Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy stopt de bruiloft van Ridge en Taylor


In de woonkamer van Forrester bij het altaar vraagt ​​Ridge aan Taylor: “Alles oké?” Ze stamelt: “Wat?” Hij vertelt haar dat ze er zo mooi uitziet en haalt haar over: “Wat zeg je ervan, wil je dit doen?”

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij Brooke thuis wensen Stephen en Lucy dat hun bezoek onder betere omstandigheden was. Brooke geeft toe dat ze hoopte dat Ridge van gedachten zou veranderen, maar het is nu te laat – ze weet zeker dat de bruiloft al is begonnen. Donna biedt aan om naar het huis te gaan om erachter te komen wat er aan de hand is, maar Brooke doet liever alsof dit niet gebeurt. Het kan niet waar zijn dat Ridge met Taylor gaat trouwen!

Meer: Zal Sheila doden [Spoiler]?

In het Forrester-herenhuis babbelt Taylor bij het altaar. Ze overhandigt Steffy haar boeket en houdt een toespraak over te laat komen en zoveel aan haar hoofd hebben. Taylor ziet de manchetknopen van Ridge en vertelt hem dat dit overweldigend is… om zoveel redenen. Ze vat samen dat ze de hoop opgaf dat ze samen zouden kunnen zijn, maar hij kwam en vond haar en vertelde haar dat hij de rest van zijn leven met haar wilde doorbrengen en beloofde haar hart vanaf nu te beschermen. Taylor snakt naar adem: “Ridge, ik moet je iets vertellen.” Na een pauze gutst ze: “Ik ben er klaar voor!” Thomas lacht en Steffy is stomverbaasd. Carter begint de ceremonie en merkt op dat Ridge en Taylor vandaag hun grote geloof en vertrouwen in elkaar verkondigen.
Steffy Taylor Carter Ridge Thomas bruiloft B&B

Bij Brooke thuis neemt ze afscheid van Lucy, die zo’n spijt heeft van alles. Stephen ziet zijn partner bij de deur uit en zegt dat hij haar op het vliegveld zal ontmoeten. Hij voegt zich weer bij zijn dochters, die enthousiast zijn over hoe goed Lucy voor hem is. Donna wil eten bestellen, maar Brooke heeft geen honger. Ze kakelen allemaal dat ze voor zichzelf moet zorgen. Brooke wil niet eten, ze wil gewoon dat Ridge thuiskomt en haar vertelt dat hij een fout heeft gemaakt. Stephen wijst erop dat als hij dat niet doet, hij haar niet verdient. Hij klaagt dat de mannen in hun leven hen in de steek hebben gelaten, ook hij. Hij wil de pijn en teleurstelling wegnemen. Brooke huilt; ze voelt zich leeg en is nog steeds in shock. Stephen biedt aan om zijn vlucht te annuleren of de bruiloft te stoppen. Brooke betreurt dat Taylor zich door niemand laat tegenhouden om te zeggen: “Ik wel.” Stephen trekt Brooke in zijn armen. “Ik houd van je.”
Brooke Stephen knuffel B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy ziet de Hope-etalagepop op kantoor

In het Forrester-herenhuis zet Carter de ceremonie voort en praat over alle manieren waarop Taylor en Ridge van elkaar houden. Hij voegt eraan toe dat Ridge zo trots is op zijn zoon Thomas, die zo gegroeid is als ontwerper, vader en man. Douglas kijkt naar de vloer. Carter vraagt ​​of iemand er bezwaar tegen heeft dat Taylor en Ridge worden verenigd in het heilige huwelijk, om nu te spreken of voor altijd te zwijgen. Douglas kijkt verwachtingsvol naar zijn tante Steffy, die eruit flapt: “Ik wel.” Thomas dampt en Ridge kijkt verward terwijl ze eraan toevoegt: “Ik maak bezwaar.”
Steffy Taylor Carter Ridge bruiloft B&B

Bij Brooke thuis besefte Donna dat ze een sms van Eric had gemist. Ze leest het en geeft door dat de bruiloft is begonnen. ‘Het spijt me zo,’ zegt ze tegen Brooke. Haar zus wil het bezoek van hun vader hier niet helemaal over maken, maar Katie voelt dat ze recht heeft aangezien ze in de rouw is. Stephen voelt dat het niet zoals Brooke is om op te geven. Ze houdt vol dat ze dat niet heeft gedaan; al hun herinneringen zijn nog steeds in haar hart en zullen er altijd zijn, wat er ook gebeurt. “Ik zal altijd van Ridge houden, zelfs als hij vandaag met Taylor trouwt.” Stephen kust haar hand en klopt erop.
Stephen Brooke bed & breakfast

In het Forrester-landhuis gaapt Ridge naar Steffy die bezwaar maakt – ze heeft dit voor altijd gewild. Steffy maakt geen bezwaar tegen het huwelijk; het is gecompliceerd. Steffy vertelt haar vader dat hij moet weten wat er is gebeurd – hij moet weten wat er aan de hand is. Ze spoort Thomas aan om hun vader de waarheid te vertellen. Thomas rookt dat de waarheid is dat hun ouders van elkaar houden en dat ze gaan trouwen. Hij dringt er bij zijn zus op aan om te stoppen, maar Steffy schudt haar hoofd en informeert Ridge: “Pap, Brooke heeft niets voor je verborgen gehouden. Je verdient het om de waarheid te weten… de waarheid over de CPS-oproep.’
B&B Steffy Taylor Ridge

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor confronteert Sheila voor het neerschieten van Steffy

Bij Brooke thuis vindt Stephen dat ze woedend zou moeten zijn op Ridge – dat is hij ook. Ridge beëindigde haar huwelijk zonder haar een reden te geven. Haar met deze vragen achterlaten is gewoon wreed. Brooke zegt dat hij weet dat ze geen nietigverklaring wilde of dat hij met Taylor zou trouwen. Ze tekende de papieren omdat ze hem niet kon bereiken. Brooke zal altijd van hem houden en ondanks alles weet ze dat hij nog steeds van haar houdt. Stephen zucht, “Oh, lieverd”, en omhelst haar weer.

Meer: De opvoedingshack van de B&B-ster

Bij het Forrester-herenhuis stuurt Finn Li met Kelly de kamer uit. Ridge vraagt ​​zich af waarom ze het hebben over Brooke en het CPS-gesprek tijdens zijn bruiloft. Thomas vindt dat Douglas met Li en Kelly mee moet gaan. Steffy snauwt: “Stop met proberen het te verdoezelen, Thomas.” Ridge brult: “Kan iemand me alsjeblieft vertellen wat hier aan de hand is?” Steffy zegt dat het gaat om het telefoontje naar de kinderbescherming. “Je dacht dat het Brooke was, maar dat was het niet.” Ridge protesteert dat hij de opname heeft gehoord. Steffy zegt dat Thomas de opname heeft gemaakt. Ridge spot: “Dat slaat nergens op.” Op dat moment speelt Douglas de CPS-oproep af op zijn telefoon, eerst met de stem van Brooke en vervolgens met de stem van zijn vader wanneer Steffy hem daarom vraagt. Hij legt zijn verbijsterde grootvader uit dat het een app op zijn telefoon is: je neemt je stem op en kunt die laten klinken als die van iemand anders.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Dus Douglas (!) onthult Thomas Framed Brooke?

Meer: Horloge! Thomas is gepakt

Ridge draait zich om naar Thomas, “Heb je dit gedaan?!” Thomas herinnert zijn vader eraan dat hij zei dat hij met Taylor wilde trouwen en dat het telefoontje van de CPS er niets mee te maken had. Hij deed het omdat hij hem gelukkig wilde maken. Ridge roept: “Zie ik er gelukkig uit?!?” Hij realiseert zich dat Thomas Brooke erin heeft geluisd omdat hij precies wist wat hij zou doen als iemand zijn familie zou aanvallen. “Mijn zoon, die zijn leven veranderde!” Ridge brult: ‘Je hebt mijn huwelijk kapot gemaakt! Mijn zoon! Jij hebt dit gedaan!” Eric en Finn zweven boven Douglas terwijl Thomas en Ridge elkaar aanstaren.
Ridge Thomas bed & breakfast

Volgende The Bold and the Beautiful: Een daad van verraad veroorzaakt onherstelbare schade aan een eens zo hechte relatieen Sheila en Deacon maken ruzie over Taylor en Brooke.
Flits terug door De ups en downs van Ridge en Brooke in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.