Bold & Beautiful Spoilers 31 januari – 4 februari 2022


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari, er kan van alles gebeuren wanneer Ridge in Deacon’s grill opstaat en waarschuwingen begint te verspreiden. Ondertussen krijgt Carter te maken met een onverwachte dreiging en doet Steffy wat speurwerk met de hulp van een onwaarschijnlijke handlanger. Ontdek waar ze aan begint en wie uit de hand begint te lopen in de onderstaande teasers.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 28 januari:

Waar een wil is, is een weg… en Sheila heeft die misschien gevonden toen ze van een afstand toekeek hoe Hope en Deacon zijn avond met Brooke bespreken. Zal het de gekke vrouw lukken dichtbij genoeg te komen om de details te horen? Brooke kan maar beter hopen van niet!

Deze jongen is op meer vernietigende informatie gestuit sinds hij vanuit New York naar Los Angeles is teruggekeerd dan de meesten van ons in hun leven. Nu worstelt de arme Douglas om Brooke’s geheim te bewaren, maar zal het hem lukken het laatste verraad van de blondine onder de duim te houden… of is het voorbestemd om naar buiten te komen?

Vet en mooi spoilers voor week van 31 januari:

Vet en mooi spoilers voor maandag 31 januari:

We weten niet zeker of het zo’n goed idee is voor Ridge om dit te porren bijzonder beer, aangezien er dingen zijn die hij niet weet en die hem pijn kunnen doen. Desalniettemin geeft de Forrester-topman Deacon een ernstige waarschuwing.

Het is een beetje een cirkelvormig moment wanneer Douglas het verhaal van Brooke en de kerstman vertelt aan een verbijsterde Thomas. Misschien is het eindelijk de beurt aan de ontwerper om een ​​oordeel te vellen over zijn stiefmoeder.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 1 februari:

Carter is overrompeld wanneer Grace hem confronteert met het kussen van Paris. Hoe zal hij omgaan met de kleverige situatie met de bemoeizuchtige moeder? Het kan toch niet erger zijn dan zijn affaire met Quinn met Eric te moeten bespreken?

Oh jee… Ridge beschimpt Deacon en eist antwoorden. We moeten ons afvragen of hij heel snel heel veel spijt zal hebben dat hij op de knoppen van de oplichter drukte en een aantal “antwoorden” kreeg die hij niet verwachtte!

Vet en mooi spoilers voor woensdag 2 februari

Carter raakt in conflict wanneer Grace dreigt met chantage. Zal de doorgaans minzame executive opkomen tegen de moeder en zijn gevoelens voor Parijs verdedigen, of zal hij buigen en terugdeinzen?

Waar een wil is is een weg! Steffy heeft de Logans al de oorlog verklaard en ziet een kans om haar ouders te herenigen in het verhaal van Douglas.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 3 februari

Iep, sluit de wodka op! We moeten ons afvragen of de kat – nou ja, de veelbesproken geheime kus – uit de spreekwoordelijke zak is wanneer Hope probeert te voorkomen dat Brooke uit de hand loopt. Hier hebben we eigenlijk iets dat zou kunnen helpen.

Ze zijn een onwaarschijnlijk team, maar wat werkt, veronderstellen we! Steffy gebruikt Charlie om Douglas’ verslag van oudejaarsavond te bevestigen.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 4 februari:

Carter en Paris hebben een hart tot hart over waar hun relatie naartoe gaat. Zullen de collega’s besluiten hun romance openbaar te maken ondanks de groeiende oppositie, of zullen ze ervoor kiezen om er mee op te houden en een situatie te creëren waarin ze in plaats daarvan stiekem naar elkaar smachten?

Zien we een vooruitblik op zijn toekomst wanneer Ridge troost zoekt in Taylors gezelschap, terwijl Steffy plannen maakt om Brooke ten val te brengen? We kunnen maar beter wat ruimte maken voor de volgende bruiloft in ons plakboek van Taylor’s leven en tijden (die je hieronder kunt omdraaien).

— Candace Young/Charlie Mason