Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila gebruikt Will om Katie te naaien


Bij het klifhuis spint Steffy dat surfen haar man erg zout maakt. Finn merkt op dat ze het huis voor zichzelf hebben en een deel van de spanning kunnen wegspoelen. Steffy denkt niet dat water haar zal stoppen zich zorgen te maken over haar moeder.
B&B Steffy Finn

Op het kantoor van Taylor vertelt ze Brooke dat haar familie haar als een toonbeeld van deugd beschouwt, maar dat ze iemand neerschoot. Sheila heeft geen ongelijk – ze zijn niet zo verschillend.

Bij Forrester Creations vraagt ​​Katie aan Sheila wat ze daar doet. Sheila zegt dat ze haar kwam waarschuwen dat ze haar relatie met Bill moet accepteren. Katie vraagt ​​of ze haar zal neerschieten als ze weigert. Sheila zegt natuurlijk van niet, maar ze moeten leren naast elkaar te bestaan… in het belang van Will. Katie knijpt haar ogen tot spleetjes en dampt: “Ik wil zijn naam nooit uit je mond horen komen.” Als Sheila denkt dat ze haar overal laat, is Will nog gekker dan ze dacht.
Katie Sheila B&B

Bij het klifhuis verontschuldigt Steffy zich bij Finn omdat ze zich door gedachten aan haar moeder heeft laten afleiden. Vooral als ze deze sexy dokter in haar armen heeft. Zij zoenen. Finn geeft toe dat hij er ook aan heeft gedacht. Hij belooft alles te doen wat in zijn macht ligt om hen te beschermen tegen Sheila. Ze omhelzen.
Steffy Finn kus B&B

Bij Forrester laat Sheila Katie weten dat ze geduld met haar probeert te hebben omdat ze wil dat dit werkt. Katie antwoordt dat het niet gaat werken. Sheila staat erop dat ze nog heel lang deel zal uitmaken van Bills leven, wat betekent dat ze ook een deel van haar zal zijn. Katie schudt haar hoofd, “Nee, dat ben je niet.” Ze wijst erop dat ze denkt dat Bill haar toegewijd is, maar ze ziet geen ring om haar vinger. Sheila begint Katie lastig te vallen over Carter. “Hoe gaat dat, Katie?” Katie vraagt ​​zich af of ze het echt wil weten of dat ze gewoon onzeker is over haar greep op Bill.
Sheila B&B

Lees ook:  Sterft Taylor door Bold & Beautiful? Gaat Krista Allen weg?

In het kantoor van Taylor vertelt Brooke dat de avond dat Taylor Bill neerschoot, ze dacht dat hij haar dochter had geschonden – ze lijkt in niets op Sheila. Taylor barst in tranen uit en Brooke trekt haar in een knuffel.

Bij Forrester vraagt ​​Katie aan Sheila of ze denkt dat ze er zelfverzekerd uitziet als ze naar Forrester komt. Ze voelt zich duidelijk door haar bedreigd… en dat zou ze ook moeten doen. “Ik zou hem binnen enkele seconden terug kunnen hebben.” Sheila lacht en vertelt haar dat ze haar ware aard heeft laten zien. Ze snuffelt aan haar arrogantie en vertelt Katie dat ze allebei weten dat de Logan-zus die hij wil, Brooke is. Zou ze haar zelfrespect op het spel zetten om haar te pesten? Sheila piekert over Katie die altijd op de tweede plaats komt en over haar zwakke hart. Ze zegt: “Je bent niet sterk genoeg voor een man als Bill.” Sheila verklaart dat Katie niets kan zeggen of doen om tussen hen in te komen. Katie dampt: “Dat zullen we zien.”
Katie Sheila B&B

Bij het klifhuis gaan Finn en Steffy over Sheila heen om op de een of andere manier in Bill’s hoofd te komen. Finn herinnert zich hoe ze hem hetzelfde probeerde aan te doen; spelen op zijn sympathieën. Steffy vraagt ​​zich af hoe ze haar moeder tegen zichzelf kan beschermen — ze voelt zoveel schuld en schaamte.
Finn Steffy B&B

Op het kantoor van Taylor laat Brooke zich niet meer door haar vriendin de schuld geven. “Dit is niet gezond en ik laat je jezelf niet vergelijken met Sheila.” Ze vertelt Taylor dat ze een ongelooflijk licht en een kracht in deze wereld is. Ze maakte een grote inschattingsfout, maar dat ligt niet aan haar. “Dit is op Bill en Sheila.” Taylor vraagt: “Hoe wist je precies wat ik moest horen?” Brooke is een vriend, en daar zijn vrienden voor.
B&B Brooke Taylor

Ze zitten en wensen dat ze de namen ‘Bill’ en ‘Sheila’ nooit meer hoeven te horen. Taylor zegt dat Ridge er net zo over denkt. Ze vertelt Brooke dat hij heeft gebeld en ze bespreken hoe hij zichzelf goed bekijkt. Brooke zegt dat als ze praten, Ridge zich zorgen maakt over Taylor, niet alleen over de kinderen. Brooke verzekert Taylor dat ze niet alleen hoeft te zijn. “Ik zal er voor je zijn, wat er ook gebeurt.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Diaken arriveert in de stad op uitnodiging van Hope

Bij het klifhuis heeft Finn een paar suggesties om Steffy’s gedachten van hun problemen af ​​te leiden. Hij zinspeelt op een onderzoek en een recept en ze beginnen te zoenen op de bank.

Bij Forrester laat Katie Sheila weten dat als Will thuiskomt van school, hij bij haar zal wonen. Hij zal Bill niet zien, of zijn vader bezoeken zolang Sheila in dat huis woont. Sheila klaagt erover dat ze haar kind gebruikt om een ​​man te houden. Katie vertelt haar gewoon hoe het zal zijn. Ze waarschuwt dat Bills relatie met zijn zonen veel belangrijker is dan wat hij doet met Sheila. Katie voegt eraan toe: ‘Hij is niet zoals jij. Hij heeft het goede in zich. En het goede wint elke keer van het kwade. En jij bent puur slecht. Op dat moment komt Carter binnen en snauwt: ‘Sheila? Wat is dit?” Katie verzekert hem dat het goed met haar gaat. Carter rookt: ‘Ga weg. Nutsvoorzieningen.” Sheila loopt naar buiten. Carter vraagt ​​of het goed gaat met Katie. Ze antwoordt beverig: “Hoe kan iemand van ons in orde zijn zolang Sheila in ons leven is?” Hij houdt haar vast.

Meer: Sheila staat op het punt te persen [Spoiler] te ver

Katie verzekert Carter dat Sheila haar niet te pakken zal krijgen. Carter blaft dat ze de beveiliging had moeten bellen. Hij weet dat ze zichzelf kan beschermen en heeft niemand nodig die haar verdedigt. Katie vertelt hem dat het heel goed voelt dat hij dat wil. Carter heeft het gevoel dat ze iets echts bouwen dat lang kan duren. Hij voelt zich niet meer ongelukkig. “In feite voel ik me heel gelukkig … verliefd.” Katie voelt zich ook behoorlijk gelukkig in de liefde. Zij zoenen.
Carter Katie B&B

Lees ook:  Wie is de diaken Sharpe van Bold and Beautiful? Bio + Sean Kanan Afbeeldingen

Bij het klifhuis lagen Finn en Steffy samen in een post-coïtale gloed. Hij verzekert haar dat hij de deur op slot heeft gedaan, zodat er geen ongewenste bezoekers binnenlopen. Finn herinnert zich dat hij verliefd werd op Steffy, die hem vertelt hoeveel vreugde hun familie haar schenkt. ‘Het maakt me gewoon erg dankbaar dat je hier bent. Het is echt een wonder.” Ze flitsen om herenigd te worden in Monte Carlo. Het is een herinnering die Steffy de rest van hun leven zal vasthouden. Ze kussen diep.

Meer: Scott Clifton imponeert co-sterren met sociale post

In het kantoor van Taylor vertelt ze Brooke dat ze haar net een heel goede therapiesessie heeft gegeven. Ze twijfelt aan haar rol als dokter… en eigenlijk aan alles. Ze heeft met een therapeut gepraat, maar ze kan haar niet alles vertellen. Brooke zegt dat ze daarom daar is. “Je hebt een vriend nodig om mee te praten … ik ben je vriend.” Ze herhaalt dat ze er voor haar is, wat er ook gebeurt en dat ze hier doorheen komen. Ze weet het omdat “ik jou heb overleefd en jij mij hebt overleefd.” Ze lachen. Brooke mijmert dat het zo bizar is wat er met Bill gebeurt, maar toch kent ze hem en weet ze zeker dat er geen kwaad zal gebeuren voor Taylor of haar familie. Ze vinden het heerlijk om vrienden te zijn, elkaar te omhelzen, elkaars hand vast te houden en naar elkaar te glimlachen.

Meer: [Spoiler] heeft het vuil dat Steffy nodig heeft om Bill neer te halen

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon dekt zijn emoties wanneer Sheila Il Giardino bezoekt, en afzonderlijk beloven Brooke en Steffy om Taylor koste wat het kost te beschermen.

ICYMI: Bekijk hieronder onze bijgewerkte galerij van Bold & Beautiful-sterren en hun echte partners.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.