffy alle regelingen voor de kinderen heeft getroffen, bedenkt Taylor dat ze dacht dat ze naar Ridge zou verhuizen, maar hij is getrouwd met Brooke. “Het is lang geleden dat ik verder ga.” Steffy stelt voor dat ze in de stad kan blijven en voor haar vader kan vechten, maar Taylor is niet teruggekomen naar LA om Brooke’s man te stelen. “Ik moet meer van mezelf houden dan van de mogelijkheid van een toekomst met je vader.” Steffy wil gewoon niet dat ze deuren sluit – Brooke gaat het verpesten en dan zal hij beseffen dat hij bij haar hoort! Ze dringt er bij haar moeder op aan haar hart niet te sluiten, maar Taylor vindt dat ze het een beetje moet sluiten. Taylor moet even bij hem weg zijn en uitzoeken waar ze heen gaat.

Op de jet kijkt Taylor uit naar een verandering van omgeving zonder Ridge-herinneringen. Steffy herinnert haar eraan hoe blij ze waren toen ze voor het laatst in het vliegtuig zaten op weg naar huis vanuit Monaco. Ze vatten samen dat Finn terug is bij zijn familie en zoveel van Steffy houdt. Steffy vertelt over de wonderkus in Monaco. “Weet dat hij van je houdt en geef niet op.”

Meer: Horloge! Taylor en Steffy in Aspen

Daarna flitst Taylor naar de kus met Ridge terwijl Steffy uit een deur komt. Ze nam contact op met Finn om te zien of hij zich bij hen wilde voegen. Taylor is dol op haar schoonzoon. Steffy begint terug te vertellen dat ze de deur openhoudt voor Ridge. Taylor wil niet – die tocht is koud en hij gaat altijd terug naar Brooke. Als zij de liefde van zijn leven is en dat is wie hij wil, wenst ze hem het beste.

Meer: Deed [spoiler] KPN bellen?

Ridge arriveert bij Brooke terwijl ze dinerreserveringen maakt. Ze legt uit dat ze hem wilde afleiden van wat er vandaag is gebeurd. “Dat was gek, toch?” Ze vraagt ​​of hij nog iets heeft geleerd over het bezoek van de CPS. Ze vraagt ​​zich af of Thomas de laatste tijd iemand heeft gekruist. Misschien wilde de beller hem terugbellen. Ridge klaagt dat ze Douglas hebben ondervraagd. Brooke herhaalt dat wie het ook was, misschien alleen maar dacht dat ze Thomas pijn deden. Ze hoopt dat ze Douglas niet te hard hebben aangepakt. “Ik weet zeker niet wie het is.” Ridge streelt haar gezicht en herinnert zich plotseling iets dat hij op kantoor heeft achtergelaten. Hij laat haar daar gapend achter.
Brooke Ridge B&B

Buiten zucht Ridge: “Jij was het.” Hij flitst als hij haar stem op de opname hoort. ‘Je hebt tegen me gelogen. Je hebt in mijn gezicht gelogen. Jij was het… het was jij.”

Meer: Verwoestende Thomas twist vooruit?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas verwondert zich over het vermogen van Hope om altijd het beste in hem te zien, en Ridge overweegt zijn lot.

Uitchecken Bold & Beautiful’s meest losgeslagen karakters in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.