Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Thomas vertellen Taylor Brooke bedroog Ridge met Deacon


Bij het klifhuis vraagt ​​Thomas zich af of Charlie dit kan: een beveiligingssysteem hacken. Charlie is een geautoriseerde gebruiker, dus hij denkt niet dat het hacken is. Nadat Charlie zich heeft aangemeld, met het wachtwoord: citroenrepen, heeft hij toegang tot de beelden bij Brooke’s op oudejaarsavond. Charlie wijst op iemand die bij Brooke’s deur aankomt, maar Steffy zegt dat het een bezorger lijkt te zijn. Charlie staat op en zoekt naar een pen om alles op te schrijven waarnaar hij moet zoeken, maar prikt zichzelf uiteindelijk in een cactus. Thomas en Steffy brengen hem terug naar de laptop – en naar de taak die voor hem ligt – en uiteindelijk vindt Charlie het bewijs dat Deacon die nacht naar het landhuis is teruggekeerd. “Gotcha Brooke”, zegt Steffy. Dan zien ze Douglas naar buiten komen, waarvan Steffy denkt dat dat moet zijn toen Brooke en Deacon aan het zoenen waren. Charlie heeft geen beelden van die hoek in huis, maar ze zien niet dat Deacon die nacht is vertrokken. De volgende dag laten de beelden echter zien dat Deacon het landhuis verlaat. Steffy is verbijsterd dat Deacon de nacht met Brooke heeft doorgebracht!

diaken beelden brooke mansion bb

Meer: De hel breekt los op B&B

In het landhuis verzekert Hope Brooke dat haar geheim veilig is. Brooke kan niet riskeren dat iemand anders erachter komt, vooral Ridge niet. Ze denkt aan de terugkeer van Taylor en hoe Steffy en Thomas het niets zouden kunnen schelen als haar huwelijk stuk zou lopen. Brooke raakt in paniek en Hope probeert haar te kalmeren.

hoop kalmeert Brooke bb

Meer: Acteur vindt nieuw perspectief op een onwaarschijnlijke plek

In haar kantoor probeert Taylor Ridge ertoe te bewegen zich open te stellen, maar trekt zich terug nadat hij haar eraan heeft herinnerd dat hij daar is als een vriend, niet als een patiënt. Tijdens het praten over haar terugkeer laat Ridge haar de laatste foto’s van hun kleinkindjes zien en lijkt dan afgeleid. Taylor is niet verrast, gezien zijn preoccupatie met Brooke. Weer kijken ze naar foto’s van de kinderen en Ridge bedankt haar voor het gemakkelijk maken. “Het is altijd makkelijk met ons,” antwoordt ze en brengt de moeilijke tijd die hij doormaakt naar voren. Waar Brooke ook mee te maken heeft, zegt Taylor, ze heeft geluk dat ze hem heeft. Ridge is er altijd voor haar. Taylor hoopt gewoon dat Brooke hem verdient.

taylor talk ridge brooke bb

Ridge komt thuis, terwijl Brooke flashbacks heeft van de nacht met Deacon. Ridge mist het om het huis binnen te lopen om Brooke gelukkig te zien en vraagt ​​zich af of ze die nacht ooit zal halen. Terwijl de tranen over haar gezicht stromen, antwoordt Brooke: “Ik weet het niet.” Ridge zegt opnieuw dat het niet haar schuld was wat er die nacht gebeurde, maar Brooke is gewoon bang. “Er komt niets tussen ons”, belooft Ridge. “Dat moet je geloven.”

Meer: Zeepfavoriet introduceert nieuwe kleinkind

Terug bij het klifhuis kijkt Steffy naar de beelden op haar telefoon en zij en Thomas anticiperen op de komst van Taylor. Taylor verschijnt en vraagt ​​zich af wat er aan de hand is. Steffy brengt haar terugkeer naar LA ter sprake en ontdekt dan dat Ridge haar is komen opzoeken. Steffy weet dat Ridge nog steeds om haar geeft, maar Taylor herinnert de kinderen eraan dat ze allemaal verder zijn gegaan – Ridge is nu bij Brooke. Steffy vertelt dat ze erachter zijn gekomen wat iedereen de laatste tijd zo van streek heeft gemaakt. Ze hebben Brooke het voordeel van de twijfel gegeven, maar… ‘Vertel me wat er aan de hand is,’ eist Taylor. “Ze heeft hem bedrogen!” Steffy flapt eruit, “met Deacon.”

steffy plots bloot Brooke bb

Bij Forrester zegt Zende tegen Grace dat hij het oké vindt om een ​​beetje afstand te nemen als het om Paris gaat, maar ze klaagt dat het een slecht idee is. Een model komt binnen en ze maken plannen om elkaar later te ontmoeten. Nadat ze weg is, begint Grace opnieuw, maar Zende herinnert haar eraan: “Ik ben degene die andere mensen ziet, niet Paris.”

Meer: Y&R dierenarts scoort hoog bij verkoop herenhuis

Op zijn hok denkt Carter terug aan Grace’s dreigement om naar Ridge te gaan als hij er geen einde aan maakt met Paris. Ze onderbreekt zijn gedachten en vraagt ​​waarom hij zo mysterieus doet. Hij geeft commentaar op wat er tussen hen gebeurt, maar zegt: “Het is tijd dat daar verandering in komt.” Paris vraagt ​​zich af of hij mensen over hen wil vertellen. Carter denkt terug aan het rondsluipen met Quinn en wil dat niet nog een keer doen. Paris denkt dat Zende het zal begrijpen, maar Carter verduidelijkt dat Zende het nooit zal weten – niemand zal het weten. Ze moeten vanavond een einde maken aan de dingen. Ze is geschokt als Carter uitlegt dat de Forresters hem zullen zien als de man die achter Zende’s vriendin aan gaat. Maar Paris zegt: “Niemand bedriegt hier.” Carter weet dat het ingewikkeld is, maar Paris weigert hem te laten gaan – ze zijn het aan zichzelf verplicht om erachter te komen wat ze hebben. “Ik wil je niet laten gaan.” Carter zegt opnieuw dat het zo moet.

cater parijs praten relatie bb

Meer: B&B Opinie: Grace overschreed en grote problemen voor Brooke

Volgende The Bold and the Beautiful, iemand anders leert over Brooke’s nacht met Deacon.

Nu Black History Month van start gaat, sluit je bij ons aan terwijl we salueren enkele van de belangrijkste Afro-Amerikaanse karakters overdag in onze fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.