Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy herinnert zich Finn en Sheila in het steegje buiten Il Giardino


Bij het klifhuis beveelt Steffy Sheila om te blijven zitten: “Als je denkt dat je hier wegloopt, denk dan nog eens goed na.” Sheila weet dat ze een fout heeft gemaakt door onuitgenodigd op te komen dagen, maar vraagt ​​zich af waarom ze zegt dat ze niet mag gaan. Steffy weigert haar te laten denken dat ze kan komen opdagen wanneer ze maar wil, ze heeft het niet! Sheila begrijpt het, maar ze mist Finn en wil gewoon haar kleinzoon vasthouden. Of Steffy het nu leuk vindt of niet, ze zullen altijd verbonden zijn. ‘Je kunt gaan,’ beveelt Steffy. Sheila verontschuldigt zich en antwoordt dan: “Denk niet eens aan mij, Steffy, denk alsjeblieft helemaal niet aan mij.”

sheila st steffy's huis bb

Nadat Sheila is vertrokken, verontschuldigt Taylor zich – ze wist niet dat Sheila zou komen opdagen. Steffy lijkt verontrust. Ridge komt terug van het pension, hoort dat Sheila daar was en vraagt: “Wat wilde ze?” Ze verzekeren hem dat Sheila nu weet dat ze daar niet welkom is. Terwijl Ridge tegen Taylor tekeer gaat over Sheila, merken ze plotseling dat Steffy in beslag wordt genomen. Steffy begint geheugenflitsen te krijgen en zegt: “Er is iets heel erg mis.” Ze legt haar angstgevoelens uit en hoe ze zichzelf kan zien in het steegje van Il Giardino – en ze kan Finn zien!

steffy praat thuis met kleermaker bb

Ridge en Taylor sporen Steffy aan om te ademen. Ze kan zich het steegje voorstellen, een afvalcontainer… ‘Ik kan Finn zien,’ zucht Steffy. Ze ziet een achterdeur en dan komt Finn op haar af. Ze kwamen daar niet samen, zij ging er alleen heen. Steffy zegt dat ze daarheen ging om iemand te zien – om hen te confronteren. “Ik was boos… Iemand deed iets… daarom ging ik daarheen. Ik probeerde ze tegen te houden, ik volgde ze naar de steeg, ik greep ze.” Ze herinnert zich dat ze Sheila heeft verteld dat ze Finn en Hayes nooit meer zal zien. “Oh mijn God,” roept Steffy. “Weet je wie dit heeft gedaan, weet je wie jou en Finn dit heeft aangedaan?” vraagt ​​Ridge. Steffy hapt naar adem.

ridge en taylor praten thuis met steffy bb

Meer: Explosieve preview: Steffy zet een val voor Sheila

Sheila komt aan bij Il Giardino. Deacon gaat ervan uit dat ze net Steffy’s heeft verlaten en vraagt ​​hoe dat ging. Als Shelia opmerkt dat het riskant was om daarheen te gaan, vraagt ​​Deacon zich af wat ze bedoelt. Ze praat om de vraag heen en herinnert Deacon eraan dat hij zelf zei dat het een slecht idee voor haar was om daarheen te gaan. Sheila herinnert zich dat ze een moeder voor Finn wilde zijn, en hoe Steffy haar weigerde, en nu is hij weg. “Ik ga mijn zoon nooit meer zien”, zegt Sheila. “Dat is allemaal de schuld van Steffy.” Deacon herinnert Sheila Steffy eraan dat ze ook een slachtoffer is, dit is allemaal niet haar schuld. Denkt ze dat Steffy Finn had kunnen redden? Sheila zegt dat hij haar moet negeren en zegt dat ze niet meer in LA kan zijn. Ze kwam vanwege Finn en nu is hij weg. Steffy laat haar niets met Hayes te maken hebben, dus daar is niets meer voor haar over. “Ik moet gaan.”

Sheila grijnst Deacon B&B

Meer: Daytime Emmy-genomineerden — volledige lijst voor 2022

In het ontwerpbureau van Forrester is Zende stomverbaasd dat Paris meent: “Heb je gevoelens voor Carter?” Paris verwachtte niet voor Carter te vallen – Zende is een geweldige kerel … “Heb je Carter de hele tijd gezien?” hij kookt. Het is allemaal zo raar voor hem, waarom heeft ze dit voor hem verborgen? Paris verduidelijkt dat hoewel zij en Carter nog niet uit zijn geweest, ze dat graag zou willen. “Dus dat zou je moeten doen”, antwoordt Zende. Hij wil gewoon dat ze gelukkig is, ook al is het niet met hem, en spoort Paris aan om haar hart te volgen – naar Carter.

Meer: Actrice keert terug voor langverwachte CBS-zeepbruiloft

Op het hoofdkantoor praat Carter over het feit dat hij Parijs moet wegsturen. Quinn kan begrijpen hoe moeilijk het voor Paris moet zijn om over hem heen te komen, maar zegt: “Ik ben gewoon blij dat het gevoel niet wederzijds is.” Ze denkt dat er een veel betere match voor hem is, “veel beter dan Parijs.” Carter zegt tegen Quinn dat hij zich moet terugtrekken… hij kan niet beschrijven hoe het gebeurde, maar het voelde goed om weer een vrouw zo naar hem te zien kijken – maar het is voorbij. “Verstandige keuze”, beaamt Quinn. “Maak je geen zorgen, je zult degene vinden.” Ze stelt voor dat hij zijn datingpool uitbreidt buiten Forrester Creations. Carter lacht, hij is verslaafd geraakt aan romantiek op kantoor. Paris verschijnt en vraagt: “Onderbreek ik?” Carter legt uit dat ze gewoon een broodnodige lach deelden, toen Quinn, die “een reputatie hoog te houden heeft”, vertrekt.

parijs ziet quinn met carter bb

Meer: Waarom Bold werd afgewezen in één grote Emmy-categorie

Paris informeert Carter dat ze Zende over hen heeft verteld. Carter vraagt ​​zich af wat ze dacht. Ze voelde zich schuldig en kon het niet meer aan, maar gooide Carter niet onder de bus. Hij herinnert haar eraan dat ze vrienden zijn, het zal niet voor hen gebeuren. Paris denkt dat hij nog steeds op Quinn hangt.

parijs praat met Carter op kantoor bij forrester bb

Volgende The Bold and the Beautiful, Steffy is geschokt wanneer haar geheugen terugkomt.

Voordat je gaat, mag je onze galerij hieronder vol met 35 van de beste Vet en mooi koppels van alle tijden.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.