Bold & Beautiful: Steffy beschuldigt Sheila van moord op Finn


In haar huis roept Steffy naar haar ouders dat ze al die tijd hadden moeten weten dat het Sheila was! Taylor vraagt ​​of ze het zeker weet. Zij is. Sheila schoot haar neer en vermoordde haar eigen zoon! Ridge vraagt ​​zich af of het een goed idee is om met Sheila in zee te gaan. Steffy wil haar in de ogen kijken en haar confronteren met het neerschieten van haar en Finn.

Meer: Katherine Kelly Lang wordt geopereerd

Bij Il Giardino verwondert Sheila zich naar Deacon over Taylor’s oproep om haar uit te nodigen om Hayes te bezoeken. “Ik had nooit gedacht dat deze dag zou komen!” Ze kan niet geloven dat ze een deel van de familie zal zijn en zou alleen willen dat Finn erbij was om het te zien. Deacon vertelt de glimlachende Carter dat ze niet langer buitengesloten zal worden – niets anders doet ertoe!
Deacon, Sheila restaurant Il Giardino smile B&B

In hun slaapkamerliefdesnest duikt Donna onder de dekens terwijl Eric een videogesprek aanneemt van Quinn, die verklaart: “Ik wist het! Ik wist dat ik je zou pakken!” Eric bevestigt dat hij in de club is en geen shirt draagt ​​omdat hij gaat douchen. Donna giechelt onder de deken terwijl hij eraan toevoegt: “Ik heb een behoorlijke training gehad.” Quinn tekent af en Eric en Donna delen een lach.
Donna, Eric bedtelefoon B&B

Op kantoor dringt Carter, die binnenkwam terwijl Quinn haar gesprek met haar man afsloot, haar aan om naar de club te gaan en Eric te verrassen.
Carter, Quinn smile office B&B

In de slaapkamer vraagt ​​Donna aan Eric terwijl hij zich aankleedt: “Weet je zeker dat je weg moet?” Hij is nodig op kantoor. Donna masseert zijn schouders en hij wil nooit dat ze stopt. Eric wil dat ze weet hoeveel hij haar waardeert. “Je bent zo’n verademing voor mij.” Donna is bang dat ze met vuur spelen, vooral als je bedenkt hoe vluchtig Quinn kan zijn. Eric verzekert haar dat ze voorzichtig zullen zijn en niemand gewond zal raken. “Ik moet gaan.” Ze kussen en Donna koestert, “Tot de volgende keer, mijn honingbeer.”
Eric, Donna slaapkamer B&B

Lees ook:  Steffy's familie en vrienden verzamelen zich om haar heen op B&B. #BoldandBeautiful is nieuw ...

Meer: Laatste spoilers voor When Calls the Heart

Op kantoor kraait Quinn tegen Carter over hoe toegewijd Eric is geweest aan zijn nieuwe regime in de club. Ze vertelt dat ze haar man een ring geeft zodat ze zijn hartslag kan volgen. “Het laatste wat ik wil is mijn man verliezen.” Carter heeft eerder gezondheidsringen gezien, maar geen enkele met zoveel stijl. Quinn is enthousiast over het product, wat voor haar een geweldige manier is om Eric in de gaten te houden. Ze grinniken om zijn nieuwe voorliefde voor augurk. Quinn vertrouwt haar toe dat ze haar man niet zal vertellen dat het een gezondheidsring is – het zal hun geheim zijn. Eric arriveert en Carter vertrekt. Quinn trekt Eric naar zich toe en zegt dat ze hem gemist heeft. “Ik hoop dat je mij ook gemist hebt.”
Eric, Quinn office smile B&B

Bij het klifhuis vertellen Taylor en Ridge Steffy dat alles klaar is. Sheila kan er elk moment zijn. Steffy herhaalt dat ze 100% zeker is van wat ze zich herinnerde. Sheila arriveert en Taylor laat haar binnen. Ze is verrast Steffy en Ridge te zien – ze nam aan dat het alleen zij en Taylor zouden zijn. Steffy vertelt haar dat ze allemaal op haar wachtten. “Bedankt voor uw komst.”

Meer: B&B-actrice deelt wat Sheila denkt

Sheila is achterdochtig aangezien Ridge meestal allesbehalve blij is hem te zien. “Wat is er anders aan vandaag?” Taylor legt uit dat ze allemaal een groot verlies hebben meegemaakt. Ze vertelt over de moeite die Sheila heeft gedaan sinds ze terugkeerde naar de stad. Sheila merkt op dat Steffy heeft geweigerd dat te geloven. Taylor gelooft het. Ridge denkt dat het tijd is dat de vijandigheid stopt. Sheila wijst erop dat Steffy haar daar niet eerder wilde hebben. Steffy vertelt haar dat er sindsdien dingen zijn veranderd. Sheila is opgelucht dat ze niet langer als een monster wordt gezien en wenst met heel haar hart dat wat er in de steeg is gebeurd niet is gebeurd en dat Finn nu bij hen was. Ze stikt van het idee dat de familie haar accepteert en zegt: “Je hebt geen idee hoeveel dit voor me betekent.”
Sheila, Steffy beschuldiging B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge stelt Taylor ten huwelijk, Douglas confronteert Thomas

Op kantoor is Quinn zo blij dat Eric naar de club is geweest. Hij is zo toegewijd geweest, wat haar niet verbaast gezien hij zo toegewijd en toegewijd is. Ze heeft een cadeau voor hem als een manier om je te bedanken voor het geven van een tweede kans. Quinn haalt de gezondheidsring tevoorschijn en vertelt hem dat ze hem heeft ontworpen voordat hij hem om zijn vinger deed. Ze weet dat ze een foutje heeft gemaakt, maar het deed haar alleen maar meer zijn liefde, loyaliteit en trouw waarderen. “Deze ring gaat ons een lang, gelukkig en gezond leven geven samen als man en vrouw.” Ze kust hem en ze omhelzen elkaar, terwijl Eric verontrust kijkt.

Meer: John McCook spreekt beledigende B&B verhaallijn

Bij Il Giardino schenkt Deacon zichzelf een frisdrankje in en proost op Sheila die eindelijk krijgt wat ze verdient.

Meer: De hartverwarmende familiefoto’s van de B&B-ster

Bij het klifhuis blijft Sheila Steffy, Taylor en Ridge bedanken. Steffy vertelt haar dat ze kan stoppen. Sheila verwijst naar de pijn die ze heeft en wenste dat Finn niets was overkomen. De stap zetten om haar kleinzoon en dit gezin te leren kennen is als een droom die uitkomt voor haar. Steffy herinnert zich dat toen ze voor het eerst bijkwam in het ziekenhuis, ze zich Finn en Hayes niet kon herinneren. Wat er gebeurde was zo pijnlijk dat ze het blokkeerde en begraven hield. “Maar ik herinner het me nu weer.” Sheila vertelt haar: “Finn hield heel veel van jou en zijn zoon.” Ze hoopt dat hij ook van haar hield. Steffy merkt op dat hij op de een of andere manier een plek voor haar in zijn hart kon vinden – ondanks Sheila’s geschiedenis met haar familie – dat laat zien wat een zorgzame man hij was. Steffy wordt intens als ze zich de schietpartij herinnert en vraagt ​​zich af wat voor ziek dier een man in koelen bloede neerschiet. Sheila denkt dat ze er waarschijnlijk nooit achter zullen komen, dus het is het beste dat ze zijn leven eren en niet zijn dood. Steffy spot met: “Eer zijn leven. Een leven dat hem zo abrupt werd ontnomen. Een vader die werd weggenomen van een onschuldig jongetje… van mij, zijn vrouw. Zoals ik al zei, weet ik het nu weer.” Sheila’s gezichtsuitdrukking verandert. Steffy grits, “Dat klopt Sheila, ik herinner het me. Ik herinner me alles. Ik weet wat je die nacht hebt gedaan.” Ze brult: “Hoe kun je hier staan ​​en praten over hem liefhebben en eren terwijl JIJ het was?!? Je hebt hem neergeschoten! Je trok je wapen en vermoordde hem. Je hebt je eigen zoon vermoord en toen schoot je me neer en liet me sterven! Dat is de waarheid Sheila! Je bent een moordenaar!!!”
Sheila moorddadige frons B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric gaat naar huis voor seks met Quinn na Donna Clinch

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon levert verbluffend nieuws over Sheila tegen Hope en Brooke barst Sheila’s façade na Steffy’s beschuldiging.

Overzien Sheila’s slechte geschiedenis in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.