Bold & Beautiful: Sheila dringt er bij Jack op aan te bekennen dat hij de biologische vader van Finn is


Bij Forrester Creations informeert Steffy Thomas dat hun zending eindelijk de haven binnenkomt. Thomas stelt voor, nu dat is geregeld, ze bij haar man gaat lunchen. Steffy gaat naar huis, naar de kinderen. Thomas vraagt ​​of er nog meer Sheila-waarnemingen zijn geweest. Steffy zegt van niet… en daar is ze haar erg dankbaar voor.
Thomas, Steffy kantoor irriteerde B&B

Meer: Matthew Atkinson klinkt af op zijn B&B-verhaallijn

Bij Il Giardino kijkt Jack toe terwijl Finn tegen Sheila zegt dat hij moet weten wie zijn biologische vader is. Sheila kan hem niet vertellen wie zijn vader is en beweert dat ze het niet weet. Finn vraagt ​​of ze het kan beperken. Sheila herinnert hem eraan dat hij Jack heeft, die van hem houdt, en zij van hem. Finn staat op en snauwt: “Ik moet gaan.” Sheila gebiedt hem nog wat langer te blijven, maar dat doet hij niet. Zodra Finn weg is, voegt Jack zich weer bij Sheila en wil hij elk woord weten dat is gezegd.
Sheila, Finse B&B

Brooke arriveert bij Eric’s huis, waar hij aan het schetsen is. Ze weet dat Quinn er niet is en confronteert hem met de vrouw die Donna verbannen heeft. Eric keurde het niet goed. Brooke wist dat het allemaal Quinn was. Ze klaagt dat haar zus een oneerlijke prijs betaalt voor wat geen geplande verleiding was. Brooke mijmert dat Eric een reactie op Donna had die hij niet met Quinn heeft… tenzij er iets veranderd is. Eric bevestigt dat het nog steeds dezelfde situatie is. Brooke voelt dat de realiteit moet beginnen te dagen dat het probleem niet bij hem ligt… maar bij Quinn. Ze herinnert hem aan zijn beste eigenschappen, maar denkt dat zijn loyaliteit een probleem is als het om zijn vrouw gaat. ‘Jij en Donna waren een geweldig stel.’ Eric herinnert zich; het waren enkele van de gelukkigste tijden van zijn leven. Brooke voelt dat hij van Donna houdt; zijn lichaam stuurde hem een ​​bericht. Hij had niet dezelfde reactie op Quinn omdat hij niet van zijn vrouw houdt. Ze denkt dat Donna de vrouw voor hem is; het is echt tijd voor hem om zijn geluk terug te nemen. ‘Wijs Quinn de deur. Voorgoed deze keer.”

Meer: B&B ster als Bridgerton herschikking?

In het ontwerpbureau ziet Carter Quinn ver weg kijken en zegt dat hij hoopt dat het goed gaat met haar en Eric. Quinn mist hoe gemakkelijk hun relatie was… en haat het dat ze zijn hart brak. Carter vat samen dat het voorbij is, daar moeten ze het bij laten. Hij vraagt ​​opnieuw naar Eric. Quinn vertrouwt toe dat ze er nog steeds niet uit zijn gekomen in de slaapkamer. Carter denkt dat dat moeilijk is gezien wat er met Donna is gebeurd. Quinn staarde hem aan toen hij het hoorde en vermoedde dat het van een van de Logan-vrouwen was. Ze bevestigt dat het veel pijn deed. Carter hoopte dat ze hun beste leven zouden leiden en synchroon zouden lopen. Quinn heeft het nog niet opgegeven, maar zou willen dat de Logan-zussen hen een pauze gunnen.
Quinn, Carter toelating B&B

Quinn onthult dat ze de laatste tijd wat soul-searching heeft gedaan over wie ze is en hoe ze door de wereld navigeert. Ze is tot de conclusie gekomen dat de problemen in haar huwelijk bij haar kunnen liggen. Quinn heeft een talent voor zelfsabotage. Ze trekt goede dingen aan en verpest ze dan. ‘Ik heb het over Eric, ik heb het over jou…’ Carter herinnert haar eraan dat Eric haar vergaf. Quinn dacht dat het ED-probleem van hem was, maar het was Donna die haar deed beseffen dat zij het probleem is. “Wie wil de liefde bedrijven met iemand die je niet vertrouwt?” Ze haat het om het ergens met Brooke eens te zijn, maar ze had gelijk toen ze zei dat ze roekeloos was met Erics liefde. “Dat vind ik zo jammer. Maar ik ga het goedmaken.”

Meer: Quinns ware bekentenis leidde tot een onheilige alliantie

Thuis vertelt Finn aan Steffy dat hij zijn eetlust verloor bij Il Giardino. “Er is iets dat je moet weten.” Hij wil geen geheimen tussen hen. Steffy zet zich schrap voor hem om haar iets slechts te vertellen. Finn geeft toe dat hij Sheila in het restaurant zag. Steffy is van streek en vraagt ​​zich af of ze hem nu stalkt. Finn vertelt dat ze zei dat het toeval was. Hij maakte duidelijk dat hij geen tijd met haar kan doorbrengen en respecteert Steffy’s mening daarover. Steffy vroeg of hij haar had afgewezen. Finn moest haar een vraag stellen die alleen zij zou weten. “Wie mijn biologische vader is.” Steffy ontdekt dat Sheila beweert dat ze het niet weet.
Finn, Steffy klif huis B&B

Meer: B&B preview: Jack bekent aan Finn

Bij Il Giardino stuurde Jack’s verbazing Finn Sheila niet weg. Ze houdt vol dat hij van haar houdt en deelt dat hij erg gepassioneerd was om te leren wie zijn biologische vader is. Jack gaapt. ‘Je hebt het hem toch niet verteld?’ Sheila staart. Jack spoort aan: ‘Verdomme, Sheila. Vertel het me.” Sheila vraagt ​​zich af wat hij zou doen als ze het hem zou vertellen. Jack mijmert: “Ik weet het niet, schadebeperking?” Sheila verzekert hem dat ze Finn niet de waarheid heeft verteld. Ze keek in zijn mooie ogen en loog tegen hem – ze zei dat ze niet wist wie zijn vader is. Jack pakt haar handen en bedankt haar voor het dekken.
Sheila, Jack B&B

Meer: B&B mening: November Sweeps is net interessant geworden!

Sheila verklaart dat ze niet zo slecht is als Steffy en de Forresters doen haar voorkomen. Ze herinnert zich de nacht dat Finn werd verwekt en geeft Jack en Li de eer voor hoe hij is geworden. Ze is blij dat hij bij zijn vader is. Jack antwoordt dat het opvoeden van Finn zijn eer en voorrecht was. Sheila respecteert zijn bescherming van zijn familie, maar Finn stelt vragen. “Hij wil weten wie zijn biologische vader is. Misschien wordt het tijd dat je Finn de waarheid vertelt.’ Ze vindt dat het tijd is dat Jack Finn vertelt dat hij zijn biologische vader is.

Meer: Staan Grey’s Meredith en Nick op het punt om seks te hebben?!

Volgende The Bold and the Beautiful: De relatie tussen Quinn en Eric verandert nadat ze een echte bekentenis heeft afgelegd.

Bold & Beautiful heeft zeker zijn aandeel gehad, maar wie zijn het meest karakters herschikken in soaps? Ontdek het in onze nieuwe fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.