Bold & Beautiful Spoilers: Li redt Finn en wordt Sheila gepakt?


Zelfs als hij dat in een lijkzak moet doen, komt hij uit die verdomde kamer!

De week van 25 juli belooft een do-or-die-on te worden The Bold and the Beautiful. Tot nu toe heeft Finn alles geprobeerd wat hij maar kan bedenken om aan zijn moeder te ontsnappen liefdevolle omhelzing klauwen – en dat allemaal tevergeefs. Hij is niet dichter bij de hereniging met Steffy en hun familie dan een week, twee weken, een maand geleden. Dus nu herhaalt hij zichzelf in de hoop Mommie Dearest te breken.

Een riskante tactiek

“Elke keer als hij haar uitroept, krijgt hij een enorme reactie van haar”, vertelt Tanner Novlan Soap Opera Digest. “Hoewel het soms eng is, weet hij dat hij op een bepaald niveau tot haar doordringt, dus hij blijft maar op haar knoppen drukken om te proberen haar te verslijten.”

Het kan ook echt werken. Zoals een kind keer op keer aan een ouder vraagt: “Zijn we er al?” het wordt “emotioneel uitputtend” voor Sheila, zegt de acteur, “omdat ze weet dat ze niet de middelen heeft om Finn in leven te houden…

‘Hoe meer hij haar beschiet,’ voegt hij eraan toe, ‘hoe moeilijker het voor haar wordt. Finn zou sterven terwijl hij probeerde te ontsnappen, omdat zijn familie alles voor hem betekent.”

Finn Holler B&B

“Laat … me … ooout!”

Krediet: CBS-screenshot

Wat gebeurt er nu

Als Sheila eindelijk toegeeft dat ze eigenlijk niet weet hoe ze voor haar zoon moet zorgen, zal ze waarschijnlijk niet zomaar de deur opengooien en zeggen: ‘Goh, sorry voor dit alles. Ik denk dat ik een beetje overboord ben gegaan.” Nee, als ze Finn vrijlaat, weet ze dat mama niet het woord zal zijn dat hij gebruikt bij de eerste kans die hij krijgt om met de autoriteiten te praten. Ze kan dus voor een beslissing komen te staan ​​die ze nooit had willen nemen: hem… of haar.

Meer: De prachtige familiefoto’s van Jennifer Gareis

Aangezien Sheila, naast zoveel andere dingen, een overlevende is, is het mogelijk dat ze zou kunnen besluiten om Finns leven te beëindigen om haar eigen leven te beschermen. Als hij niet van haar gaat houden zoals zij wil – en dat doet hij niet – wat voor nut heeft hij dan voor haar?

Sheila heeft slecht nieuws altijd goed opgevat. Duidelijk.

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Een onwaarschijnlijke Verlosser

Ons vermoeden is dat het tussen moeder en zoon zal komen. Sheila is tenslotte net zo vatbaar voor geweld als we zijn om een ​​fles wijn op te drinken terwijl we eigenlijk alleen maar een glas wilden drinken. En Finn, zelfs in zijn verzwakte toestand, zou fysiek voorbij de psychopaat kunnen komen als zijn laatste, beste, misschien enige optie.

Meer: Nieuw powerkoppel voor Bold & Beautiful?

Net wanneer het erop lijkt dat Sheila Finn zal doden, deze keer echt, komt er een terug-uit-de-dood Li om de drakendame te doden, haar zoon te redden en hem uiteindelijk terug te brengen naar waar hij thuishoort: in Steffy’s armen. Hoe denk je dat de climax van dit verhaal zal verlopen? Op weg naar de reacties…

Neem een ​​kijkje op leukere outtakes van sommige van jou Vet en mooi faves’ fotoshoots in de galerij hieronder.