Bold & Beautiful: Steffy heeft Sheila gearresteerd en gestraft voor het vermoorden van zoon Finn


gewaagde sheila eric ridge steffy mashup

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Het was een topweek Vet en mooi dankzij de terugkeer van Steffy’s geheugen en haar langverwachte confrontatie met Sheila. De scènes stelden zeker niet teleur… hoewel ze ook hintten op een verhaallijn die niet echt zal gebeuren, maar best geweldig had kunnen zijn. Lees verder voor alle details!

“Je hebt je eigen zoon neergeschoten!”

Toen ik opgroeide, was ik een grote fan van Agatha Christie-romans en de show Moord schreef ze. Ik leefde voor dat moment waarop Miss Marple of Jessica Fletcher alle verdachten bij elkaar zou verzamelen om uiteindelijk de moordenaar te ontmaskeren. In het geval van Vet en mooiwisten we al dat Sheila de schutter was, maar de zich ontvouwende scènes gaven me dezelfde sensatie.

Vetgedrukte sheila forrester familie HW

In Sheila’s gedachten stelde ze zich voor dat ze allemaal één grote gelukkige familie waren. (En in haar gedachten liet Taylor de pruik nooit vallen. Sheila hield altijd van een goede vermomming.)

Krediet: Howard Wise/JPI

Natuurlijk, het leek me krankzinnig dat Steffy’s ouders zouden instemmen met haar plan om Sheila op te bellen en te zeggen: “Hé, kom langs zodat we … eh, rondhangen!” Taylor maakte een terecht punt door te zeggen dat Sheila geen pistool zou meenemen in het huis waarin haar dierbare kleinkind woonde, maar… ik bedoel, het is Sheila. Kunnen we daar echt zeker van zijn? Ik neem aan dat ze op weg naar buiten een pistool grijpt zoals andere mensen hun autosleutels oppakken.

Muis, ontmoet kat

Wat volgde waren fantastische scènes waarin Jacqueline MacInnes Wood en Kimberlin Brown simpelweg in het materiaal scheurden. Hoe leuk was het om te zien hoe Sheila weg ging van het denken dat ze was eindelijk geaccepteerd door de Forresters om te beseffen wat er werkelijk aan de hand was? De show speelde het perfect, tot de gek meteen wantrouwend was toen hij zag dat Ridge aanwezig was.

Ridge grijpt Sheila Bold and Beautiful

De echte reden waarom Ridge Sheila haat: ze weet – en heeft gedreigd te onthullen – dat hij een waardeloze fooigever is.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Sean Kanan praat over oversteken naar Young & Restless

Het hielp echt dat de scripts voor de afleveringen waarin de grote beloning zich ontvouwde fantastisch waren. Mijn favoriete regel kwam waarschijnlijk nadat Sheila de kaart “Maar ik heb Taylor gered” probeerde te spelen, waardoor Ridge moest snauwen: “Het spijt me, wat wil je… een loyaliteitskoekje?” De runner-up? Taylor zei: “Denkt u dat ik u zou vertrouwen boven mijn eigen kind? Sheila, het ga je goed. Jij zijn goed. Maar je bent niet zo goed!”

Alles werkte, tot en met de verschillende muzikale aanwijzingen die onder de schermen werden gebruikt. Ik heb altijd gezegd dat deze show misschien verre van perfect is, maar de andere soaps kunnen er nog wat van leren Vet en mooi als het om uitbetalingen gaat.

Sheila’s beste verdediging

Zoals de meesten van jullie, kan ik het soms niet laten om hoofdschrijver te spelen. Wat zou ik anders hebben gedaan? In dit geval zou ik de uitbetaling hebben gehad … maar heb het uitgerekt. Sheila deed het redelijk goed door te zeggen: ‘Hé, wacht even… een dag of twee geleden dacht Steffy dat ze nog steeds Liams vrouw was. En nu, alleen omdat ze zegt dat ik haar heb neergeschoten, gaat iedereen ermee akkoord?’

Het was misschien leuk geweest om te zien dat Sheila bleef volhouden dat ze onschuldig was. Er is tenslotte geen echt bewijs dat ze Steffy en Finn heeft neergeschoten, ervan uitgaande dat een half bekwame advocaat zou kunnen wijzen op de problemen met Steffy’s geheugen. Het was misschien leuk geweest om te zien hoe deze rechtszaak zich ontvouwde. Zoals het was, voelde Sheila in feite de handdoek in de ring gooien en haar zonden opbiechten als … nou ja, een aflevering van Moord schreef ze waar de moordenaar grotendeels bekent omdat het een show van 60 minuten is en de tijd verspilt.

SCOOBY DOO WAAR BEN JE?, Freddy Jones, Velma Dinkley, Scooby Doo, Shaggy Rogers, Daphne Blake, 1969-72

“En ze zou er ook mee weg zijn gekomen, als die vervelende kinderen niet waren geweest!”

Tegoed: met dank aan Everett-collectie

Meer: De primeur voor de afleveringen van volgende week!

Maar het mooie van zeep is dat het een oneindig verhaal is, en dat betekent dat de machine constant gevoed moet worden. Waarom een ​​verhaal beëindigen als je er een creatieve draai aan kunt geven en de boel een tijdje gaande kunt houden? Dat gezegd hebbende, zoals mijn vriend Curtis uitlegt, is Sheila misschien down, maar ze is niet buiten… tenminste nog niet!

Willekeurige gedachten

• Bijna elke dag deze week, Vet en mooi gaf ons twee verhaallijnen, waarvan jullie weten dat ik ze constant smeek om te doen. Ik was echter verrast dat op donderdag – wanneer mensen zouden afstemmen om de grote Sheila / Steffy-confrontatie te zien – de cutaway Deacon / Brooke / Hope was die sprak over … het Sheila-verhaal. Laten we het hier nog eens over hebben: Jij weten zelfs vervallen kijkers kunnen afstemmen op een groot moment, dus waarom zou u deze gelegenheid niet gebruiken om ze aan een tweede verhaal te binden? Weet je, dus ze blijven terugkomen voor meer.

eric en donna slaapkamer bb

‘Ik heb één regel, Eric. De eerste keer dat je me Brooke noemt, ben ik hier weg.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Katherine Kelly Lang houdt ons op de hoogte van haar toestand

• Ik zou niet meer van Donna en Eric kunnen houden. Ik zou waarschijnlijk niet zo in hen moeten zijn, aangezien Eric zijn vrouw bedriegt en Donna nog een andere vrouw in deze show is die het prima vindt om het bijstuk van een man te zijn. Maar verdomd als John McCook en Jennifer Gareis geen geweldige chemie hebben. En wie weet, misschien zal dit ertoe leiden dat Quinns duistere kant weer naar boven komt. Ik ben al lang fan van de scherpere versie van Quinn die we jaren geleden hadden.

• Het verbaast me dat ze niet meer hebben gedaan om Deacon en Brooke dichter bij elkaar te brengen, waardoor de zaken veel interessanter worden wanneer de waarheid over oudejaarsavond naar buiten komt en Ridge merkt dat hij twijfelt bij wie hij echt hoort.

We hebben een lijst samengesteld met soapsterren die we heel graag willen — maak dat maar behoefte terug in de dag. Staat jouw favoriet op onze lijst? Kijk hieronder en klik vervolgens op de opmerkingen met wie we zijn gebleven.