Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge vertelt Steffy en Thomas dat Eric op sterven ligt


Bij Forrester Creations vertelt Ridge aan Brooke dat Thorne, Kristen en Felicia nog geen contact met hem hebben opgenomen. Hij is bang om hen het nieuws te vertellen dat ze hun vader verliezen. Hij vraagt ​​of Brooke het Bridget en Rick heeft verteld. Dat heeft ze niet gedaan, en ze heeft het Hope ook niet verteld. Ze vraagt: ‘Hoe zit het met Steffy en Thomas?’ Ridge zegt dat hij ze een sms heeft gestuurd en dat ze onderweg zijn – ze verdienen het om het te weten.

Meer: Twee kinderen van Eric zullen terugkeren

In de woonkamer van Forrester moet Eric een telefoongesprek onderbreken als hij begint te hoesten. Hij verzekert een bezorgde Donna dat het goed met hem gaat. Donna wil dat hij een dokter belt. Eric vertelt haar dat de realiteit is dat zijn tijd bijna op is. Ze moeten er allemaal samen mee geconfronteerd worden. Op dat moment komt Katie binnen en vraagt: “Is alles in orde?” Eric zegt dat het goed met hem gaat. Katie heeft een update over de mode-uitdaging. Eric grinnikt omdat hij Ridge heeft geslagen en zijn zoon een lesje heeft geleerd. Hij bewees zijn punt door eerlijk te winnen en te delen. Donna kraait over hoe hard hij heeft gewerkt. Katie plakt een glimlach op. Eric zegt dat hij dit zonder RJ niet had kunnen doen, en hij hoopt dat hij zijn talent zal blijven aanscherpen. Donna weet dat Ridge en Brooke trots op hem zijn. Eric mijmert over RJ en Luna. Hij vindt de stagiair die zijn nietmachine heeft gevonden geweldig.
Donna Eric B&B

Meer: B&B-ster plaatst fans in een onmogelijke positie

Eric wil graag naar kantoor en Donna vraagt: “Wat?!” Eric heeft meer ontwerpen. Donna is in de war. Hij won en kreeg zijn kantoor terug, hij heeft zijn grote finale gehad. Eric zegt dat elke couturelijn een toegift verdient. Donna herinnert hem eraan dat ze samen tijd zouden doorbrengen en reizen. Eric is aan het einde van zijn leven, maar voelt zich levendiger en levendiger dan ooit! Donna denkt dat hij eerst zijn dokter moet bellen. Katie is het ermee eens dat hij specialisten moet zoeken. Eric wil of heeft geen valse hoop nodig. Katie spoort hem aan om in ieder geval met Bridget te praten. Eric wil nog steeds niet dat mensen op de hoogte zijn van zijn diagnose. Donna en Katie discussiëren over dit punt, maar Eric wil niet dat mensen zich met betraande gezichten verzamelen. Het is niet de manier waarop hij zijn leven leidt en ook niet de manier waarop hij er een einde aan wil maken.
Donna Eric Katie B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila bedriegt Bill met Deacon

Meer: BTS-video voedt de pensioenspeculatie van McCook

In het ontwerpbureau vertelt RJ tegen Luna dat het niet eerlijk is wat er met zijn grootvader gebeurt. Luna omhelst hem. Luna denkt dat Eric het gevoel zou hebben dat zijn familie zijn grootste geschenk is. RJ kan gewoon niet geloven dat dit het voor hem is. Ze omhelzen elkaar opnieuw als Poppy binnenkomt. Luna gaapt: “Mam!” RJ stelt zichzelf voor en Poppy zegt dat ze veel over hem heeft gehoord van haar dochter. RJ vertelt Poppy hoe blij hij is dat Luna er is. Luna vertelt over haar droombaan en ze vertellen Poppy hoeveel Eric RJ heeft geleerd over mode en het leven. Hij zegt dat Luna geweldig is geweest en dat hij haar niet graag kwijt zou willen. Luna en Poppy stralen. RJ vertelt Poppy dat hij en Li een gesprek hadden over Luna. Hij begreep niet waarom ze wilde dat Luna Forrester zou verlaten, en met alle respect: het is niet haar beslissing. Poppy is stomverbaasd dat hij dat tegen haar heeft gezegd, maar vertelt Luna dat Li niet terugdeinst en is nog onvermurwbaarder dat ze daar niet werkt.

Meer: Big Brother 25 castleden als gastrol

Luna kreunt. Waarom kan tante Li hier niet gewoon buiten blijven. Poppy waarschuwt dat haar zus verwacht haar zin te krijgen. Luna protesteert dat haar moeder haar dit niet kan laten doen en herinnert haar eraan dat ze haar dochter is, en niet die van Li. RJ biedt aan om met haar te praten, maar Poppy wil hem niet in het midden plaatsen. Luna beweert dat ze tegen haar in opstand moeten komen. Poppy vertelt haar dochter dat ze het zo jammer vindt dat dit gebeurt, ze ziet hoe blij ze daar is. Maar ze kan zich niet voorstellen dat Li zich terugtrekt en als ze zo doorgaat, verpest ze alles voor Luna.
Luna RJ Poppy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks reageert op de Mini Me Video van vrouw Kelly Kruger en dochter Everleigh

Op het hoofdkantoor vertelt Brooke aan Ridge dat hij een mooi offer heeft gebracht, waardoor Eric geloofde dat hij de mode-uitdaging had gewonnen. Steffy en Thomas komen binnen en zeggen dat ze het sms’je van hun vader hebben gekregen en vragen wat er aan de hand is. Ridge vertelt hen dat ze iets moeten weten over hun grootvader. Ze denken dat het om de mode-uitdaging gaat en twijfelen aan de looks tussen Brooke en Ridge. Ridge zegt: “Allereerst heeft hij de uitdaging niet gewonnen.” Steffy en Thomas zijn in de war als hij uitlegt dat hij het zo wilde. Steffy zegt: ‘Vertel het ons. Wij moeten weten.”

Meer: B&B-muziek nu beschikbaar

Thomas vraagt ​​of Ridge medelijden had met zijn vader. Ridge schudt zijn hoofd: hij heeft hem nooit meer gerespecteerd. Hij begint uit te leggen dat Eric een aantal dingen doormaakt. Hij heeft trillingen gehad en kan geen potlood vasthouden. Steffy en Thomas beseffen dat RJ daarom met hem samenwerkte. Steffy vraagt ​​waar opa precies mee te maken heeft. Thomas zegt: “Is het artritis?” Ridge zegt dat het niet goed is. “Hij is ziek.” Steffy vraagt ​​hoe ziek. Ridge zegt: “Hij is stervende.” Steffy en Thomas wankelen.
Steffy Thomas B&B

Thomas kan het niet geloven; Opa was blij en gemotiveerd. Het is nu echter logisch waarom hij zo vastbesloten was om zijn grote finale te behalen. Steffy vraagt ​​wie het nog meer weet. Brooke zegt dat Donna en Katie het weten, maar niemand anders heeft het verteld. Ridge waarschuwt dat Eric niet eens weet dat hij en Brooke het weten. Steffy vraagt ​​wat ze voor hem kunnen doen. “Is er überhaupt enige hoop voor hem?” Ridge zegt dat de dokter hem vertelde dat ze hem alleen maar liefde en steun konden geven. Omwille van hem moeten ze de poppenkast in stand houden. Steffy huilt als Thomas bedenkt dat Eric er altijd voor hem is geweest. Ze kunnen niet geloven dat dit gebeurt. Steffy kan zich hun leven niet voorstellen zonder hem. Ze stort in als ze zegt dat ze wil dat Kelly en Hayes meer tijd met hem doorbrengen: ‘Ik wil meer tijd met hem doorbrengen!’ Ridge vertelt hen dat ze dichtbij zullen blijven en hem als gezin alle liefde zullen geven die ze kunnen. Hij trekt zijn kinderen tegen zich aan terwijl ze huilen.
Steffy Thomas Ridge Brooke B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge kust Taylor na het zien van Brooke met Deacon

Meer: Twist! Gelijk speelveld voor Thomas en [Spoiler]

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas heeft moeite om de naderende dood van Eric te accepteren, en de zusjes Logan werken samen terwijl Brooke verwoestend nieuws aan Hope brengt.

Bekijk de prachtige nieuwe castfoto in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.