Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy wil weten waarom Ridge met Taylor trouwt


In het Forrester-landhuis roept de familie van Ridge uit over zijn onthulling dat Brooke de CPS heeft gebeld. Taylor is nu volledig in shock. “Ze ging achter onze zoon aan en hij heeft zo’n goede invloed op Douglas.” Douglas blijft mama.

Bij Brooke thuis vertelt ze haar zussen dat ze het nog steeds niet kan geloven – ze heeft net de annuleringspapieren getekend en Ridge gaat al verder. Katie en Donna voelen dat dit niet echt is wat hij wil. Brooke verwondert zich: ‘Hij gaat ermee door. Hij gaat morgen met Taylor trouwen.’ Ze vertelt Donna dat ze had kunnen blijven voor het repetitiediner. Donna roept uit dat ze niet kon wachten om daar weg te gaan. Katie moppert dat ze een huwelijk vieren dat vanaf het begin gedoemd is te mislukken. Donna laat weten dat ze ook niet naar de bruiloft zal gaan. Het doet haar pijn om Ridge en Taylor samen te zien, wetende hoeveel pijn het Brooke doet. Ze kan niet begrijpen hoe Taylor dit niet als een grote rode vlag ziet. Wat Katie niet begrijpt, is de Thomas-connectie. Ze vat samen dat hij iets te maken had met het feit dat ze niet langer samen waren.
Brooke Katie B&B

In de woonkamer van Forrester kijkt Thomas naar Douglas terwijl Steffy aan Ridge vraagt: “Er was geen twijfel dat het Brooke was?” Douglas flitst om zijn vader te straffen voor wat hij heeft gedaan. Ridge vraagt ​​Thomas om hem te steunen. Thomas zegt: ‘Ik heb gehoord wat je hebt gedaan, pap. Het was absoluut de stem van Brooke.

Meer: Horloge! Jacqueline MacInnes Wood’s schattige video van Rise

Bij Brooke thuis, zou Katie willen dat ze haar zus konden helpen de puzzelstukjes in elkaar te passen. Donna voelt dat er meer aan het verhaal moet zijn. Katie klaagt dat Taylor en Ridge Thomas niet kunnen zien zoals hij werkelijk is. “Ik bedoel, kijk eens naar zijn obsessie met Hope.” Brooke zegt dat hij op dit moment een totale pro is – een totale oplichter die probeert haar huwelijk te ontrafelen zodat zijn familie wint.

Lees ook:  Tegenwoordig hebben Steffy en Liam bij B&B tegengestelde opvattingen over wat te doen met d ...

Meer: Brooke’s volgende man?

In het Forrester-herenhuis heeft Thomas tegen Douglas gezegd dat hij in zijn kamer moet rondhangen en voegt hij zich weer bij de anderen, die nog steeds aan het herhalen zijn dat Brooke de CPS belt. Taylor vraagt ​​zich af of ze het deed omdat ze niet wilde dat Thomas en Douglas samen waren. Ridge weet niet waarom ze het deed. Taylor roept hem uit. “Je wist dit voordat je naar Aspen kwam en je zei niets?”
Taylor verbaasde B&B

Steffy hoopt dat haar vader Brooke niet beschermde – ze had het op Thomas gemunt! Thomas laat de anderen weten dat hij en Ridge hebben afgesproken niets te zeggen. Steffy denkt dat ze geroepen moet worden en komt er niet zo gemakkelijk vanaf. Thomas stelt dat als hij het los kan laten, zij dat ook kan. Als ze haar confronteren, komt ze gewoon naar haar toe en smeekt en smeekt ze bij Ridge. Hij gaat trouwen met hun moeder, dus ze moeten Brooke achter zich laten.
Finn Steffy agast B&B

Bij Brooke zegt Donna dat ze Thomas niet vertrouwt en Katie klaagt dat hij Douglas gebruikt om Hope naar Eric te lokken. Brooke is het zat om over hem te praten en weet dat Ridge beschermend over hem is, net zoals ze is met haar kinderen. Ze bespreken hoe verkeerd het is dat Ridge op het punt staat geloften uit te wisselen met iemand anders. Brooke betreurt dat die familie het overal viert. Katie begrijpt niet hoe Ridge iets kan vieren, wetende dat Brooke daarginds diepbedroefd is.

Meer: Zal een gevallen Thomas een nieuwe bondgenoot vinden?

In het Forrester-herenhuis bespreken ze hoe Brooke in paniek raakte omdat Thomas de appel met een mes at. Taylor denkt dat ze een reden zocht om hem onstabiel te laten lijken en dat was het dan. Ridge legt uit hoe ze contact hebben opgenomen met Walter om naar de opname van het CPS-gesprek te luisteren. Ridge was nog nooit zo verblind geweest in zijn leven. Steffy voelt dat het gewoon bewijst dat Brooke hem niet waard is. Eric kan het nog steeds moeilijk geloven. Ridge roept dat ze het gehoord hebben! Eric vraagt ​​aan Ridge of hij Brooke ermee heeft geconfronteerd. Ridge zegt dat hij haar over het telefoontje vertelde en het enige wat ze zei was: “Oh mijn god, hoe kan iemand Thomas dat aandoen?” Hij rookt: “Ze loog tegen mijn gezicht!” Hij flitst naar haar komst naar Aspen en hij vraagt ​​​​haar om eerlijk te zijn. Het spijt Steffy en Finn kan zich niet voorstellen hoe moeilijk dat moet zijn geweest. Taylor wou dat ze het had geweten. Steffy zegt dat zolang ze eerlijk zijn, ze moet vragen… Ze wendt zich tot Ridge: “Is dit waarom je met mama trouwt?”
Ridge warme zetel B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy eist dat Sheila de connectie met Thomas uitlegt

Bij Brooke thuis vertelt ze haar zussen dat ze van Ridge houdt en weet dat hij ook van haar houdt. Donna weet zeker dat hij dag en nacht aan haar denkt. Katie voelt dat Ridge nooit van iemand zal houden zoals hij van haar houdt. Brooke mist hem zo erg en probeert in het reine te komen met het feit dat hij morgen met Taylor gaat trouwen. Donna suggereert dat er misschien nog hoop is. Brooke weet niet wat ze nog meer kan doen om tot hem door te dringen. Ze weet niet wat er is gebeurd, alleen dat hij nog steeds van haar houdt. Katie verklaart dat Ridge’s huwelijk met Taylor geen schijn van kans maakt. “Geef je toekomst met Ridge niet op.”

Meer: Boodschap van de B&B-ster aan ‘Tridge’-fans

In het Forrester-herenhuis wil Steffy haar vader niet voor de gek houden, maar zij en hun moeder verdienen het om het te weten. Ridge zegt dat het een terechte vraag is. Brooke heeft zijn vertrouwen op zoveel manieren geschonden, maar dat is niet waarom hij daar is. Hij pakt Taylors handen. ‘Ik ben hier omdat ik van je hou. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen.” Taylor houdt ook van hem. Hij heeft haar laten zien dat hij bij je wil zijn, dus ze zal hem blijven geloven, wat er ook gebeurt. Zij zoenen. Thomas zegt tegen zijn moeder: ‘Hij is niet bij je vanwege wat Brooke deed. Wat ze deed, was slechts een van de miljoen redenen waarom hij zich kon losmaken. Steffy wilde het gewoon zeker weten. Rik snapt het. Thomas vertelt zijn ouders dat ze een geweldig stel zijn; ze hebben een liefde die niet veel mensen hebben. Hij proost op het prachtige stel en de komende dagen. Taylor is zo opgewonden om weer de vrouw van Ridge te zijn en zegt tegen hem: ‘Ik ga dit zo goed voor je maken, echt waar. Ik zal je nooit teleurstellen en ik zal altijd eerlijk tegen je zijn, dat beloof ik je.” Ze kussen weer totdat Steffy Taylor wegtrekt en haar mee naar boven neemt. Ridge krijgt een verre blik terwijl de anderen grappen maken.
Ridge Taylor kus B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Bill haalt uit, Deacon verbergt de waarheid

Thuis staart Brooke naar een foto van haar en Ridge en huilt.

Meer: Onverwachte schok voor Ridge op zijn trouwdag?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: De trouwdag van Ridge en Taylor arriveert.

Flits terug door Het liefdesverhaal van Ridge en Taylor in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.