Bold & Beautiful: Steffy’s geheugen wordt geactiveerd wanneer Sheila opduikt om Hayes te zien


Bij het klifhuis loopt Steffy heen en weer en pauzeert om verdrietig naar foto’s van haar en Finn te kijken. Taylor verschijnt en staat achter haar. “Ik kan me de pijn niet voorstellen die je hebt.” Steffy kan niet geloven dat hij weg is en nooit meer door de deur zal lopen. “Hoe kan dat waar zijn?” Hij is weg en ze kan er niets aan doen, behalve proberen het monster te vinden dat Finn van haar heeft afgepakt. Taylor verzekert haar dat ze zich de schietpartij zal herinneren als ze er klaar voor is.
Steffy, Taylor verdrietig troost B&B

Steffy trekt een grimas. Ze heeft zo haar best gedaan om het zich te herinneren en wil niet dat haar hersenen haar beschermen. “Ik wil het gezicht zien van het monster dat mijn man heeft vermoord!” Taylor verzekert haar dochter dat haar geheugen zal terugkeren en dat ze zullen ontdekken wie dit heeft gedaan.

Meer: Exclusief: Karla Mosley praat over Maya’s toekomst

In haar hotelkamer vingert Sheila Finns trouwring en flitst naar de schietpartij in de steeg. Deacon hamert op de deur en roept dat ze moet opendoen. Ze verbergt de ring en doet de deur open. Deacon zegt dat hij er zeker van wilde zijn dat ze niets vreselijks deed… alles wat ze niet terug kon nemen. Hij overhandigt wat afhaalmaaltijden en Sheila vraagt ​​of hij denkt dat het verliezen van Finn haar karma is voor alle vreselijke dingen die ze in haar verleden heeft gedaan. Deacon stelt dat zijn dood het gevolg was van een willekeurige aanval waar ze niets mee te maken had. Sheila grijnst. Er is maar één ding dat deze pijn kan verlichten. “Hayes. Ik moet mijn kleinzoon zien.”
Diaken adviseren Sheila B&B

Deacon herinnert Sheila eraan dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Steffy zich herinnert wie de schutter was – misschien kan ze, als dat mysterie eenmaal is opgelost, met Sheila afrekenen, maar daarheen gaan is een vergissing. Sheila dampt door op elkaar geklemde tanden: ‘Dank je! Heel erg bedankt voor het goede advies, mijn beste vriend. Maar Hayes is mijn kleinzoon en ik moet hem zien. Tegenover Steffy staan ​​zou een risico kunnen zijn dat ik moet nemen.”
Diakenreden met Sheila hotelkamer B&B

Bij Forrester vraagt ​​Quinn Carter’s mening over enkele armbanden. Hij vraagt ​​hoe het gisteravond met Eric is gegaan. Quinn weet niet zeker of ze het met hem moet bespreken – daardoor kwamen ze in de eerste plaats in de problemen. Ze maken een grapje terwijl ze plaagt dat ze de personificatie van problemen is. Carter deelt dat hij een beetje denkt dat hij in de problemen zit. Ze realiseert zich: “Vanwege Parijs.” Quinn kan niet begrijpen waarom hij bij haar zou willen zijn. Carter vermoedt dat hij een beetje in de rebound was – hij was verpletterd toen Quinn terugging naar Eric. Hij moest ze lang genoeg vergeten om te genezen. Quinn vraagt ​​of het helemaal uit is tussen hen. Carter antwoordt: “Ja. En gelukkig is Zende niets wijzer.”

Meer: When Calls the Heart spoilers

In het ontwerpbureau begroet Paris Zende, maar trekt zich terug als hij opstaat en haar probeert te kussen. Hij vraagt: ‘Gaat het? Wat gebeurd er?” Paris looft haar over hoe hij haar altijd heeft aangemoedigd om open en eerlijk tegen hem te zijn. Het is wat hij verdient als het gaat om haar gevoelens voor hem. Paris vertelt hem verder wat een geweldige kerel hij is geweest. Hij voelt dat het tij keert en vraagt ​​zich af waarom dit voelt alsof ze op het punt staat een einde te maken aan de dingen tussen hen. Zende moet hier iets verkeerd hebben gelezen, want hij heeft nooit een toekomst met haar opgegeven. Paris geeft toe dat haar gevoelens ergens in de loop van de tijd veranderden. Zende heeft geen moment spijt dat ze samen hebben doorgebracht, maar hij moet vragen: “Gaat dit over iets dat ontbreekt bij ons, of is er iemand anders?” Paris bekent dat er iemand is. “Een man die je heel goed kent.” Zende vraagt: “Wie?” Paris antwoordt: “Carter. Ik heb gevoelens voor Carter.”
Zende reageert op bekentenis Parijs re: Carter B&B

Meer: Zeep favoriet dating Big Bang Theory actrice

Op het hoofdkantoor legt Carter Quinn uit dat Paris niet verliefd is op Zende. Quinn bedenkt dat hij alle vakjes aanvinkt en vraagt ​​wat Paris nog meer zou willen. Ze mag haar niet, maar ze kan begrijpen waarom de jonge vrouw verliefd zou worden op Carter. Quinn weet hoe het is om vooraan en dicht bij zijn charisma en seksuele energie te staan. ‘Ik ken je superkrachten.’ Carter grinnikt, “Stop.” Quinn kent hem goed en hij denkt niet dat hij zegt dat hij verstrikt is geraakt in dat hele Parijse gedoe, maar hij voelt niet hetzelfde voor haar als zij voor hem. Carter glimlacht terwijl Quinn eraan toevoegt: “Ik weet dat ik gelijk heb, je hoeft het niet eens te zeggen.”

Meer: Quinn en Carter’s verboden romance op foto’s

Bij het klifhuis legt Taylor aan Steffy uit dat haar geheugen kan worden geactiveerd wanneer ze het het minst verwacht. Steffy gaat naar de slaapkamer om naar Hayes te kijken en er wordt op de deur geklopt. Taylor opent het voor Sheila, die haar kleinzoon wil zien. Taylor zegt tegen Sheila dat ze niet had moeten komen – Steffy heeft geen stress meer nodig. Sheila herinnert haar eraan dat ze Finn ook heeft verloren en dat Hayes de enige connectie is die ze met hem heeft. Taylor begrijpt het, maar ze had moeten bellen. “Kom binnen.”

Meer: 2022 Dream Daytime Emmy-awards

Eenmaal binnen loopt Sheila naar de keuken en klaagt dat Li haar buitensloot en haar niet eens definitief afscheid van haar zoon wilde laten nemen. Ze wil ’s ochtends niet eens haar ogen openen, wetende dat hij weg is. Taylor vraagt ​​of ze erover denkt zichzelf weer iets aan te doen. Sheila zegt: “Nee.” Taylor is blij – Finn zou dat niet willen. Ze spoort haar aan om de pijn niet erger te maken door zichzelf de schuld te geven van iets dat niet haar schuld was.
Taylor, Sheila praten Cliff House B&B

Meer: De Daytime Emmy-nominaties voor 2022 zijn binnen!

Steffy komt de slaapkamer uit en vraagt ​​wat Sheila daar doet. Taylor zegt snel dat ze niet onaangekondigd had moeten komen. Ze wil Hayes zien. Steffy stelt dat dat niet gaat gebeuren. Taylor weet het, maar herinnert haar eraan dat Hayes het enige is dat Sheila nog heeft van haar zoon. Het spijt Steffy, maar haar deur staat niet open voor Sheila en ze mag Hayes niet zien. “Je weet het. Dus waarom ben je hier?” Sheila besluit dat dit een slecht idee was. Ze gaat wel, maar eerst wil ze haar vertellen hoezeer het haar speet: “Voor jouw verlies en het mijne.” Ze staat op het punt naar buiten te lopen als Steffy blaft: ‘Wacht! Je gaat nergens heen, Sheila!’ Steffy’s brein flitst als Sheila stopt.

Meer: B&B Opschudding! Exen herenigd en nieuwe liefdesdriehoeken?

Volgende The Bold and the Beautiful: Quinn maakt duidelijk dat Carter het beter kan dan Paris, voelt Steffy dat er iets niet klopt nadat Sheila onuitgenodigd bij haar aan de deur staat.

Mis onze leuke terugblik niet op B&B’s meest losgeslagen karakters, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.