Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas pleit voor hoop


Bij het klifhuis vertelt Steffy aan Taylor dat haar vrijheid het enige is dat telt. Taylor houdt vol dat ze zichzelf moet aangeven voor het neerschieten van Bill. Er zou geen chantage meer zijn en Sheila zou achter de tralies zitten. Steffy vertelt haar moeder dat ze haar absoluut niet naar de gevangenis zal laten gaan. Taylor houdt vol dat bekennen de enige manier is om de veiligheid van haar dochter te garanderen. “Ik moet het de politie vertellen!”

Bij de hut vraagt ​​Brooke aan Katie om Taylors schuldgevoel niet zwaarder te maken. Katie begrijpt haar bescherming als moeder, maar dat ze op zo’n brutale manier snauwt… Haar gevoelens zijn veel meer in strijd met Taylor nu ze weet dat ze Bill heeft neergeschoten.

Bij Forrester kijkt Hope met ernstige bezorgdheid naar een schets. Thomas komt binnen en vraagt ​​haar de beveiliging niet te bellen. Hij is daar om haar te zien en om zijn diensten aan te bieden… opnieuw. Hope laat Thomas weten dat hij dit niet kan blijven doen. Hij weet heel goed dat hij daar niet welkom is, maar vindt dat iedereen een verschrikkelijke fout maakt. Thomas zegt dat Hope hem nodig heeft; de lijn heeft hem nodig. Hij maakt zich zorgen om haar.

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

Hope vertelt Thomas dat zijn nep-CPS-oproep veel mensen heeft geschaad. Thomas snapt het en hij weet zeker dat Douglas zich afvraagt ​​hoe zijn vader zoiets heeft kunnen doen. Hoop mijmert dat veel mensen zich afvragen. Ze wijst erop dat hij een keuze heeft gemaakt en daar nu de gevolgen van ondervindt. Thomas zegt dat ze ook de gevolgen ondervindt. Hij verwijst naar de recensies op haar lijn en zegt dat hij ontwerpen klaar heeft die meteen in productie kunnen gaan. Hoop gaat tekeer dat hij zijn potentieel verspilt omdat hij deze onvergeeflijke dingen blijft doen. Thomas heeft zo’n spijt. “Laat me alsjeblieft terugkomen en helpen, laat me dat voor je doen.” Hope zegt dat het niet haar beslissing is. Thomas denkt dat als ze zijn vader en zus onder druk zou zetten, ze hem terug zou kunnen halen om weer voor haar te ontwerpen.
Thomas Hoop B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 23 - 27 november 2020

Bij de hut zegt Katie dat als de kogel een millimeter naar rechts of links was geweest, zij en Will Bill zouden zijn kwijtgeraakt. “Taylor heeft geluk gehad.” Brooke mijmert dat haar vriendin niet met zichzelf zou kunnen leven. Katie voelt dat het moeilijk moet zijn om over jezelf te accepteren dat je een mensenleven kunt nemen – het was geen ongeluk. Brooke knijpt haar ogen tot spleetjes en zegt dat Taylor niet bij haar volle verstand was. Bill wilde niet eens dat ze naar de gevangenis ging. De enige reden waarom dit weer ter sprake kwam, was vanwege Sheila. Ze laat Taylor niet lijden voor Sheila Carter!

Meer: Opinie: De B&B rivaliteit die we nodig hebben

Bij het klifhuis blijven Taylor en Steffy kibbelen over haar plan om zichzelf aan te geven. Steffy herinnert haar eraan dat er geen garantie is dat Sheila naar de gevangenis zal gaan als ze het doet. Zij en de kinderen hebben haar nodig. “Beloof me dat je jezelf niet gaat aangeven!”
Steffy belooft B&B

Taylor vat samen dat ze die avond niet naar het huis van Bill ging om hem pijn te doen. “Ik snauwde! Ik heb iemand neergeschoten!” Steffy zegt dat het neerschieten van Bill haar medelevender heeft gemaakt. “Nu is het tijd om jezelf wat genade te tonen.” Taylor bedankt haar dochter voor haar vriendelijke woorden. Steffy smeekt haar zichzelf niet aan te geven. Taylor trekt een grimas. “Ik moet naar huis…” Steffy dringt er bij haar op aan om een ​​tijdje bij hen te blijven. Taylor vertelt haar dochter dat het de grootste vreugde van haar leven is geweest om haar te zien opgroeien tot de vrouw die ze is geworden. Steffy verzekert dat er nog meer komt en omhelst haar. Taylor vertrekt.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's Thomas Vinny blootstellen en zijn kans met hoop verpesten?

Bij Forrester bespreken Thomas en Hope zijn lot in de handen van zijn vader en zus. Hope waarschuwt dat ze behoorlijk boos op hem zijn. Thomas kijkt naar de schets die ze vasthield en maakt opmerkingen over de “voor de hand liggende” halslijn. Hij verklaart: “Kom op, Hope. Dit is geen hoop voor de toekomst.”

Meer: Wyatt kan een schok krijgen

Bij de hut begrijpt Brooke waarom Katie geschokt is door het nieuws dat Taylor Bill neerschoot. Ze hoopt alleen dat de gevoelens tijdelijk zijn en dat ze Taylor wat gratie kan tonen. Plots roept Steffy en komt door de deur op zoek naar Brooke. Katie vertrekt. Steffy vertelt Brooke dat ze zich echt zorgen maakt om haar moeder.

Bij het strandhuis loopt Taylor heen en weer en flitst naar de nacht dat Bill werd neergeschoten. Ze schudt haar hoofd, haalt een blocnote en papier tevoorschijn en gaat zitten. Ze knikt, zet zich schrap en begint te schrijven: “Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt…”

Meer: Don Diamont crasht op de meidenavond van zijn vrouw

Bij Forrester blijft Thomas kritiek leveren op het ontwerp in de schets. Het is geweldig en elegant… het is absoluut een Forrester, “Maar het is geen Thomas Forrester. Klinkt dat te arrogant?” Hope verwondert zich over zijn gal. Thomas biedt aan om buiten de campus te werken als ze hem gewoon terugbrengt naar het team. ‘Kom op, Hoop. Zeg gewoon ja.”
Thomas Hoop B&B

Bij de hut is Brooke geschokt om te horen dat Taylor het er nog steeds over heeft zichzelf aan te geven en zichzelf te vergelijken met Sheila. Steffy legt uit dat haar schuldgevoel aan haar knaagt en dat ze alleen in het strandhuis is. Ze trekt niet meer bij hen in omdat ze zich een last voelt. Brooke belooft er te zijn voor Steffy en Taylor. “Ik ben gewoon blij dat je naar me toe bent gekomen.” Steffy merkt op dat zij en haar moeder een fijne vriendschap hebben opgebouwd… hoewel ze er nog steeds aan moet wennen haar te delen. Brooke bevestigt dat Taylor een dierbare vriend voor haar is geworden. Het is gemakkelijk om in een depressie te vervallen, dus moeten ze ervoor zorgen dat Taylor niets doet waar ze spijt van heeft.
B&B Steffy Brooke

Lees ook:  Bold & BeautifulMatthew Atkinson onthult nieuwe look/kort haar: foto

Bij het strandhuis piekert Taylor over de schietpartij in haar hoofd en schrijft: ‘Sheila Carter is een vrije vrouw, maar ze is verre van onschuldig. Ze is echter niet de enige wiens misdaden voor de rechter moeten worden gebracht… Ik heb Bill Spencer neergeschoten…’

Meer: [Spoiler] heeft het vuil dat Steffy nodig heeft om Bill neer te halen

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy wendt zich tot Brooke voor hulp en Thomas is geschokt als hij hoort wat Hope’s ware gevoelens zijn.

Ontvang je gloeiend hete februari Sweeps-preview en voorspellingen in de fotogalerij hieronder!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.