Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy duwt Ridge om Taylor boven Brooke te kiezen


Bij het klifhuis bewondert Steffy een natte Fin als hij binnenkomt van het surfen. Hij plaagt als hij had geweten dat ze toekeek, dan zou hij een beetje opscheppen. Ze beginnen te zoenen en Taylor komt binnen, kreunend dat ze hem weer onderbreken. Finn gaat naar de slaapkamer en Taylor vertelt haar dochter dat ze het heerlijk vindt om ze zo gelukkig te zien. Steffy verzekert haar moeder dat het ook voor haar zal gebeuren. Ze smeekt haar om haar toekomst met Ridge niet op te geven.
Steffy Finn plaagt B&B

Meer: Chesapeake Shores-preview!

Bij Forrester Creations toont Zende zijn jurkontwerp aan Ridge en Thomas en legt uit dat Paris invalt voor het fitte model omdat hij dacht dat Ridge vanmorgen geen tijd zou hebben. Ridge vraagt ​​naar de aanpassingen aan de halslijn en Zende verzekert dat hij ze heeft gedaan zoals hij had voorgesteld. Thomas vraagt ​​of zijn vader in orde is – hij lijkt afgeleid. “Wat gebeurd er? Of mag ik het raden?” Hij weet dat Brooke het niet leuk vindt dat Douglas met hem bij Eric is. Het kan Ridge niet echt schelen of ze het leuk vindt of niet en bedankt Zende en Paris, die zich melden. Thomas zegt tegen zijn vader dat hij terug moet komen naar het huis van Eric en een tijdje moet blijven.
Zende Parijs Thomas Ridge B&B

Ridge vindt het idee om met Douglas in hetzelfde huis wakker te worden om ontbijtgranen te eten en tekenfilms te kijken geweldig klinkt. Hij komt in het weekend en op feestdagen, maar hij is getrouwd met Brooke en zou bij zijn vrouw moeten wonen. Thomas herinnert hem eraan dat hij daar woonde voordat Brooke haar enkel brak en hij weer terug kon komen. Hij wil dat zijn vader deel uitmaakt van de herinneringen die ze maken. Ridge stelt dat het niet praktisch is. Thomas zegt dat veel dingen niet praktisch zijn, zoals spelen met verf in Erics woonkamer, maar vier generaties Forrester-mannen in hetzelfde huishouden is een unieke kans.

Meer: Fans komen in opstand tegen het opnieuw bezoeken van Thomas’ obsessie

Bij Brooke klaagt ze bij Hope dat Douglas nog niet thuis is. Hope vindt het goed dat de jongen tijd doorbrengt met Thomas. Brooke vraagt ​​zich af of ze een confrontatie probeert te vermijden. Hope wil geen voogdijstrijd, wat voor niemand goed zou zijn. Brooke realiseert zich dat ze zich misschien zorgen maakt over haar en Ridge en zegt haar dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over de gevolgen hiervan voor haar huwelijk. Hope herhaalt dat de situatie veel conflicten kan veroorzaken en dat wil ze niet. Er is al genoeg spanning en ze wil het niet erger maken. “Vooral weten hoe Taylor over Ridge denkt.”
Brooke Hope talk B&B

Brooke geeft toe dat ze op haar hoede moet zijn, en Hope ook – Taylor heeft een agenda. Ze vertelt waarom ze niet boos is over de kus in Monaco voordat ze mijmert dat Taylor elke kans met Ridge zal benutten. “Taylor is nog steeds erg verliefd op mijn man.”

Meer: Horloge! Heeft Brooke net Ridge aan Taylor gegeven?

Bij het klifhuis verschijnt Finn weer te midden van Steffy’s peptalk met Taylor. Hij grapt dat zijn schoonmoeder naar zijn vrouw moet luisteren en vertrekt naar haar werk. Taylor en Steffy bespreken de reden voor de kus in Monaco. Steffy voelt dat het meer dan een moment was. Taylor geeft toe dat het anders sloeg. Het was alsof de oude verbinding terugkwam. Steffy herhaalt dat zij en Ridge van elkaar houden en dat daar niets aan zal veranderen – zelfs Brooke niet! Taylor bevestigt dat ze van hem houdt en hij van haar, maar een relatie hebben is iets heel anders. Ze gutst dat ze graag zou willen dat het gebeurt – hij maakt haar zo blij. Niemand brengt haar meer vreugde en gelach dan hij. Steffy belooft dat ze het zullen waarmaken en loopt de deur uit.

Meer: Krista Allen legt het ondeugende briefje van Taylor uit

Bij Forrester wil Thomas dat Ridge in het landhuis is om Douglas verhalen uit zijn jeugd daar te vertellen. Ridge denkt niet dat Brooke ermee aan boord zou zijn. Thomas denkt aan zijn zoon. Hij herinnert zijn vader eraan hoe het was toen hij bij Steffy verbleef. Het was een huis waar hij het verdiende om in te zijn – zijn moeder brengt deze vreugde uit hem. Het is wie ze is. “Ik wil dat je daar over nadenkt.” Als hij vertrekt, gaat hij dan naar een plaats vol vreugde en plezier of naar een plaats van angst en drama?
Thomas Ridge bureau B&B

Bij Brooke’s huis verontschuldigt Hope zich voor het opvoeden van Taylor. Brooke kan het niet aan haar laten komen en verzekert dat zij en Ridge alles aankunnen. Hope vindt dat ze gelijk heeft om voorzichtig te zijn – Taylor houdt van Ridge en ze probeert hem partij te laten kiezen. Zij en Steffy proberen het altijd te maken over Logans vs Forresters, maar eigenlijk willen ze Ridge pakken.

Meer: B&B’s aankomende locatieshoot!

Bij het klifhuis pauzeert Taylor om naar een foto van Ridge te kijken en hoort Steffy’s stem in haar hoofd haar vertellen dat het leven dat ze wil nog steeds mogelijk is. Ze flitst naar het kussen van Ridge in Monte Carlo en zucht diep.

Meer: Kanan previews Deacon/Nikki meeting

Alleen op Forrester stopt Ridge met schetsen om romantische tijden met Brooke te herinneren. Hij zet potlood op papier, maar stopt, dit keer om na te denken over goede tijden met Taylor sinds ze terug is. Steffy verschijnt en vertelt hem dat het haar heel blij zou maken als haar vader wakker zou worden en zich realiseerde dat zijn ware liefde haar moeder is. Ridge denkt dat ze met haar broer heeft gepraat. Steffy wil niet dat Ridge deze kans mist; hun familie komt samen en Brooke staat in de weg. Ridge antwoordt: “Brooke is mijn vrouw.” Steffy vertelt hoe ze hem in de steek heeft gelaten en is onvoorzichtig met zijn hart. Ridge vraagt ​​haar om niet achter de vrouw aan te gaan van wie ze houdt; hij hoort het niet graag. Steffy zegt prima, maar wijst erop dat hij van haar moeder houdt en zij van hem. Hij verloor haar een keer, net zoals ze dacht dat ze Finn kwijt was. Brooke trok in toen hij kwetsbaar was. Steffy weet nu dat het leven kort en zo kostbaar is. Echt, het enige dat telt is liefde. Ze wil dat haar vader het grijpt en bij iemand is die integer en onvoorwaardelijk van hem houdt – dat is niet Brooke, maar Taylor.

Meer: Tanner Novlan en Kayla Ewell’s trouwdag foto’s

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy spoort Ridge aan om zijn gevoelens met Taylor te delenen Hope probeert Liams zorgen over Thomas te verwerken.

Terugkijken op De geschiedenis van Brooke en Taylor in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.