Bold & Beautiful: Steffy vindt Sheila die baby Hayes vasthoudt


Op het vliegtuig maakt Steffy zich zorgen om Hope dat als ze niet snel opstijgen, het geen zin heeft om te gaan. Het gesprek keert terug naar haar dat ze nerveus is over Sheila en Steffy begint het gevoel te krijgen dat ze de vergadering moet missen en naar huis moet gaan. Het gevoel wordt sterker. Hope realiseert zich dat ze zich grote zorgen maakt. Steffy herinnert haar eraan dat ze niet weten waartoe Sheila in staat is en is bang dat ze Finn en Hayes nooit alleen zal laten.

Meer: B&B alum over drinken en zichzelf pijn doen?

Bij het klifhuis klopt Sheila op de deur terwijl Jack op Finn drukt om haar binnen te laten om Hayes te zien: “Het is het beste voor onze familie en de jouwe!” Jack gaat naar de deur en vertelt haar dat hij meer tijd nodig heeft om Finn te overtuigen. Hij keert terug naar zijn zoon en zegt: “Dit is hoe je het doet.” Als hij Sheila haar zin geeft, hoeft Steffy zich nooit meer zorgen om haar te maken. Hij flitst naar Sheila om hem te chanteren en vertelt Finn dat hij weet waar hij het over heeft – hij heeft Sheila al eerder kwijtgeraakt. Finn heeft het gevoel dat er geen garantie is dat ze daarna weggaat. Sheila valt binnen en Jack schreeuwt dat ze haar zaak niet helpt. Sheila zet de charmes aan als ze Finn erop aandringt dat zijn vader de waarheid spreekt. “Alsjeblieft, sta me dit ene ding toe.”

Meer: De schattige peuter van Adrienne Frantz zet zijn eerste stapjes

In de woonkamer van Forrester verzekert Quinn Eric dat ze van hem zal houden, zelfs als zijn erectiestoornis een blijvende aandoening blijkt te zijn. Brooke en Ridge komen binnen en de blondine verklaart: “Dus het is waar – jullie zijn weer bij elkaar!” Ridge dacht dat Carter misschien ongelijk had en Brooke roept uit: “Hoe kon je dit doen?” Quinn legt uit dat Eric haar vergaf. Ridge zegt dat hij dat niet had moeten doen. Quinn zegt dat dat niet zijn oproep is – of die van Brooke.
Brooke, Ridge ontsteld B&B

Quinn herhaalt dat ze niet gaan scheiden en smeekt hen om van de zaak van haar man af te komen… hij heeft genoeg te verwerken. Brooke grijnst: “Je hebt toch geen tijd verspild?” Ze geeft aan dat het portret weer aan de muur hangt. Eric legt uit dat hij Carter heeft gevraagd om het terug te brengen. Ridge en Brooke verheffen hun stem als ze Eric eraan herinneren dat ze hem bedroog met Carter – daar is geen excuus voor. Eric houdt vol dat hij Quinn in Carter’s armen heeft geduwd. Quinn zegt dat ze al eerder met obstakels te maken hebben gehad en dit keer ook. Ridge vraagt ​​of slapen met een andere man gewoon een uitdaging is. Quinn vindt het geweldig dat ze om Eric geven, maar ze dicteren zijn leven niet. Ze vraagt ​​hen om hem met rust te laten. Brooke herinnert Eric eraan hoe verraden hij zich voelde toen hij hoorde over Carter – hoe kan hij dat vergeven? Eric vertelt hen dat er veel gebeurt in het leven van een stel. Hij houdt van Quinn en zij vervult hem… hij hoopt gewoon dat hij haar dat terug kan geven. Eric staat erop, ondanks hun protesten, dat Brooke en Ridge vertrekken. Zij doen.
Quinn, Eric, Brooke, Ridge confrontatie B&B

Quinn zegt tegen Eric dat het haar speet dat hij dat moest meemaken nadat hij haar over zijn ED had verteld. Ze verzekert hem dat dit gewoon weer een uitdaging is waar ze als man en vrouw doorheen zullen komen.
Quinn, Eric discussie B&B

Op de jet beschouwt Steffy de verdere vertraging als een teken – ze moet gaan. Het spijt haar de vergadering te moeten missen. Hope begrijpt het en zal het alleen op zich nemen. Steffy denkt erover om Finn te bellen, en Hope zegt dat ze hem gewoon zou kunnen verrassen.

Meer: Voormalige B&B-favoriet bezoekt de set

Bij het klifhuis weet Sheila zeker dat Steffy haar heeft verbannen, en Finn vertelt zijn biologische moeder dat hij het vertrouwen van zijn vrouw niet kan beschamen. Sheila vertelt hem dat hem weggeven het moeilijkste was wat ze ooit in haar leven heeft gedaan. “Je werd gezocht; wanhopig gezocht.” Ze was gewoon niet in de positie om hem te geven wat hij verdiende. Sheila hield nooit op van hem te houden en wilde hem zien… ze wil ook haar kleinzoon zien. Ze vraagt ​​of hij op Finn of Steffy lijkt en Finn antwoordt: “Een beetje van beide.” Sheila blijft smeken om de baby zelf te zien. ‘Laat me hem vasthouden, alsjeblieft. Ga Hayes halen en laat me hem vasthouden.’ Finse stoofschotels. Sheila begint te vertellen dat Finn een knappe dokter is. Het enige goede dat ze deed, was hem opgeven, zodat hij niet besmet zou worden door haar instabiliteit. Ze is Jack en Li echt dankbaar.
Sheila, Jack, Finn B&B

Sheila houdt vol dat ze Finns wensen op de eerste plaats kan en zal stellen – ze vraagt ​​alleen even om haar kleinzoon vast te houden. Dan zal ze weg zijn; het zal zijn alsof ze er nooit was. Finn vraagt ​​haar te zweren dat ze zal vertrekken en dat Steffy en de Forresters zich nooit meer zorgen over haar hoeven te maken. Ze zweert. Finn zou dit eigenlijk niet moeten doen, maar stemt uiteindelijk toe. Hij gaat Hayes halen en Jack waarschuwt Sheila nadat ze de baby heeft vastgehouden dat ze daar nooit meer terug zal komen. Finn komt uit de slaapkamer met zijn zoon vast. Hij heeft Sheila nodig om het te zeggen – hierna zal ze vertrekken en nooit meer terugkomen. Zij doet. Finn overhandigt de baby. Sheila hijgt, “Oh! Hij is zo mooi. Ik ben je oma Hayes. Ik wilde je graag ontmoeten. Je beneemt me de adem net zoals je vader deed. Mijn kleinzoon, mijn dierbare perfecte kleinzoon.” Ze kijkt naar Jack en Finn en zegt: ‘Dit is mijn kleinzoon; mijn familie.”
Sheila heeft Hayes B&B

Meer: Wacht! Zijn Steffy en Finn wettelijk getrouwd?

Buiten het klifhuis arriveert Steffy, maar laat haar sleutels vallen. Binnen zegt Finn dat hij de baby terug moet nemen. Steffy komt binnen en alle hoofden draaien zich om als ze haar horen roepen: “Finn?! Ik kon niet gaan…” Ze loopt naar binnen, stopt kort en schreeuwt: “Sheila!” Sheila houdt de baby nog steeds vast en glimlacht heel lichtjes.
Steffy verbaasde Finn B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila probeert te manoeuvreren uit de puinhoop met Steffy.

Is er iets dat je niet leuk vindt op Bold & Beautiful dat anderen leuk vinden? Bekijk andere kijkers impopulaire soap meningen in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.