Bold & Beautiful: Steffy is van plan om bewijs te krijgen dat Brooke de diaken kuste


Bij het klifhuis hebben Steffy en Thomas het gevoel dat Brooke Ridge voor de gek heeft gehouden door Deacon te kussen. Steffy denkt dat dit het einde van hun huwelijk kan betekenen. Ze klaagt dat Brooke niet van hun vader houdt en alleen weet hoe ze pijn moet doen en vernietigen. Thomas herinnert haar eraan dat Douglas zich kan hebben vergist. Steffy vraagt: “Wat als hij dat niet is?” Ze is vastbesloten om erachter te komen wat er die nacht precies is gebeurd, omdat het alles voor hun vader en moeder kan veranderen. “We moeten samen met Douglas praten.” Ze belooft zachtjes met hem te praten, maar ze moeten zeker weten of Brooke Deacon echt kuste. Thomas gaat akkoord, maar daarna is hij klaar. Steffy is het daarmee eens.
Thomas Steffy B&B

Thuis denkt Brooke aan het kussen van Deacon en trekt een grimas. Ze flitst om Douglas te vragen om verder te gaan en Ridge komt binnen. Hij omhelst haar. Ridge spoort haar aan om te stoppen met zichzelf in elkaar te slaan over oudejaarsavond en herinnert haar eraan dat zij zijn sexy, mooie vrouw is. Ze vertellen hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten, toen ze bij het zwembad champagne stond te schenken. Ze had ontzag voor hen allemaal, vooral voor hem. Ridge had ontzag voor haar en is dat nog steeds. Hij verzekert haar dat ze het door alles hebben gehaald en dit ook zullen uitzoeken. Ze uiten hun liefde en kussen. Ridge heeft haar iets te vertellen. ‘Ik ben vandaag naar Deacon geweest.’ Brooke’s ogen flitsen.
Brooke alert B&B

Ridge vertelt Brooke dat hij Deacon heeft gevonden waar hij het verwachtte – in een bar omringd door flessen. Brooke vraagt ​​of hij met hem heeft gesproken over haar terugval. Hij zou daar niet met hem over praten en belooft zijn vrouw dat Deacon niets weet van wat er op oudejaarsavond is gebeurd.

Meer: Spannend Hallmark castingnieuws!

Bij Forrester Creations vertelt Zende Paris dat hij Katie heeft verteld over hun situatie – en dat hij nog steeds gek op haar is. Katie vindt ze allebei jong, mooi en fantastisch. Wat ze ook besluiten te zijn – of niet te zijn – voor elkaar, het komt goed. Ze wenst hen het beste en vertrekt. Zende vertelt Paris dat ze geweldig zijn samen, maar hij weet dat ze op dit moment niet klaar is voor iets anders dan casual.
Parijs ongemakkelijke B&B

Terwijl Zende en Paris verder praten, brengt ze Sequoia ter sprake. Zende geeft toe dat de date cool was, maar het verandert niets aan hoe hij over Parijs denkt. Ze kijkt naar de grond. Hij wil haar echter niet onder druk zetten en wil gewoon dat ze gelukkig is.

Meer: B&B-sterren verwelkomen tweede dochter!

In het ontwerpbureau eist Grace dat Carter er een einde aan maakt met Parijs. Zende is haar toekomst en wie ze verdient. “Jij niet!” Carter stelt dat Paris een volwassen, alleenstaande vrouw is. Grace antwoordt dat hij het verborg omdat hij weet dat het verkeerd was. Hij moet het stoppen of ze gaat naar de Forresters. Ze weet niet hoe hij hen zover heeft gekregen hem te vergeven voor het vreemdgaan met Quinn, maar ze betwijfelt of ze hem twee keer zullen vergeven! Carter waarschuwt dat hij niet goed omgaat met bedreigingen. Grace vertelt hoe hij Zoe weer pijn heeft gedaan, en Carter snapt dat ze niet weet wat haar dochter hem heeft aangedaan. Hoe dan ook, Grace wil niet dat Paris weggooit wat ze met Zende voor hem heeft – hij is een puinhoop! “Beëindig het met Paris, of ik ga naar Ridge.” Daarmee stormt ze naar buiten.
Carter bedreiging Grace B&B

Meer: De juiste vrouw voor Carter

Grace vindt Zende op een kantoor werken en hij vraagt ​​wat ze voor hem kan doen. Ze geeft toe dat ze een beetje naar hem heeft gegraven en over zijn verleden te weten is gekomen. Ze staat versteld van wat hij heeft bereikt. Grace is dankbaar dat Paris een man als hij in haar leven heeft, maar ze moet met hem praten over zijn relatie met haar. Zende zegt dat het goed is. Ze weet dat ze overeengekomen zijn niet-exclusief te zijn, maar Grace kan zien dat hij van haar houdt. Zende wil gewoon dat ze gelukkig is. Grace bezweert dat er niets is dat ze niet zou doen om haar dochter te beschermen en haar het geluk te geven dat ze verdient.

Meer: Chicago Fire Twist: problemen voor Brett en Casey?

In het ontwerpbureau denkt Carter aan Parijs als ze binnenkomt. Ze krijgt zijn sms en vraagt ​​wat er aan de hand is. Hij merkt dat ze van streek is en vraagt ​​of alles in orde is. Ze wil Zende geen pijn doen, maar blijft aan Carter denken. Zijn gezichtsuitdrukking zorgt ervoor dat ze vraagt ​​of alles in orde is. Hij verzekert haar dat alles in orde is en nodigt haar later uit bij hem thuis. “Het zou een nacht kunnen zijn die we nooit zullen vergeten.” Parijs grijnst. “Ik zie je later.” Carter kijkt bezorgd als ze naar buiten loopt.

Bij het klifhuis vraagt ​​Thomas Douglas om Steffy te vertellen wat hij weer heeft gezien. Ze stellen opnieuw vast dat hij zijn oma de Kerstman zag kussen, maar het was de vader van zijn moeder, Deacon. Steffy vraagt ​​hem of Brooke hem heeft gevraagd het aan niemand te vertellen. Douglas wilde het niet voor zijn vader verborgen houden. Steffy vraagt ​​opnieuw of hij zeker weet dat het Deacon was. Thomas is positief. Thomas stuurt de jongen weg om zijn film af te kijken. Steffy en Thomas geloven hem, maar beseffen dat ze bewijs nodig hebben. Iets dat het Brooke onmogelijk zou maken om te ontkennen dat ze bij Deacon was. Steffy heeft een manier en herhaalt dat Ridge beter verdient – hij verdient hun moeder. “Onze familie zou eindelijk herenigd kunnen worden, Thomas.

Meer: Interview! Krista Allen vertelt over Taylors fatale fout

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope probeert te voorkomen dat Brooke in een spiraal terechtkomt uit de hand.

Terwijl problemen opdoemen, ga je met ons mee op een reis vol foto’s door Het liefdesverhaal van Brooke en Ridge in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.