Bold & Beautiful: Steffy staat op het punt Finn te verlaten voor een Liam-reünie


Familie eerst? Sinds wanneer?

Nou, dit hebben we allemaal gezien Vet en mooi treinwrak komt in slow motion op ons af, maar het is officieel: Taylor en Ridge hebben aangekondigd dat ze weer bij elkaar zijn! Dat duurde ongeveer 10 minuten na de onthulling van de kus, maar wie telt?

Meer: De zelfzorg van Jacqueline MacInnes Wood gaat zijwaarts “als een uurwerk”

Steffy is natuurlijk heel blij, omdat ze ronduit geobsedeerd is geraakt door dit hele idee dat gezinnen bij elkaar moeten blijven. Het is echter grappig, want ze leek zich niet zo te voelen toen ze besloot dat ze Liam of een andere man niet nodig had nadat Kelly was geboren. Heck, ze stond op het punt om te verhogen twee kinderen in haar eentje tegelijk!

Nu dat is veranderd, vertelt ze Finn bijna dat ze hem in een oogwenk kan verlaten! Als ze niet al samen een kind hadden, dan had al dit ‘familie moet bij elkaar zijn’-drama dat ze Taylor en Ridge opdrong ervoor hebben gezorgd dat ze Finn meteen moest dumpen en begon te vissen voor een Liam-reünie.

Dat is van tafel, maar aangezien ze nu kinderen deelt met twee verschillende mannen, zou het vrij gemakkelijk zijn om Finn boven zijn hoofd te houden wanneer ze niet tevreden met hem is – zoals, laten we zeggen, als hij te intiem begint te worden met zijn moeder!

Steffy, Liam, Kelly eerste kerst B&B

Bovenstaand: “Dat klopt, Kelly, je bent mijn favoriet, dus jij wint de familiereünie!”

‘Maar we hebben een gezin,’ zou hij kunnen zeggen. “We moeten bij elkaar blijven.”

‘Ja, nou, ik heb er ook een met Liam,’ kon ze antwoorden, ‘en die van hem kwam eerst. Bovendien heeft zijn familie geen Sheila-bagage bij zich!”

Haar hele obsessie met het herenigen van haar familie is ronduit bizar en, zoals we eerder schreven, een bijna volledige ommekeer van de onafhankelijke Steffy die we dachten dat ze zou worden. Hoe dan ook, als we Finn waren, zouden we zijn vrouw goed in de gaten houden. Want als er één ding is dat ze heeft laten zien door al dit Brooke/Ridge/Taylor-drama, dan is het dat ze niet bepaald de volwassen route neemt als het om haar familie gaat.

Het kan moeilijk zijn om Steffy’s eigen drama bij te houden, vooral als het gaat om haar gecompliceerde relaties met Liam en Hope. Gelukkig hadden we Scott Clifton die het touwtrekken van zijn personage afbrak met een fotogalerij die zich verdiept in de driehoek die Steffy elk moment zou kunnen besluiten opnieuw te ontsteken! Voordat je op pad gaat, Klik door om een ​​beter idee te krijgen waarom Finn nu zo nerveus zou moeten zijn!