Bold & Beautiful: Steffy en Finn zijn herenigd in Monte Carlo buiten een kerk


In Monaco rent Finn de trap af naar een vrouw waarvan hij denkt dat het Steffy is, maar de vrouw is haar niet en wordt snel vergezeld door haar beschermende vriend en weggeleid.

Meer: We vermoedden dat deze B&B nep was

In hun hotelsuite zijn Taylor en Ridge enthousiast over de hereniging van Finn met de kinderen – het is allemaal net een droom. Ridge krijgt een telefoontje van plaatsvervangend chef Baker, die hem verrast door te zeggen dat hij weet dat Finn nog leeft. Hij heeft slecht nieuws over Sheila Carter. ‘Ze is weer weggekomen.’ Ridge neemt vervolgens een telefoontje aan van Finn, die Steffy nog steeds niet heeft gevonden. Ze bieden aan om met hem mee te gaan zoeken.

Terug in Los Angeles, in Deacons kleine kamer, negeert hij aanhoudende kloppen op de deur, in de veronderstelling dat Paul wil dat hij nog een dienst overneemt. Als zijn geduld opraakt, stapt hij naar voren en opent de deur… en is stomverbaasd om Sheila te zien!
Sheila Deacon B&B

Deacon flapt eruit: ‘O nee, niet vandaag. Echt niet!” Sheila stormt langs hem heen en klaagt: “Ik heb hulp nodig.” Ze smeekt hem om haar een minuutje te geven. “Alsjeblieft, geef me niet aan, ik kan nergens heen.”
Sheila Deacon buste in B&B

In Monte Carlo staat Steffy emotioneel bij het uitzicht aan het water.

Elders staart Finn gefrustreerd naar zijn telefoon totdat Taylor en Ridge arriveren met Flavia, Steffy’s therapeut. De vrouw omhelst Finn en legt dan uit dat Steffy lange wandelingen heeft gemaakt vanwege haar diepe depressie. Ze gingen uit elkaar om te zoeken.

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

In Deacon’s kamer zweert Sheila alles te doen wat nodig is om te voorkomen dat ze terug naar de gevangenis gaat. Deacon voelt dat dat de houding is die haar steeds in de problemen brengt. Ze klaagt over Steffy en Deacon herinnert haar eraan dat ze hier niet het slachtoffer is! Hij wil weten wat er die nacht in de steeg is gebeurd en vermoedt dat ze Steffy heeft neergeschoten om haar het zwijgen op te leggen. Sheila protesteert dat ze op dat moment geen keus had – het was dat of ze zou voor de rest van haar leven weggaan. Deacon verbaast zich: “Ze heeft twee kleine kinderen, en je vond het goed om hun moeder weg te nemen … hun beide ouders weg te nemen?!” Niets verandert het feit dat ze haar eigen zoon heeft vermoord. Sheila onthult dat ze dat niet deed. ‘Dat is het mooie hiervan, Deacon. Mijn zoon leeft.” Deacon staart terwijl ze een gekke lach laat horen.
Diaken Sheila debat B&B

In Monaco zoekt Finn op het plein naar Steffy, tevergeefs.

Meer: Foto’s: Eerste blik op de ‘Sinn’-reünie

Nu ze op een stenen bank zit, flitst Steffy door haar romantische verleden met Finn. EEN Franse vrouw, (gespeeld door Days aluin Ayda Field), stopt en vraagt ​​haar of ze in orde is of dat ze iets kan doen om te helpen. Steffy zegt dat niemand haar kan helpen, maar de vrouw raakt haar hand aan en zegt: “Misschien wel.” Ze loopt weg en Steffy draait haar hoofd terwijl de kerkklok luid klinkt.
Cecile

Bij Deacon verbaast hij zich over het verhaal dat Sheila aan het vertellen is over haar en Li die Finn beschermen. Hij denkt dat de moeder van de man hem beschermde tegen Sheila, die volhoudt dat ze allebei voor hem zorgden. Deacon vindt dit buitengewoon. Sheila legt uit wat een enorme opluchting het was om te ontdekken dat haar zoon nog leefde. Deacon kan niet geloven dat Li hem weer tot leven heeft gewekt en vraagt ​​zich af of iemand het Steffy heeft verteld. Sheila zegt dat hij nu mogelijk met hem herenigd wordt. Deacon vraagt ​​waar dit haar verlaat. Sheila zou graag in hun leven zijn, maar dat gaat niet gebeuren – ze is voortvluchtig. Deacon waarschuwt dat ze daar niet had moeten komen – hij heeft een proeftijd. Sheila vertelt Deacon dat hij alles is wat ze heeft. “Ik heb uw hulp nodig.”

In Monaco zegt Ridge tegen Taylor: “Het is niet zo’n grote plaats”, terwijl ze uit elkaar gingen om te blijven zoeken. Taylor benadert een vrouw die niet haar dochter is en Ridge laat Steffy’s foto zien aan twee vrouwen die haar niet hebben gezien.

Nu steekt Steffy in een kerk kaarsen aan.

Buiten in de straten van Monte Carlo vraagt ​​Finn zich af: “Steffy, waar ben je?” Hij hoort de kerkklok luiden.

In Los Angeles smeekt Sheila Deacon om haar te laten blijven. Diaken kan niet een voortvluchtige opvangen. Ze zweert dat hij hier geen drugs in zal krijgen – ze zullen nooit weten dat ze daar was. Deacon vraagt ​​of ze verwacht dat hij zijn vrijheid voor haar opgeeft. Sheila heeft niemand vermoord. “Er is niemand overleden. Steffy en Finn maken het goed.” Deacon vindt dat ze geluk heeft gehad en dat betekent niet dat ze een gratis pas krijgt. Sheila stelt dat de weken waarin ze geloofde dat ze haar eigen zoon had vermoord, al straf genoeg waren. Ze vertelt hoe ze echt dacht dat ze een kans had om deel uit te maken van het gezin en herinnert hem eraan dat deze tragedie Steffy en Finn bij elkaar zal brengen en hen nog beter zal maken. Deacon vraagt: “Hoor je jezelf zelfs?” Hij vraagt ​​zich af of hij verwacht te blijven cruisen alsof er nooit iets is gebeurd. Sheila weet het niet, maar ze kan niet terug achter de tralies; ze zal het daar niet overleven. Sheila weet dat ze veel vraagt, maar: “Ik heb je nodig.” Op dat moment begint Deputy Chief Baker op de deur te hameren. Sheila fluistert en dringend: ‘Alsjeblieft’ tegen Deacon, die in paniek kijkt.
Diaken Sheila hoort deur B&B

In Monaco komt Taylor opnieuw samen met Ridge. Geen van beiden heeft haar kunnen vinden.

Meer: Wat komt er na de ‘Sinn’-reünie

Vlakbij nadert Finn de kerk, net als Steffy tevoorschijn komt. Van een afstand roept Finn haar naam. Steffy ziet Finn en kan haar ogen niet geloven. In slow motion rennen ze naar elkaar toe en omhelzen elkaar. Steffy’s benen begeven het bijna onder haar terwijl ze jammert: ‘Finn, oh mijn god. Hoe?!” Ze kijken Finn houdt zijn vrouw vast, die haar handen ongelovig over zijn schouders en borst laat gaan voordat hij haar weer naar zich toe trekt in een nieuwe verpletterende omhelzing.
Finn Steffy herenigt B&B

Meer: Spoiler! Diaken kaak-dropper vooruit

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon moet een beslissing van een fractie van een seconde nemenen Steffy en Finn vieren dat ze weer in elkaars armen zijn teruggekeerd.

Mis geen foto’s meer van De epische reünie van Steffy en Finn in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.