Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila en Bill verklaren hun liefde


In het klifhuis smeekt Steffy haar moeder om zichzelf niet aan te geven. Taylor schreeuwt dat dit de enige manier is om Bill te ontmaskeren en zweert dat ze haar eigen vrijheid zal opofferen voordat ze de veiligheid van de familie van haar dochter opoffert. Ze zal geen spijt hebben. Steffy beweert dat als ze naar de politie gaat, er geen garantie is dat Sheila naar de gevangenis zal gaan – Bill heeft de rechter gekocht en verkocht. Ze laat haar moeder niet naar de gevangenis gaan! Taylor zegt ten slotte: ‘Oké. Ik ga niet naar de politie.” Steffy is opgelucht en knuffelt haar. Taylor is zo blij dat ze daar bij hen en haar kleinkinderen kan zijn. Het spijt haar dat ze zo lang weg was. ‘Ik ben hier nu overgeleverd aan de genade van Bill Spencer. Die kan hij wegnemen wanneer hij wil.” Ze vraagt ​​zich af of hij enig idee heeft hoe gevaarlijk dit is. Steffy zegt dat ze niets kunnen doen totdat ze hem kunnen bereiken. Taylor wordt staalhard. “Dat laat je aan mij over.”

Bij Bill thuis vraagt ​​Sheila hem hoe het voelt om iemand voor altijd bij hem in het krijt te hebben staan. Ze vraagt ​​zich af of hij klaar is voor de menigte die op zijn deur gaat kloppen… Katie, Brooke. Bill zegt dat ze hem allebei hebben afgewezen. Sheila mijmert dat als ze hier boos over zijn, het toch hun eigen schuld is. Ze verzekert hem dat hij altijd op haar zal kunnen rekenen en ze kussen. Sheila kondigt dan aan dat ze zich gaat opfrissen en verlaat de kamer.

Bij Forrester kunnen Katie en Brooke er niet overheen komen dat Carter hen vertelt dat Sheila Carter is vrijgelaten. Katie vraagt ​​zich af of ze in een inrichting is opgenomen, maar Carter houdt vol dat ze is vrijgelaten. Brooke kan niet begrijpen wat er is gebeurd. Carter zegt: “Iemand is hiervoor verantwoordelijk.” Katie antwoordt: “De vraag is wie?” Ze blijven puzzelen over de vraag of er nieuw bewijs zou kunnen zijn – misschien om aan te tonen dat het niet opzettelijk was. Carter beweert dat het duidelijk opzettelijk was toen ze Steffy neerschoot. Brooke kan niet geloven dat een rechter dat kan horen en Sheila toch kan laten gaan.
Katie Carter B&B

Bij het klifhuis vraagt ​​Finn aan Steffy wat ze denkt dat Taylor bedoelde toen ze zei: “Laat het maar aan mij over.” Steffy gaapt, “Oh nee!” als ze beseft dat Taylor naar Bill’s is gegaan.

Meer: Een rivaliserende die Ridge nooit zag aankomen

Taylor gaat het huis van Bill binnen en vraagt: ‘Waar is ze? Waar is Sheila?” Bill zegt dat ze boven is. Taylor vraagt ​​waarom hij een gevaarlijke psychopaat uit de gevangenis houdt. Vergeet hij wat ze haar familie heeft aangedaan? ‘En ook de jouwe. Sheila liet Kelly bijna moederloos achter zonder spijt. Geen tweede gedachte!” Als hij daarover kan nadenken en het er nog steeds niet mee eens is dat ze in de gevangenis thuishoort: ‘Dat kan niet! En ik kan het niet toestaan!” Plots verschijnt Sheila achter haar en vraagt: “Wat toestaan?” Taylor draait zich om en Sheila spint: “Hallo, Taylor.”
Sheila B&B

Bij Forrester zegt Katie dat het nieuws zich snel zal verspreiden, dus moet ze Steffy bezoeken over een persverklaring. Carter spoort Brooke aan om iedereen te waarschuwen dat ze meer beveiliging nodig hebben. “Sheila gaat toch niet naar de gevangenis.” Katie zegt tegen hem: ‘Laten we gaan uitzoeken waarom’, en ze gaan de deur uit.
Carter Katie Brooke B&B

Bij het klifhuis kan Steffy haar moeder niet bereiken en beseft ze dat haar locatie geblokkeerd is. “Dat doet ze nooit.” Finn realiseert zich dat Steffy daarheen gaat en dringt er bij haar op aan voorzichtig te zijn. Ze is gewoon bang dat Bill of Sheila haar moeder kwaad zal maken en dat ze zichzelf zal aangeven.

Meer: Yellowstone-ster onthult edgy nieuw kapsel

Bij Bill’s zegt Sheila tegen Taylor dat het fijn is haar te zien. Wat staat ze niet toe? Taylor zegt: ‘Jij. Jouw vrijheid.” Sheila wil dat ze vrienden worden. Taylor wijst erop dat ze haar naar de gevangenis probeert te sturen – dat is niet erg vriendelijk. Taylor kan niet geloven dat iemand dit zou toestaan. Sheila vertelt haar dat ze Bill niet de schuld kan geven. Taylor smeekt: ‘Kom op, Bill. Zo wanhopig ben je niet.” Sheila zegt dat hij eindelijk een vrouw heeft gevonden die altijd achter hem zal staan. Taylor zegt: “Een moordlustige psychopaat… wil je die naast je hebben, Bill?” Sheila zegt dat de rechter haar kant koos. Taylor rookt dat de rechter is omgekocht. Sheila beweert dat het niet haar bedoeling was om iemand pijn te doen. Taylor zegt tegen Bill dat hij ervoor moet zorgen dat ze zichzelf tot slachtoffer probeert te maken. Sheila klaagt dat ze haar allemaal terzijde hebben geschoven. ‘Niemand heeft me een kans gegeven,’ wendt ze zich tot Bill, ’tot nu toe. Tot Bill.”
Taylor B&B

Finn sms’t Steffy om voorzichtig te zijn als Katie en Carter bij het klifhuis aankomen. Finn vermoedt dat ze het gehoord hebben. Carter zegt dat een vriend van het gerechtsgebouw hem getipt heeft. Katie vraagt ​​naar Steffy, maar Finn zegt dat ze er niet is en nu niet met de pers wil praten. Katie vraagt ​​hoe Sheila in godsnaam is vrijgelaten. Finn laat haar weten dat ze haar ex-man kan bedanken. Katie vraagt: “Bill?!”

Meer: Zullen Brooke of Taylor *deze* zakenman binnenhalen?!

Bij Bill thuis probeert Taylor hem te vertellen dat hij een crisis doormaakt en iemand nodig heeft om mee te praten. Sheila snauwt dat hij in orde is, “Dat zijn we allebei.” Taylor is het daar niet mee eens. Sheila klaagt: “Niemand mag mij waarderen of het goede in mij zien.” Taylor zegt tegen Bill: “Ze gebruikt je.” Sheila weet dat het plotseling is gebeurd, maar het is waar. Taylor lacht. Sheila weet dat dit moeilijk moet zijn voor Taylor omdat Ridge haar nooit op de eerste plaats heeft gezet – ze heeft nooit gehad wat ze heeft. Taylor rolt met haar ogen en kreunt terwijl Sheila beweert dat ze verliefd zijn. Sheila wil dat ze het in haar hart vindt om haar weer te accepteren. Taylor geloofde in haar en toen schoot ze een kogel in haar dochter en liet haar voor dood achter. ‘Ik geef niets om je geluk. Ik wil je gewoon achter de tralies zien.” Sheila wil niet dat Taylor iets doet of zegt waardoor ze achter de tralies belandt. Taylor zegt: ‘Bill, wat heb ik je al die jaren geleden in deze kamer gedaan? Het was verschrikkelijk. Maar dat geldt ook voor het chanteren van mij en mijn dochter om deze pathologische crimineel op straat te houden.” Ze beweert dat Sheila niet in staat is om gevoelens te hebben, alleen te manipuleren. “Je bent slimmer dan dit!” smeekt ze Bill. Hij spreekt eindelijk en zegt: “Taylor wil de waarheid”, hij spreekt Sheila aan, “ik weet zeker dat jij dat ook wilt.” Steffy komt binnen terwijl Bill een toespraak houdt over Sheila’s uiterste toewijding. Hij zegt dat hij eindelijk weet hoe dat moet voelen. “Ik hou van je, Sheila.” Taylor en Steffy kwellen. Sheila snakt naar adem: “Dat is alles waar ik ooit van heb gedroomd, dat is alles wat ik ooit heb gewild, is om bemind te worden.” Ze slaat haar armen om Bill heen en geeft Steffy en Taylor de harige oogbal.
Bill Sheila omarmt B&B

Meer: Opinie: Bill staat op het punt het point of no return te overschrijden

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor noemt Sheila’s bluf.

Mis onze met foto’s gevulde terugblik op de beste primetime soap-schandalen ooit niet in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila houdt Finn vast terwijl hij probeert te ontsnappen uit het bed