Bold & Beautiful: Steffy barst in huilen uit nadat ze Finn’s Dead heeft vernomen


In de wachtruimte van het ziekenhuis klaagt Brooke tegen Liam dat Steffy steeds afhankelijker van hem wordt en Hope springt erbij om te zeggen dat ze niets weet over Finn en Hayes. Ze vindt dat Liam degene moet zijn die het haar zo gevoelig mogelijk moet vertellen. “Maar Steffy zou moeten weten dat je niet haar man bent.” Brooke weet dat het niet gemakkelijk zal zijn. Liam herinnert hen eraan wat Taylor zei dat ze tijd nodig had. Hope stelt dat het alleen het onvermijdelijke uitstelt. Ze denkt dat haar helpen om met de realiteit om te gaan, uiteindelijk het vriendelijkste is. Het kan haar ook helpen herinneren wie ze heeft neergeschoten.

Meer: B&B’s vervelende herhaling sloeg weer toe

In Steffy’s ziekenhuiskamer reikt Sheila tijdens haar slaap naar het infuus. In gedachten vraagt ​​Sheila zich af waarom Steffy haar niet gewoon in het gezin kon opnemen; niets van dit alles hoefde te gebeuren. “Nu heb je me geen andere keuze gegeven.” Terwijl ze naar de wijzerplaat op de machine reikt, zegt Taylor, achter haar: ‘Sheila.’
Sheila, Steffy IV ziekenhuis B&B

In de wachtruimte hoort Liam wat Brooke en Hope zeggen, maar hij is nog steeds niet overtuigd. Bridget doet mee en kondigt aan dat ze denkt dat Steffy nu de waarheid aankan, op basis van haar laatste testresultaten. Ridge en Thomas sluiten zich bij hen aan en Brooke deelt het goede nieuws. Ridge en Thomas herinneren hen eraan dat Taylor toen voorzichtig wilde zijn – ze moesten zich nergens mee bemoeien. Hope denkt dat als Liam het haar vertelt… Thomas haar tegenhoudt. Taylor en Ridge zouden dit moeten overwegen. Ridge weet dat Liam het haar vriendelijk zou vertellen, maar het is zorgwekkend. Hope komt tussenbeide dat ze allemaal het beste willen voor Steffy. Ridge verklaart dat hij erbij wil zijn als Liam met haar praat. Liam knikt.
Hope, Brooke, Liam ziekenhuis B&B

Meer: Darin Brooks steunt vrouw Kelly Kruger postpartum

In Steffy’s kamer zegt Taylor dat ze weet wat Sheila doet. Sheila vraagt ​​nerveus: “Doe je?” Taylor denkt dat ze probeert te begrijpen wat er allemaal is gebeurd. Ze herinnert haar eraan dat ze Hayes nog hebben en dat Steffy zich binnenkort zal herinneren wie haar en Finn dit heeft aangedaan. “Dat wil je toch?” Steffy begint wakker te worden. Taylor, Thomas en Ridge komen binnen. Steffy glimlacht als ze Liam ziet en zegt tegen Thomas dat ze blij is dat hij er is. Ze is blij dat ze er allemaal zijn… ze begrijpt gewoon niet waarom Sheila daar is. Liam schraapt zijn keel en vertelt Steffy dat Sheila daar is omdat zij ook een verlies heeft geleden. Taylor vraagt: “Wat ben je aan het doen?” Bridget verzekert Taylor dat ze denkt dat het tijd is. Taylor is het daar niet mee eens – ze is te kwetsbaar. Steffy wil dat haar man haar vertelt wat er aan de hand is. Liam legt uit dat ze zich sommige dingen niet kan herinneren, en het is nu hun taak om haar te helpen de lege plekken in te vullen. Achter iedereen knarst Sheila haar tanden van frustratie over deze nieuwe gang van zaken.
Taylor horloge Sheila B&B

In de gang verzekert Brooke Hope dat ze niet te opdringerig was omdat Liam Steffy de waarheid vertelde. Het volhouden van die illusie was voor niemand eerlijk. Bridget verschijnt en hoopt dat ze daar niet nodig zal zijn. Brooke vraagt ​​hoe Taylor reageerde. Bridget bevestigt dat ze niet tevreden was. Brooke is er zeker van dat Liam zachtaardig en gevoelig zal zijn. Bridget mijmert dat de realiteit is dat niemand haar kan beschermen tegen wat ze gaat horen.

Meer: When Calls the Heart-teasers!

In Steffy’s kamer legt Liam uit dat er nog wat dingen zijn die ze moet weten. Ridge raspt: ‘We gaan uitzoeken wie je dit heeft aangedaan. Aan jullie beiden.” Liam vertelt haar dat ze die avond met iemand was. “Fin. Dr. Jonathan Finnigan. Klinkt dat u bekend in de oren?” Taylor legt uit dat hij in haar leven kwam toen ze hem het meest nodig had. Ridge zegt dat hij haar leven heeft gered. Liam vraagt ​​zich af of ze zich hem nog herinnert. Steffy’s brein flitst naar Finn. Ridge haalt hun trouwfoto tevoorschijn op zijn telefoon en laat deze aan haar zien. Haar gedachten flitsen even terug naar de bruiloft. Liam zegt dat hij altijd van haar zal houden, en ze hebben Kelly, maar ze heeft ook nog een kind – een zoontje dat ze deelt met Finn. “Hays.” Steffy herhaalt de naam. Liam vertelt haar dat hij niet haar man is. ‘Je bent getrouwd met Finn.’ Steffy zegt zijn naam een ​​paar keer en dan dringt het besef door. Ze roept uit: ‘Ik herinner het me! Finn!” Ze wil haar man en haar zoon zien. “Laat me Ze zien! Alsjeblieft, laat me ze zien?!” Taylor en Sheila vechten allebei tegen tranen.
Liam, Taylor, Steffy B&B

In de gang vertelt Hope aan Brooke en Bridget dat het goed gaat met de kinderen. Steffy’s kinderen beseffen niet wat hun moeder doormaakt. Ze klagen over een maniak met een pistool die Finn van het leven berooft. Hope hoopt dat Steffy zich kan herinneren wie dit heeft gedaan, ook al zal het verschrikkelijk voor haar zijn om het opnieuw te beleven. Brooke weet dat Ridge de aanvaller zelf zal opsporen als het moet.

Meer: Krista Allen, ook bekend als Taylor, verdedigt… Brooke?

In haar ziekenhuiskamer vraagt ​​Steffy waar Finn en Hayes zijn. Ze wil haar zoon vasthouden en zijn vader zien. Liam verzekert haar dat Hayes in goede handen is. Steffy gaat ervan uit dat dat betekent dat hij thuis is bij Finn. Thomas zegt dat hij bij Amelia is. Steffy vraagt ​​waarom Finn er niet is. Iedereen ziet er ongemakkelijk uit. Ridge gaat naast haar bed staan ​​en herinnert haar eraan dat ze niet alleen in de steeg was toen ze werd neergeschoten. Finn was er; hij was moedig en beschermde haar. Thomas en Taylor vertellen haar hoeveel hij van haar hield en er tot het einde voor haar was. Steffy vraagt ​​waarom ze zo praten. Taylor huilt: ‘Het spijt me zo, lieverd. Finn is weg.” Steffy krast, “Verdwenen?” Ze barst in huilen uit. “Finn is weg?!? Hij is weg?!? Wat?!?” Taylor houdt haar vast, Sheila huilt en draait zich om

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy wordt geconfronteerd met de dood van Finn, omringd door dierbaren en deelt een zeldzaam moment van sympathie met Sheila.

Mis onze leuke terugblik niet op B&B’s beste locatieshoots in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.