Bold & Beautiful: Steffy klinkt af bij Hope for Judging Ridge


Bij het klifhuis kijkt Ridge toe hoe Taylor wakker wordt en haar een kopje koffie geeft. Taylor glimlacht; ze dacht dat ze iets hoorde. Ze vindt het heerlijk om gewekt te worden door de kleintjes, maar dit is ook niet erg. Talk komt op zijn gesprek met Brooke. Hij geeft toe dat het onverwacht was; ze laat hem vrij. Een vreselijke nacht en alles wat ze hadden is weg.

Meer: B&B-onthulling zou twee zwaar beschadigde personages verlossen

Beneden neemt Steffy een telefoontje aan van Thomas, die zich afvraagt ​​waarom Ridge nog niet aan het werk is. Steffy glimlacht; hij is er nog steeds met hun moeder. Hij vraagt ​​zich af of ze bij elkaar blijven. Steffy mijmert: “Met Brooke uit beeld, wat zou hen uit elkaar houden?”

Meer: Annika Noelle deelt Hope’s liefde voor *dit* niet

Bij Il Giardino kijkt Sheila naar Deacon dweil. Hij pauzeert, herinnert zich zijn kus op oudejaarsavond met Brooke, voordat hij haar opmerkt. Sheila vraagt ​​zich af of hij aan het dagdromen was over Brooke en heeft het gevoel dat ze heel snel weer bij hem terug zal kruipen. Deacon snauwt dat ze daar is en nodigt dan uit: ‘Laat eens horen.’ Sheila denkt dat zijn kansen bij Brooke er beter uitzien, maar hij is niet overtuigd. Sheila biedt aan om zijn zelfvertrouwen te vergroten en zijn motor te laten draaien. Deacon vraagt ​​zich af of hij iets heeft gemist – is Brooke niet langer getrouwd met Ridge? Hij voelt dat Sheila vindt dat Brooke verdient wat haar overkomt. Sheila gaat tekeer over Brooke die zichzelf in het leven van iedereen injecteert en precies het tegenovergestelde van Taylor. Deacon schampert dat ze de dokter een fanbrief moet schrijven. Sheila gaat verder over hoeveel het voor Taylor betekent om weer samen met Ridge te zijn. Deacon snauwt: “Omdat jullie nu BFF’s zijn?” Als Taylor blij is, is Sheila blij. Als haar familie veilig is, zou ze Steffy kunnen overtuigen om haar een kans te geven. Sheila spoort Deacon aan om naar Brooke te gaan en haar te troosten. Deacon merkt op dat ze erin slaagt iets leuks vies te laten klinken. Hij waarschuwt haar dat niemand de connectie tussen Brooke en Ridge mag onderschatten.

Meer: B&B-ster viert 12 jaar huwelijk

Bij Forrester Creations wil Hope met Thomas praten over haar moeder, die verontrustende dingen zegt. Ze wil dat Ridge begrijpt dat die nacht nooit zou zijn gebeurd als ze niet had gedronken. Thomas vertelt Hope dat het geen goed idee is om naar het klifhuis te gaan. Haar ouders zijn niet meer samen en zijn vader is blij waar hij is. Hij gaat zijn vader en moeder op elke mogelijke manier steunen. Hope herhaalt dat haar moeder in de war is. Thomas werpt tegen dat zijn vader dat niet is. Hij geeft nog steeds om Brooke, maar hij heeft geaccepteerd dat het voorbij is, dus waarom zou je hem pushen om het te heroverwegen? Hope wijst erop dat ze eerder uit elkaar zijn gegaan en dat het altijd tijdelijk is. Thomas hoopt dat het deze keer anders is omdat zijn moeder thuis is en zij en zijn vader een kans hebben om het te laten werken. Hij vertrekt naar een vergadering.
Thomas talk Hope B&B

Bij het klifhuis zegt Steffy suggestief tegen Taylor en Ridge dat ze de tijd moeten nemen. Ridge en Taylor verzekeren haar dat hun samenzijn niet is wat ze denkt – hij verblijft nog steeds in het pension. Steffy vindt het geweldig om ze zo gelukkig te zien en belooft dat ze geen aannames doet, ook al zijn ze gloeiend. Taylor en Ridge flirten een beetje en Steffy kan niet anders dan opgewonden zijn. Dit is hun kans om blijvende liefde te hebben na alle teleurstelling – het is ongelooflijk hoe het allemaal werkt.
Steffy talk Ridge B&B

Meer: Chicago Fire: Gallo’s onthulling leidt tot liefdesverdriet voor Hawkins?

Ridge vindt Hope in het kantoor van Forrester Creations. Ze vertelt hem dat haar moeder echt pijn heeft en denkt dat dit alles zal oplossen door zichzelf te straffen door hem op te geven. ‘Je weet dat dat niet waar is,’ voegt ze eraan toe. Hope smeekt Ridge om haar nog een kans te geven. “Geef mijn moeder alsjeblieft niet op.” Ridge herinnert haar eraan dat Brooke hem heeft laten gaan en hem heeft vrijgelaten. Hope stelt dat wat er die nacht is gebeurd niet is zoals zij en wijst erop dat hij opnieuw contact maakt met Taylor terwijl hij nog steeds met haar moeder getrouwd is. “Twee fouten maken nog geen goed.” Steffy komt binnen en zegt tegen Hope dat ze haar vader niet moet veroordelen omdat hij gelukkig wil zijn – ze laat het klinken alsof haar vader Brooke bedriegt! Hope zegt dat ze nog steeds getrouwd zijn. Steffy stelt dat Brooke een keuze heeft gemaakt. Misschien heeft ze er spijt van en heeft ze er waarschijnlijk een hekel aan, maar ze kan het niet terugdraaien. Haar vader herinnert zich hoe het is om bij iemand te zijn op wie hij kan vertrouwen en die hij kan vertrouwen. “Papa, laat haar alsjeblieft niet meer binnen.” Ze doet een beroep op Ridge om thuis te komen bij zijn familie, de Forresters, niet bij Hope en niet bij de Logans.
Ridge luisteren Hope B&B

Meer: B&B bevestigt *dit* is niet de schokkende wending

Bij Il Giardino lacht Sheila als ze Deacon vertelt dat Ridge is verhuisd en bij Taylor woont. Het lot van hem en Brooke is tot stilstand gekomen. Deacon voelt zich slecht over zijn betrokkenheid, maar Sheila houdt vol dat het huwelijk niet vanwege hem eindigde, maar omdat Ridge Taylor wil – dat is wie hij is. Deacon stelt dat een nacht het karakter van Brooke niet definieert. Hij wordt weggeroepen om een ​​taak uit te voeren en laat Sheila stoven. Ze haalt haar telefoon tevoorschijn en belt Thomas die haar zegt: “Bel me niet.” Sheila wil dat hij zegt dat hij aan niemand zal vertellen dat ze Brooke die avond heeft laten drinken. Als hij zijn ouders bij elkaar wil houden, moet hij hun geheim bewaren: “Zijn we goed?!”
Diaken luisteren Sheila belt B&B

Meer: Dit zijn wij: hertrouwt Kevin met Sophie?

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke realiseert zich dat ze voor Ridge moet vechtenen Sheila raakt gefrustreerd door Thomas.

niet missen 75 oogverblindende foto’s van soapsterren in de prachtige mega-galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.