Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge vergeeft Brooke voor het knuffelen van Bill


Bij Forrester debatteren Hope en Steffy of Ridge bij Brooke zal blijven. Steffy denkt dat hun huidige reünie tijdelijk is en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze haar vader weer teleurstelt. Op dat moment komt Taylor binnen en realiseert zich wat ze is tegengekomen. Steffy vertelt Hope dat de reputatie van haar moeder berucht is. Ze wil niet dat haar vader haar weer in de armen van een andere man ziet vallen.

Meer: Bekijk de ‘arrestatie’-foto van Don Diamont

Bij Brooke’s huis slaat Ridge de deur dicht en Brooke trekt zich terug uit Bill’s omhelzing. “Rig! Het is niet wat het lijkt.” Bill legt uit dat het een simpele afscheidsknuffel tussen vrienden was. Brooke legt uit dat Bill over Katie is gekomen die hem de koude schouder geeft. Ridge gromt, ‘Bill maakt zich zorgen om Katie. Wat doe jij?” vraagt ​​hij aan Brooke. Ze knijpt haar ogen tot spleetjes.
Brooke Bill Ridge B&B

Op het dak van Forrester trainen Carter en Thomas samen. Carter vertelt Thomas dat hij een beest is terwijl hij een indrukwekkende bankdruksessie doet. Thomas vertelt Carter dat hij zijn juridische brein wil kiezen. ‘Het gaat over de voogdij over Douglas.’ Carter vraagt ​​of hij van plan is Hope voor de rechter te dagen. Thomas verzekert dat hij dat niet wil doen. Hij vertelt dat hij en Hope de voogdij hebben gedeeld, maar Douglas brengt 90% van zijn tijd door met Hope en Liam. Carter mijmert: “En je wilt dat dat verandert.” Tomas knikt. Dat doet hij, maar het laatste wat hij wil is Hope pijn doen.
Carter Thomas traint sportschool B&B

Thomas weet dat hij in het verleden fouten heeft gemaakt en dat hij iets moest veranderen – niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn gezin en zijn zoon. Hij is klaar voor meer verantwoordelijkheid en vindt dat hij en Hope een manier moeten vinden om dit op te lossen. Carter wil er zeker van zijn dat hij heeft geaccepteerd dat Hope bij Liam is. Thomas stelt hem gerust. Carter voelt nog steeds dat er iets anders in het spel is. Thomas geeft toe dat die er is en legt uit dat hij en Hope het oneens zijn over de vraag of Ridge bij Hope of Brooke moet zijn. Carter denkt dat het klinkt als een nieuwe epische strijd tussen de Forresters en Logans.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam onderbreekt Sheila's poging om Steffy te vermoorden

Meer: Chesapeake Shores’ Jesse Metcalfe terug naar schermen

Bij Forrester merkt Hope op hoeveel tijd Taylor de laatste tijd met haar moeders man heeft doorgebracht. Steffy zegt dat de familie een band heeft opgebouwd. Hope denkt dat het meer is dan dat. “Ik heb de gestolen momenten tussen jou en Ridge gezien.” Taylor erkent dit en kan begrijpen waarom Hope van streek zou zijn. Ze staat op het punt te vertrekken, maar Steffy houdt haar tegen. Ze weet zeker dat Ridge alleen bij Brooke blijft vanwege haar gebroken enkel. Hij staat op het punt wakker te worden en te beseffen dat hij bij haar hoort te zijn en niet bij de blondine.

Meer: Steffy gaat full-on schema koningin

Bij Brooke zegt Bill dat dit onhandig is en hij vertrekt. Ridge raadt hem aan om de volgende keer eerst te bellen, of beter nog, niet langs te komen. Brooke wenst Bill het beste met Katie. Bill vertelt Ridge dat Brooke een mooie vrouw is en adviseert hem het niet te verknallen. Nadat hij is weggegaan, verzekert Brooke Ridge dat er niets aan de omhelzing was. Ridge vertelt haar dat hij niet het jaloerse type is en hij denkt dat er niets aan de hand was. Brooke zou het niet erg vinden als hij een beetje jaloers was. Ridge houdt er niet van om daar binnen te lopen en jongens als Deacon of Bill te zien.
Brooke Ridge B&B

Meer: Tanner Novlan heeft grappen over Katherine Kelly Lang

Op het dak van Forrester is Thomas blij voor Carter en Quinn en merkt op dat Donna en Eric ook blij zijn. Carter denkt dat Ridge het een beetje moeilijk heeft en mijmert erover dat hij tussen twee vrouwen in zit. Thomas voelt dat hij er een moet kiezen. Er is er één die zijn leven voortdurend verpest en één die hem vrede brengt. Carter stelt voor dat Thomas het met Hope in der minne houdt. Thomas is van mening dat het altijd moeilijk is om de zaken tussen de Forresters en Logans in der minne te houden, maar het kan nog veel erger worden als zijn vader teruggaat naar zijn moeder zoals hij hoopt. Carter schudt zijn hoofd, “Er is nooit een saai moment.”
Thomas Carter B&B

Lees ook:  Wat zou Steffy moeten doen - toegeven aan Bill om haar moeder te redden of alles te riskeren en ma ...

Meer: Eerste blik: B&B/Y&R cross-over

Op kantoor dringt Steffy er bij Taylor op aan niet boos te zijn over Hope. Taylor begrijpt dat ze haar moeder verdedigt. Steffy gaat over haar argument dat Brooke haar vader alleen maar pijn doet. Taylor stelt dat mensen pas veranderen als ze er klaar voor zijn en niet een seconde eerder. Steffy zegt dat Ridge niet blind is en moedigt haar moeder aan niet te vergeten dat hij van haar houdt. Ze vertelt hoe geweldig Taylor is en Taylor vraagt ​​haar om zich op Finn en haar kinderen te concentreren en haar en Ridge dit uit te laten zoeken. Steffy vertelde Ridge dat het leven kort is. “Laat deze kans niet door je vingers glippen.” Taylor herinnert haar dochter er nogmaals aan dat Ridge met iemand anders getrouwd is. Steffy zegt dat ze giftig is. Ze weet dat Taylor bij Ridge wil zijn. Thomas komt binnen als Steffy zegt dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over Brooke of Hope. “Bij papa zijn.” Tomas is het daarmee eens. “Als je ervoor open blijft staan, heb ik nog nooit twee mensen gezien die meer bij elkaar passen.” Steffy voelt dat ze bij elkaar horen. Taylor heeft zoveel geluk dat ze door hen geliefd zijn.

Meer: Het nieuwe Sheila-probleem van Deacon

Bij Brooke vindt Ridge het geweldig dat Brooke zich zorgen maakt over andere mensen, maar Bill Spencer… echt?!? Brooke zegt dat hij recht heeft op zijn gevoelens over Bill en Deacon, maar ze zijn er niet. Ridge klaagt dat het net kakkerlakken zijn en nooit echt weggaan. Brooke voelt dat het enige dat telt is dat hij bij haar is. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet bedankt dat hij terug is in haar leven. Zij zoenen. Brooke vertelt Ridge dat er krachten zijn die hen uit elkaar proberen te trekken. Ze weet dat hij het ook voelt. Ze hebben in de loop der jaren veel overwonnen en hebben een zeer sterke basis. Dat laten ze door niemand kapot maken. “Ik houd van je. Mijn hart slaat nog steeds een slag over elke keer als ik naar je kijk.” Hij is haar lot. Ze kussen weer en ze leunt haar hoofd op zijn schouder.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Donna is er kapot van als Eric haar ontslaat bij Forrester Creations

Bij Forrester zegt Steffy dat Ridge’s tijd met Brooke moet eindigen. Ze zegt tegen Thomas: “We moeten het laten gebeuren.”
Steffy perceel B&B

Meer: B&B-fans kiezen partij voor hypocriet van het jaar

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke organiseert een romantische avond om Ridge eraan te herinneren van hun liefde en Ridge doet een verzoek aan Thomas nadat hij zijn liefde voor Brooke heeft herhaald.

Uitchecken Vet en mooie sterren toen en nu in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.