Bold & Beautiful: Steffy wordt wakker en ziet Sheila in haar ziekenhuiskamer


Op het dak van het ziekenhuis hangt Sheila Taylor aan één arm vast terwijl ze schreeuwt: “Laat me niet vallen!!!”

In de wachtruimte maken Thomas, Liam en Ridge zich zorgen om Steffy. Thomas heeft niets van zijn moeder gehoord en besluit haar te sms’en.

Meer: When Calls the Heart-teasers!

In Steffy’s kamer zegt Hope tegen haar bewusteloze stiefzus: ‘Het is niet jouw tijd, Steffy. Het is niet.” Ze geeft toe dat ze, toen ze opgroeide, altijd tegen haar opkeek. Ze had altijd een aangeboren kracht in zich. ‘Ik heb veel van je geleerd. Dus we kunnen nu niet stoppen.” Hope voelt dat als iemand deze tragedie kan overwinnen, het Steffy is.
Hope, Steffy ziekenhuis B&B

In de wachtruimte krijgt Thomas geen reactie van Taylor en de mannen debatteren erover dat ze de tijd neemt om Sheila te helpen als ze haar eigen dingen aan de hand heeft. Ridge denkt dat het op dit moment niet het beste is – ze houdt het nauwelijks vol.

Meer: Bridgets wraak?

Op het dak krabbelt Taylor zich een weg terug naar boven op de richel met Sheila’s hulp. Ze omhelzen elkaar, kijken naar de grond en Taylor snikt in Sheila’s armen: ‘Dank je. Je hebt mijn leven gered. Je hebt mijn leven gered!”
Taylor, Sheila omhelzen snik huilen B&B

Hope voegt zich weer bij Liam, Thomas en Ridge in de wachtruimte. Ze zegt dat Bridget nu bij Steffy is. Ridge besluit naar binnen te gaan. Liam vraagt ​​of Hope in orde is. Ze huilt. Thomas had gelijk dat het heel moeilijk is om haar zo te zien – vechtend voor haar leven.
Thomas, Liam, Hope, Ridge ziekenhuis B&B

In Steffy’s kamer vraagt ​​Ridge aan Bridget om hem te vertellen dat ze iets heeft; iets. Bridget zou willen dat ze dat kon. Ze moedigt hem aan om met zijn dochter te praten en haar te proberen te bereiken. “We hebben haar echt nodig om wakker te worden.” Eenmaal alleen met Steffy, vertelt Ridge haar dat het tijd is om haar ogen te openen en bij hen terug te komen.

Op het dak blijft Taylor Sheila bedanken, die zegt: ‘Bedank me niet. Het spijt me zo, Taylor.” Taylor begrijpt dat ze zoveel pijn heeft. Sheila hapt naar adem: ‘Als jij ook was gestorven…’ Taylor zegt van niet, omdat Sheila haar leven heeft gered. Sheila zegt: “Je hebt de mijne gered.” Taylor vindt dat ze een gelukkig leven verdient. Sheila vraagt: “Doe ik?” Taylor zegt van wel, samen met Hayes: ‘En ik ben er voor jou. Je hebt mijn leven gered, Sheila.’ Als dat haar geen plaats in hun familie geeft, weet ze het ook niet meer. Taylor herinnert haar eraan wat er met Finn is gebeurd en dat Steffy niet haar schuld was. Maar ze heeft net een tragedie voorkomen. “Finn zou zo trots op je zijn.” Taylor wil naar binnen en verzekert: “We hoeven niemand te vertellen wat er is gebeurd.” Sheila huilt en ze zitten met hun hoofden tegen elkaar op de grond.
Taylor, Sheila Cry Family B&B

In de gang van het ziekenhuis weet Hope dat dit pijnlijk is voor Liam, die zegt dat hij maar aan de geschiedenis blijft denken. Hij kan het idee niet aan dat Kelly en Hayes Steffy zouden verliezen. Taylor en Sheila verschijnen. Taylor beweert dat haar telefoon op stil stond en dat ze gewoon een hart tot hart had. Ze vraagt ​​naar Steffy en Thomas legt uit dat er geen verandering is. Ze hopen dat Ridge haar kan bereiken.

Meer: ‘Sinn’-fans ‘gestoomd’ over flashbacks

In Steffy’s kamer weet Ridge niet wat hij moet doen. Iedereen heeft met haar gepraat en er verandert niets. Hij besluit tot God te bidden om hulp voor Steffy om zichzelf hieruit te redden. ‘Ik kan haar niet kwijtraken. Je hebt mijn andere dochter al meegenomen en ik weet nog steeds niet waarom je dat zou doen.’ Hij vraagt ​​God om hem in plaats daarvan te nemen. ‘Ik hoef hier niet meer te zijn. Zij doet.” Hij doet een beroep op God om haar haar kinderen te laten opvoeden. ‘Help haar een weg terug te vinden, alsjeblieft.’ Op dat moment schokt Steffy’s hand en begint ze langzaam bij te komen. Ridge verzekert haar dat het goed komt en kijkt dan op en zegt: “Dank je.”
Steffy wekt B&B

Steffy probeert iets te kraken. Ridge vertelt haar dat ze in het ziekenhuis ligt en dat Bridget naar haar moet kijken. Bridget rent naar binnen en gaat zitten om te vragen: “Steffy?”

Meer: Exclusief: Waarom zijn Rick & Maya uit elkaar gegaan?

In de gang bevestigt Sheila dat Steffy nog steeds bewusteloos is en niemand heeft kunnen vertellen wat er is gebeurd. Op dat moment rent Ridge naar buiten en verspreidt het vreugdevolle nieuws dat ze wakker is! Thomas, Taylor en Ridge gaan allemaal terug naar Steffy’s kamer terwijl Sheila grimast. Ze komt binnen om te kijken hoe de familie Steffy’s bed omringt en legt uit dat ze in het ziekenhuis ligt en geopereerd is. Ze beloven dat ze voor de kinderen zullen zorgen en dat ze zullen helpen tot ze terug is. Steffy probeert zich op haar ouders te concentreren en fluistert: ‘Papa. Mama.” Ze ziet Thomas en vervolgens Sheila achter in de kamer. Ze krast, “Nee.” Taylor vraagt: “Wat is er, Steffy?” Steffy bijt uit: “Shee…la.”

Meer: Intensiteit op het dak achter de schermen!

Volgende The Bold and the Beautiful: Bridget troost Liamraakt Sheila in paniek.

Terugkijken op Steffy’s liefdes in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.