Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Thomas vragen Ridge over Brooke en zijn huwelijk


In het Forrester herenhuis vertelt Deacon Brooke dat hij van haar houdt. Ze reageert door te eisen dat hij vertrekt en herinnert hem eraan dat ze hem niet in de buurt wil hebben. Hij denkt dat ze zichzelf voor de gek houdt en voelt dat ze bang is voor wat er zal gebeuren als hij blijft. Hij voelt dat een kracht hen samendrukt, iets dat geen van beiden kan beheersen. Ze denkt dat het geweld de drank was, maar Deacon begint door te praten over hun connectie, en dat er misschien een grotere reden was voor de kus. Hij denkt dat het geweldig zou zijn voor Hope als ze samen zouden zijn. Brooke schreeuwt tegen hem dat hij moet stoppen. Ze houdt vol dat ze van Ridge houdt en weet dat hij haar zou verlaten als hij erachter zou komen wat er is gebeurd. Brooke maakt duidelijk dat ze dat niet laat gebeuren.

Meer: Chicago PD’s nagelbitter van een twist

Bij Forrester Creations vertellen Thomas en Steffy hun vader dat ze zien dat er iets gaande is tussen hem en Brooke en dat baart hen zorgen. Ridge verzekert hen dat het goed met ze gaat, en hij wil niet dat ze zich zorgen maken over zijn huwelijk.

Ridge probeert te redeneren met kinderen BB

Steffy vraagt ​​waarom Hope zo territoriaal en defensief is als het om haar moeder gaat. Thomas en Steffy vermoeden dat er iets is dat ze niet weten. Ridge verzekert hen dat er niets is dat hij en Brooke niet aankunnen, en dat alles in orde is. Hij heeft respect voor Brooke, haar kracht en haar eerlijkheid. Ridge vertelt zijn kinderen dat hij, nu alles onder controle is op kantoor, naar huis gaat en bij Brooke gaat kijken.

Lees ook:  Wat is er met Quinn gebeurd? Bold & Beautiful? Rena Sofer krijgt nieuw kapsel

Terug in het landhuis krijgt Brooke een sms dat Ridge op weg naar huis is. Ze beveelt Deacon om te gaan. Hij gaat akkoord, maar zegt dat hij zijn gevoelens niet langer zal ontkennen. Hij houdt van haar en daar verandert niets aan. Deacon kust Brooke snel voordat hij vertrekt. Brooke kijkt naar de foto’s van haar en Ridge op de schoorsteenmantel en denkt erover om de fles wodka in de plant te schenken.

Meer: Brooke spreekt haar grootste angst uit aan Deacon

Ridge komt thuis en hij ziet dat Brooke van streek is. Hij omhelst haar en herinnert haar eraan dat ze met hem over alles kan praten, en het zal niet veranderen hoeveel hij van haar houdt. Brooke merkt op dat mensen bij Forrester zich moeten afvragen waar ze is geweest. Hij vertelt haar dat ze aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar hij ziet dat ze nog steeds op oudejaarsavond nadenkt. Brooke zegt dat ze zich op hem wil concentreren en hem nooit meer in de steek wil laten. Hij trekt haar weer in een omhelzing terwijl Brooke denkt aan het kussen van Deacon en de schoten die ze hebben gemaakt.

Meer: Castmate herinnert zich wijlen Darlene Conley

In de cabine werken Liam en Hope op hun laptops en Hope overtuigt Liam om haar een voetmassage te geven. Hij gehoorzaamt en vraagt ​​zich af wat er aan de hand is met Deacon die sinds nieuwjaar MIA is. Hij is bang dat het gebrek aan contact met Deacon zou kunnen betekenen dat hij zijn oude gewoontes weer oppakt. Hope geeft toe dat het voor een deel kan zijn dat haar moeder hem niet meer in huis wil. Liam vraagt ​​zich af wat die ommekeer teweeg heeft gebracht. Hope merkt op dat ze er op een gegeven moment achter zullen komen, en voor nu probeert ze haar moeder en haar nuchterheid te steunen. Liam vraagt ​​of Deacon op de hoogte is van de terugval. Hope gelooft van niet, en ze wil ook niet dat Taylor of Steffy erachter komen.

Lees ook:  Wie was Lance Day op Bold & Beautiful? Sheila's moordslachtoffer spreekt

Hope arriveert bij Forrester Creations om wat werk af te leveren. Ze komt Steffy tegen, die zich afvraagt ​​of ze er is om haar weer op de hoogte te stellen. Hope wil alleen dat ze het huwelijk van Brooke en Ridge respecteren. Steffy voelt dat Hope Brooke beschermt. Hope verzekert Steffy dat het goed met haar moeder gaat. Steffy waarschuwt haar dat mensen praten over de reden waarom Brooke niet op het werk is verschenen, en waar Brooke ook mee te maken heeft, ze hoopt dat het haar leven en huwelijk niet meer verteert dan het al heeft gedaan.

Deacon arriveert bij Il Giardino en denkt aan zijn verleden met Brooke en de liefde met haar. Hij herinnert zich ook dat hij op nieuwjaarsdag met Brooke in bed wakker werd.

De show eindigt met een afbeelding van Betty White en de boodschap ‘In liefdevolle herinnering’.

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor brengt een bezoek aan Brooke.

Voordat je gaat, moet je zeker kijken naar de geschiedenis van de familie Logan in ons fotoalbum hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.