Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge verrast Taylor in Aspen


Op het terras van het Forrester herenhuis wordt Ridge met een dennenappel op zijn hoofd geslagen terwijl hij nadenkt over zijn lot en aan Taylor en Brooke denkt. Hij pakt het op en glimlacht.

Meer: Deed [spoiler] KPN bellen?

In Aspen vertelt Taylor aan Steffy dat het een goed idee was om daar te komen. Steffy denkt dat ze Bills huis misschien moeten kopen en er een familie-uitje van moeten maken. Taylor wil een nieuwe weg voorwaarts vinden en zich weer zichzelf voelen. Steffy antwoordt: “Zolang dat pad je niet van ons wegneemt … en je meteen terug naar papa leidt.”
Steffy Taylor Aspen B&B

Bij Brooke vraagt ​​ze aan Liam: “Heeft u nog geen antwoord gekregen?” Hij zegt dat ze dat niet heeft gedaan. Brooke denkt dat ze nog steeds vastzit in de vergadering. Liam waarschuwt om het gebruik van de term ‘vastgebonden’ te vermijden als het om Thomas gaat. Brooke is erg gefrustreerd en haat het feit dat hij Hope’s tijd monopoliseert. Liam klaagt dat als ze haar zoon wil zien, ze hem moet zien. Dat is precies hoe Thomas het wil.

Meer: 90210 sterren toen en nu

Bij Forrester vindt Hope het jammer dat Thomas de situatie met CPS heeft moeten doorstaan. Het belangrijkste is dat hij en Douglas in orde zijn. Ze laat hem weten dat als hij haar had gebeld, ze er voor hem zou zijn geweest. Hij wist niet dat ze zoveel vertrouwen in hem had. Ze glimlachen allebei. Hope wil Douglas later zien en Thomas laat haar weten dat ze altijd welkom is bij hem thuis. Hij weet dat ze niet helemaal blij is dat Douglas in het Forrester-huis is. Hope geeft toe dat ze hem mist in de cabine. In het begin stond ze hier niet voor open, maar het is duidelijk dat Douglas geniet van zijn tijd met Thomas. ‘Je bent goed met hem. Ik heb Douglas nog nooit zo gelukkig gezien als nu.”
Hope Thomas B&B

Thomas vertelt Hope dat hij niet wil dat ze zich ooit afvraagt ​​of Douglas veilig is bij hem. Ze wil niet dat hij bang is om met haar over zaken als CPS te praten. Ze zijn het erover eens dat ze goed samenwerken op het werk en Hope wijst erop dat ze wat Douglas betreft ook een gemeenschappelijk doel hebben. Het gesprek komt op Hoop voor de Toekomst. Hope vertelt Thomas dat hun lijn een succes is. Thomas zal altijd zijn best doen voor haar en Hope for the Future. Ze gaan naar schetsen kijken.

Meer: Rena Sofer daagt voormalige co-ster uit

In Aspen kijkt Taylor uit het raam en ademt uit. Steffy biedt aan om Othello te bellen en reserveringen te krijgen, maar haar moeder wil bestellen. Ze betreurt het dat ze zich als een tiener heeft gedragen – terugkomen naar LA inspireerde tot twijfelachtige keuzes. Steffy is het daar niet mee eens en spoort haar aan om haar vader niet op te geven. Taylor wil niet meer in deze cyclus blijven steken. Steffy smeekt: “Je moet volhouden.”
Steffy Aspen B&B

Steffy ziet hoeveel Ridge van haar moeder houdt elke keer als hij naar haar kijkt. Taylor ziet het ook, en daarom moet ze wegblijven. Als ze bij hem is, kan ze alleen maar denken: “Wat als?” Hij gaat haar niet vertellen dat zij zijn toekomst is en Brooke zijn verleden. Steffy houdt vol dat Brooke zijn vertrouwen zal beschamen. Taylor wil dat ze stopt met het aanmoedigen van dit gedoe tussen haar en haar vader. “Zo wil ik het niet!” Het zal gewoon veel liefdesverdriet en teleurstelling veroorzaken… voor hen allemaal!
Taylor halte B&B

Bij Brooke’s huis stelt Liam voor dat ze haar dinerplannen afzegt en dat ze nu naar Eric’s gaan marcheren. Brooke lacht en zegt dat ze haar tijd met Ridge nodig heeft om opnieuw contact te maken. Liam hoopt dat ze vanavond een hele leuke tijd hebben. Brooke is er zeker van dat ze een geweldige tijd zullen hebben… net als hij en Hope. Liam antwoordt: “Als ze op tijd thuiskomt.” Hij bekent dat Hope een paar nachten met Beth naar Eric’s heeft gebracht. ‘Ze heeft daar ook de nacht doorgebracht.’ Brooke maakt zich nu echt zorgen. Liam is dankbaar dat ze zijn rug heeft. Brooke vertelt Liam dat hij er moet zijn voor haar dochter. “Je hebt een toekomst met haar, net als ik met Ridge.”

Meer: Zie hoe de kleindochter van Katherine Kelly Lang achter haar aan gaat

Bij Forrester raken de handen van Hope en Thomas elkaar aan terwijl ze allebei naar het potlood grijpen om een ​​spleet aan de jurk in de schets toe te voegen. Ze glimlachen, zegt ze, “Oeps!” en besluit naar buiten te gaan. ‘Ik zie je weer thuis,’ zegt hij. Hope zegt er naar uit te kijken.
Thomas Hope B&B sluiten

In Aspen smeekt Steffy: ‘Mam, vader houdt van je. Dat weet je.” Taylor herinnert haar eraan dat hij toegewijd is aan Brooke. Steffy zegt dat het huwelijk zal imploderen; dat doet het altijd. Taylor wil niet dat hij haar kiest omdat hij boos wordt op Brooke. Ze wil alles van hem of niets, maar dat kan hij haar niet geven. “Ik verdien zoveel meer.” Ze spoort haar dochter aan om zich te concentreren op haar eigen geluk en haar eigen leven. Steffy smeekt Taylor om Ridge wat meer tijd te geven. Taylor houdt vol dat ze het niet meer doet. Ze herinnert haar dochter eraan hoe dit werkt – hij komt opdagen en zegt dat hij bij haar wil zijn, maar hij gaat uiteindelijk terug naar Brooke. “Ik kan dit niet meer doen, Steffy, ik ben klaar.” Ze moet zichzelf de liefde en steun geven die ze heeft weggegeven. “Het breekt me.” Steffy begrijpt het en zegt dat het haar spijt. Ze omhelzen.

Meer: De bekentenis van Matt Atkinson

Bij Forrester krijgt Thomas een telefoontje van Steffy, die hem vertelt dat hun moeder het heel moeilijk heeft – ze stelt alles in vraag. Ze vraagt ​​wat er met hun vader aan de hand is en Thomas is verbaasd dat ze niets van hem heeft gehoord. Steffy sms’te hem voordat ze landden, maar nam aan dat hij in een vergadering was. Thomas vertelt dat de laatste keer dat hij hem zag, ze het over Brooke hadden, maar hij is niet meer in het gebouw.

Meer: Verwoestende Thomas twist vooruit?!?

Thuis laat Brooke Ridge een voicemail achter met het verzoek haar te laten weten hoe laat hij thuis zal zijn, zodat ze de auto kan bestellen. “Ik kan niet wachten om je te zien.” Ze hoort een auto buiten en draait zich om naar de deur.

Meer: Vooruitblik van Grey!

In Aspen staat Taylor naast een kreek en flitst hij alsof hij bij Ridge in Monte Carlo is. Ze schudt haar hoofd en loopt als Ridge haar plotseling roept en verschijnt. Taylor werpt hem een ​​vermoeide, veelbetekenende blik en glimlacht niet.
Taylor Ridge Aspen B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: een emotionele Ridge smeekt Taylor om naar hem te luisteren, en een verrassingsbezoek van Bill geeft Brooke de informatie die ze nodig heeft.

Kijk eens naar enkele van Bold & Beautiful’s oogverblindende mode in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.