Bold & Beautiful: Sheila’s Revenge on Brooke, Thomas’ Secret Exposed


B&B mashup sheila brooke thomas taylor steffy

Krediet: Howard Wise/JPI (4)

Het begon deze week spannend als Vet en mooi’s Sheila zwoer wraak op degenen waarvan ze zag dat ze haar onrecht hadden aangedaan. Maar toen de schurk eenmaal in handboeien was getrokken, ging het van opwindend naar irritant toen de show weer begon te draaien.

Sheila’s (laatste) laatste stand

Kunnen we het gewoon hebben over het feit dat het complot om Sheila te ontmaskeren nergens op sloeg? We zagen Taylor Sheila bellen en haar uitnodigen onmiddellijk nadat Steffy’s geheugen terugkwam. Wanneer hebben Steffy en haar ouders precies geregeld dat Baker en de anderen meeluisteren? Hoe wisten ze dat de politie alles zou kunnen regelen voordat Sheila arriveerde? Uiteraard werd dit allemaal gedaan zodat kijkers ‘verrast’ konden zijn toen de politie Sheila arresteerde, maar ik ben er vrij zeker van dat iedereen die toekeek precies wist wat er ging gebeuren.

Sheila arresteerde B&B

‘Ik zal jou halen, Steffy… en je kleine hond ook. Als je uiteindelijk een hond krijgt.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Dat gezegd hebbende, ik hield absoluut van de toespraak die Steffy hield toen Sheila werd weggehaald. ‘Hij zal de naam Sheila Carter niet eens kennen,’ zei Hayes’ moeder over haar zoon. ‘Hij zal niet eens weten dat je bestaat. Je wordt helemaal gewist. Omdat mensen je leuk vinden? Je bent niet geliefd. Je bent vergeten.”

Ga je gang en laat de microfoon vallen, Steffy. Je hebt het verdiend!

Wat heb je nog meer?

Helaas, toen Sheila eenmaal was weggesleept, brachten we de komende dagen door met draaien aan onze wielen terwijl iedereen over Brooke sprak. Zou Ridge Brooke vergeven? Zou Taylor Ridge aan Brooke verliezen? Zou Brooke eindelijk stoppen met vragen waarom ze die avond dronk? (Ironisch genoeg gingen we van “Waarom heb ik gedronken?” eindeloos herhaald tot mensen die zeiden: “Nu weten we waarom ze dronk.” Dit was niet echt een verbetering.)

In plaats van de opwinding van de kijker vast te leggen die werd gegenereerd door de grote Sheila / Steffy-confrontatie, omarmde de soap onmiddellijk al zijn slechtste neigingen. Zelfs toen we eindelijk naar Eric en Quinn gingen, was het zodat ze niet over hun huwelijk of zelfs zijn nieuwe obsessie met augurken konden praten, maar… Brooke en Ridge. Erger nog, Quinn kon niet eens snipen over haar oude rivaal.

TGIF

Vrijdag kregen we eindelijk een aantal goede plotontwikkelingen toen we eindelijk terugkwamen bij het feit dat Thomas al een tijdje wist van de “grap” die Sheila met Brooke had uitgehaald. Gooi dit laatste incident bovenop het nogal vlekkerige record van de jonge man, en je moet je afvragen of misschien, heel misschien, de man een beetje een sociopaat is.

Thomas en Emma maken ruzie over Bold and Beautiful

‘Emma, ​​hier is hoe het gaat. Het is mijn weg of dood-aan-de-kant-van-de-snelweg.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Laten we niet vergeten dat hij Douglas door de jaren heen achtervolgde om punten te scoren met Hope, Rick’s auto opblies (om nog maar te zwijgen van hem uit een raam duwen en zijn huis in brand steken), Emma liet sterven zonder zelfs maar de moeite te nemen om hulp in te roepen. Maar nadat ze hadden verklaard hoe overstuur ze waren terwijl ze alleen waren, bogen Ridge en Taylor zich achteruit om hun zoon te verzekeren dat niets wat er gebeurde zijn schuld was.

Vrijdag kwamen Brooke en Sheila ook oog in oog te staan, hoewel dat niet echt veel voorstelde. Het leek in ieder geval alsof Brooke helemaal niets leerde, terwijl ze met een scherpe, puntige stok de leeuwenkuil in marcheerde. Gezien hoe vaak Sheila is teruggekeerd, zou het niet slim zijn geweest om goed genoeg met rust te laten, voor het geval dat?

‘Dit is nog niet voorbij, Brooke. Jij, Ridge, Steffy, jullie hebben het laatste van mij niet gezien’, waarschuwde de legendarische psychopaat van Daytime. “Omdat ik terug zal komen!”

Ik hoop dat het Sheila lukt om van achter de tralies voor problemen te zorgen, want eerlijk? De show heeft haar nodig.

Zeg het nog eens, Ridge

Er waren deze week verschillende regels die me buitengewoon grappig leken… zelfs als ze niet per se bedoeld waren. Toen Sheila bijvoorbeeld Steffy de schuld probeerde te geven van wat er in het steegje gebeurde, schreeuwde Ridge plotseling: ‘Hou je mond! Ik kan niet meer naar die stem luisteren!” Niemand levert sarcasme-geregen lijnen zoals die zo goed als Thorsten Kaye. Ik wilde meteen dat iemand het moment in een gif zou veranderen… want hoeveel nut zouden we daar in ons dagelijks leven van hebben?

Vet mooie bergkam

“Druk op 1 als je wilt dat dit bericht in een eindeloze loop wordt afgespeeld. Druk op 2 als je wilt dat dit bericht stopt. Druk op 3 als je blij bent en je weet het… klap dan in je handen.”

Krediet: CBS-screenshot

Willekeurige gedachten

• Zet de Spencer-mannen in een scene en ik ben blij. Het was onbetaalbaar om te zien hoe Bill en Wyatt het huisje van Liam en Hope bespotten. Dat gezegd hebbende, ik wist niet zeker of de schrijvers om of met ons lachten toen, enkele ogenblikken nadat Bill had verklaard: “Er is niets grappigs aan dat ‘lot’-rommel, en het zal me doen kotsen,” de aflevering eindigde met de romantische muziek zwol aan toen Brooke verklaarde dat Ridge… nou ja, haar lot was.

Bill, Liam Noggin B&B

“Pap, ik ben er vrij zeker van dat dit niet is hoe klop-klopgrappen werken.”

Krediet: Howard Wise/JPI

• Bill zei dat ‘de naaister’ er niet was voor Brooke toen ze hem nodig had, klonk hol, aangezien hij dat ook niet was. In feite, een beetje tijd doorbrengen met de kracht van de natuur die Dollar Bill is, diende me er alleen maar aan om me eraan te herinneren hoeveel ik zijn aanwezigheid in de show mis. Hoe wordt een van de meest dynamische personages op het canvas gedegradeerd tot praatstatus?

• Waarom trekt Ridge bij zijn vader in? Die gast is rijk. Als Sheila – die geen waarneembare middelen van bestaan ​​had – in een hotel kan wonen, kan hij dat zeker ook.

Bekijk onze lijst met de 25 beste superkoppels aller tijden van Vet en mooi’s zus zeep, Jong & Rusteloos. Misschien kom je er wel een paar bekende gezichten tegen!