Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy nodigt Ridge uit terwijl Brooke romantiek plant


Bij het klifhuis zijn Steffy en Finn enthousiast over het spelen van hooky van het werk en tijd doorbrengen op het strand met de kinderen. Ze kussen en verwonderen zich over de kinderen die bijna smeken om een ​​dutje. Steffy houdt van herinneringen maken… en ze vindt het ook heerlijk als ze een mooi idee heeft, en haar man gaat daarin mee. Ze wil hun ongelooflijke familiedag uitbreiden naar haar vader en moeder. “Ik denk dat het leuk zou zijn.” Taylor komt binnen in het gesprek en berispt Steffy omdat hij Finn probeert te rekruteren voor haar campagne om haar en Ridge te herenigen.

Meer: Het nieuwe Sheila-probleem van Deacon

Bij Forrester Creations werkt Ridge samen met Paris en Zende terwijl ze in een ontwerp passen. Ridge geeft toe dat hij moeite heeft zich te concentreren en Thomas grapt: “Daar is een gemakkelijke oplossing voor, pap.” Hij legt uit dat zijn vader Brooke moet verlaten en zich met zijn moeder moet herenigen. Ridge vraagt ​​of ze hiermee kunnen stoppen. Zende en Paris gaan uit elkaar en Thomas vraagt ​​zijn vader om hem te horen waarom hij bij Taylor zou moeten zijn.
Ridge B&B

Bij Brooke komt Hope binnen terwijl ze de verbinding met een gesprek verbreekt. Brooke legt uit dat ze iets van plan is – vanavond wil ze haar man eraan herinneren wat hen zo goed samen maakt, nu en altijd. Hope is het ermee eens dat ze na al die jaren behoorlijk ongelooflijk zijn. Brooke merkt op dat ze veel uitdagingen hebben overwonnen, en hier staan ​​ze voor een andere. Ze is vastbesloten om vanavond over hen tweeën te praten. Hope vindt het een goed idee gezien alle druk die Thomas en Steffy op Ridge leggen om zich met Taylor te herenigen.
Brooke Hope B&B

Bij Forrester vertelt Ridge aan Thomas dat hij Taylor respecteert en meer van haar houdt dan wie dan ook. Thomas stelt dat hij dat zegt, maar vanwege haar enkel ging hij bij Brooke wonen. Ze debatteren of hij bij Taylor in het klifhuis ‘woonde’. Ridge schreeuwt dat hij bij Brooke’s huis is omdat zij zijn vrouw is… zij is de vrouw van wie hij houdt. Thomas zegt dat hij niet op dezelfde manier van haar houdt als van zijn moeder. Ridge is geïrriteerd.
Ridge Thomas debat B&B

Bij Brooke is ze ontroerd om te horen dat Hope voor haar opkwam met Steffy en Thomas op kantoor. Hope weet dat ze veel druk op Ridge hebben uitgeoefend en hem hebben gewaarschuwd dat ze hem weer zal verraden. Hope vindt het respectloos en betreurt de heropflakkering van de Forrester vs Logan-vete. Ze voelt dat de broze vrede tussen de twee families zou kunnen eindigen… als dat nog niet het geval is.

Meer: Eerste blik: B&B/Y&R cross-over

Bij het klifhuis grapt Finn dat Steffy altijd overal gelijk in heeft. Taylor wil gewoon dat ze stopt met zeuren over haar en Ridge. Steffy papegaaien dat ze bij elkaar horen en voelt dat het vanavond zou kunnen gebeuren. Taylor realiseert zich dat ze iets van plan is en vraagt: “Wat is er?” Steffy floot haar af. Taylor gaat weg als Steffy haar telefoon pakt en Thomas belt. Ze vraagt ​​hem om hun vader mee te nemen en naar het klifhuis te komen.

Bij Forrester vertelt Thomas Ridge dat ze naar Steffy’s moeten gaan.

Bij het klifhuis amuseert Finn zich door Steffy’s complot.

Meer: Kijk wat Scott Clifton uitdeelt

Bij Brooke’s huis klagen zij en Hope dat Steffy en Thomas Ridge in het midden plaatsen. Brooke zou willen dat Taylor haar man met rust zou laten en een andere man zou gaan zoeken. Hope denkt voor Taylor, Ridge is het. Brooke onderbreekt hem dat hij haar man is en dat ze hem niet kan hebben – ze hebben samen een toekomst. Als ze aan het verleden denkt, denkt ze: “Ik hou van hem en hij hield meteen van mij … net zoals hij vanavond zal doen.”

Meer: Zullen Hope en Taylor een deal sluiten?

Bij het klifhuis drinkt Steffy champagne op ijs en vertelt Finn dat als de dingen gaan zoals ze hoopt, ze feest zullen vieren. Taylor dwaalt binnen en vraagt ​​zich af wat er aan de hand is. Thomas en Ridge komen binnen. Ridge vraagt ​​waarom ze daar zijn. Steffy wilde hun familiedag voortzetten. ‘Speciaal voor jou en mama. Ik hoop dat dat oke is. Charcuterie?” Ridge en Taylor wisselen een geërgerde blik uit.

Meer: Primetime Review: wat is hot dit najaar

Bij Brooke vindt Hope dat ze moet gaan zodat haar moeder zich kan voorbereiden op Ridge. Ze denkt dat zijn ontmoeting nu voorbij moet zijn en stelt voor om contact op te nemen. Brooke wacht tot hij contact met haar opneemt of neemt later contact met haar op als hij dat niet doet. Ze delen een knuffel.

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij het klifhuis maken Ridge, Taylor, Steffy en Finn een praatje en lachen ze terwijl ze over de kinderen praten. Ridge kan nog steeds niet geloven dat Finn hier is… en met een shirt! Ze knappen allemaal op. Ridge houdt een toespraak over Finn als Forrester. Ze verbinden en ondersteunen elkaar. Er volgt een toast op de Forresters. Steffy houdt een toespraak over het wonder van haar en Finn en haar nieuwe kijk op het leven. Elk moment is zo kostbaar. “Onze familie. Deze.” Ze wil eerlijk zijn over de energie tussen Taylor en Ridge. “Het is echt diepgaand.” Thomas gaat verder waar Steffy ophoudt als hij Taylor en Ridge vertelt dat ze ze samen nodig hebben om het gezin vooruit te helpen. Ze grijnzen allebei. Steffy spoort hen aan om het te zien en te voelen. ‘Je kunt het niet ontkennen. Die liefde is er, ik weet het. Stop met tijdverspillen. Begin vandaag nog met je leven, samen.” Het enige wat ze hoeven te doen is zeggen: “Ik hou van je en ik wil bij je zijn.” Ridge en Taylor glimlachen.

Meer: B&B-sterren rouwen om plotselinge dood

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon heeft een moeilijke dag met Sheila en Steffy remt Brooke’s romantische nacht met Ridge af.

Uitchecken Vet en mooie sterren toen en nu in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.